Dunne plooi over navel - Buik (120)

Een flinke hangbuik, waarbij de weelde flink naar voren welft. De eigenaresse van deze buik knijpt heel mooi in de bovenste lovehandle langs haar zij. Meer dan een handvol, zo te zien. Het maakt haar buik nog imposanter dan hij al is.

Prachtige buik

Want ze heeft zeker een prachtige buik. Eentje om trots op te zijn. Het afgelopen jaar is er flink wat bijgekomen, schrijft ze bij het insturen van de foto. Ze kreeg een kantoorbaan en dat zitten zorgt niet alleen voor meer zitvlees. Er is ook behoorlijk wat buik bijgekomen.

De navel siert mooi vanuit het midden. Precies ter hoogte van de broekband, zie je hem zitten. Haar buik heeft een dunne plooi bij de navel. Ik weet zeker dat als deze buik nog een eindje groeit - wat ik stiekem een beetje hoop - deze plooi nog een stuk dieper wordt. Door de plooi wijst haar navel een stukje omhoog. Waarboven de aanzet van de bovenbuik begint. Heel mooi en indrukwekkend.

Buik verder vooruit dan borsten

Haar buik wijst in elk geval veel verder vooruit dan haar borsten. Ik ben er gek op als de buik het wint van de borsten in naar voren steken. Bij deze buik is de bolle buik de grote overwinnaar. En niet een beetje, nee, een heel stuk.

Vergeet bij deze buik ook niet de prachtige lovehandle langs haar zij niet. En het is niet 1 lovehandle, nee, het zijn er 2. De bovenste die van de bovenbuik komt is het volste. De onderste zakt heel mooi weg in het hangbuikje dat deze imposante pens is. Wat een schoonheid. Echt genieten, deze buik.

Reacties

  1. Inderdaad een mooie dikke buik,met een lekker vet laagje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze vrouw mag zeker trots zijn op haar buik!!, erg mooi rond en hangt ook mooi over de broek. Ik hoop dat ze er erg tevreden over is 😊

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)