zaterdag 15 juli 2017

Lekker bol - Buik (100)

Met een moeder die het haatte om dik te zijn, bewijst het meisje van deze foto dat dik zijn helemaal niet vervelend is. Ze is 22 en altijd dun geweest, maar nu...


Nu laat ze zich sinds een jaar of 4 helemaal gaan met pasta en ijs. Lekkere dikmakers. En het resultaat liegt er niet om: een lekker bol buikje vergezelt haar nu.

Haar navel is klein en diep. Een charmante plooi deelt haar bovenbuik en onderbuik. Al loopt hij links en rechts op een andere hoogte. Het is een lekkere volle buik met veel striemen. De snelle groei draagt daar natuurlijk ook aan bij.

Haar buik valt al een stukje op haar schoot. Een heerlijke lovehandle bolt naar achteren. En vergeet haar volle dijen niet. Er is nog maar een heel klein reepje van haar onderbroek te zien. De rest zit verborgen achter alle volle weelde.

Ze is van 83 kilo naar 120 is gegaan. Het staat niet verkeerd de buik die ze gekregen heeft. Wat haar betreft is het einde nog niet in zicht. Er mag van haar best wat bij. Van mij eigenlijk ook wel. Wat vindt jij?

16 opmerkingen:

 1. Mooie buik maar, ik denk dat ze een nieuwe weegschaal moet kopen. Ik zelf weeg ook rond de 120kg en zie er een stuk vetter uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Iedereen ziet er weer anders uit bij een bepaald gewicht. Misschien leuk om een foto van je buik op te sturen naar mooidik@gmail.com. Lijkt mij wel bijzonder om buiken van hetzelfde gewicht met elkaar te vergelijken.

   Verwijderen
  2. Hoi hoi, ik ben degene van de foto.. en ja ik hen door dat ik er niet heel fik uit zie.. maar bij mij gaat redelijk veel vet naar mijn dijen en mijn buik hangt een heetje en is dus niet heel bol... ik kan hier geen foto sturen anders zou ik je de foto van mijn weegschaal laten zien.. ik ben met 1.73 ook niet heel klein dus..

   Verwijderen
  3. Hallo dame van de foto.
   Je ziet er mooi uit op de foto.
   Je heb een mooie dikke buik en mooie rondingen.

   Verwijderen
 2. fantastisch mooie fotoen prachtige buik van je!!
  blij dat de blog weer actief is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig die buik ga zo door

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn moeder wil dat ik moet afvallen maar ik wil dat niet hoe moet het dan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is natuurlijk altijd lastig, hoe oud ben je en hoe veel weeg je op dit moment dan?

   Verwijderen
  2. Ik ben 23 en weeg precies 100

   Verwijderen
  3. Dat is een mooi gewicht natuurlijk!, ja volgens mij ben je oud genoeg om zelf je beslissingen te nemen. Misschien kan je wat bewegen zodat je moeder denkt dat je goed bezig bent maar de zelfde tjjd ook wat meer eten?, of wil je echt meer aankomen?

   Verwijderen
  4. Voor in de toekomst wel ja meer aankomen en heb j

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. Ik heb je toegevoegd

   Verwijderen
 5. Dit is een zeer mooi hangende buik daar is zeker niks mis mee!! Ook de stretch marks vallen erg mooi op. Daar mag je zeker trots op zijn en laten zien ;)

  BeantwoordenVerwijderen