Rode streep - Buik (123)

Haar broek heeft een dikke streep achterlaten op haar buik. Hij zit duidelijk te strak, want de band laat een rode streep achter die precies ter hoogte van haar navel loopt. Een mooie bolling heeft deze prachtige buik. Hij hangt een flink eind en is zo een heerlijke hangbuik.

Bevrijd van strakke kleren

De buik op de foto is duidelijk even bevrijd van de strakke kleren die deze dame draagt. Even weer wat ruimte. De strepen laten zien dat de stof van de kleding goed in haar buik heeft gedrukt. Net als dat onder haar beha een afdruk van een band loopt.

Ik heb deze buik al een tijdje terug besproken voor de buikblog. Duidelijk te zien is de eigenaresse weer wat voller geworden. Bij het zien van deze foto voreg ik meteen aan haar of het mocht: een buikblog schrijven over deze prachtige volle buik.

Te kleine broek

Want de te kleine broek en het strakke bloesje hebben een erg mooie buik verborgen. Wat kan ik genieten van de bolling van deze schitterende buik. De navel ligt heerlijk diep en er hangt een flink stuk buik onder. Het blauwe slipje dat ze draagt, is veilig verborgen achter de immense buik.

Je ziet ook hoe hij zal moeten schudden bij het lopen. Net als dat ik onder de indruk ben van de lovehandles langs haar zij. De aanzet van dit heerlijke hangbuikje ziet er waanzinnig mooi uit. Als buikliefhebber heb ik bij het zien van deze prachtige bolle buik, gelijk zin om erlangs te strelen. Ik weet hoe fijngevoelig zo'n buikje is. En ook hoe voorzichtig je moet zijn.

Maar als je het heel liefdevol doet, is het zeker een genot voor 2.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)