Groeiende buik - Buik (119)

Een buik die groeit, is buitengewoon fascinerend. Het is mooi om te zien hoe hij voller en ronder wordt. Hoe de navel naar voren welft en hoe de vormen iedere keer weer veranderen.


Dat gebeurt bij deze vrouwenbuik. Ik volg haar al een tijdje en zie hoe hij ronder en voller wordt. De foto die ze hier gemaakt heeft, laat zien dat hij mooi bol staat. Haar grote borsten drukken de buik nog wat meer naar beneden. Hij valt mooi tussen haar benen.

De lovehandle aan de linkerkant fascineert mij. Hij welft fraai naar buiten in een mooi formaat. Zo om lekker beet te pakken. De lovehandle gaat mooi over in de rest van de buik. Hij is lekker bol. Aan de rechterkant zit er ook één, maar die is een stukje verstopt onder het shirtje. Dat maakt ook meteen extra nieuwsgierig.

Daarnaast is de navel misschein wel het meest in het oog springend. Hij oogt buitengewoon diep. Je kunt er ver in met je vinger. Ook piept hij eigenzinnig een beetje naar beneden. Het geeft deze buik extra charme.

Dat roept ook meteen de vraag op hoeveel deze buik weegt. Groot genoeg om op te vallen. Deze dame kan haar buikje niet meer verstoppen. En meteen hoop je dat deze buik nog wat boller wordt. Naar ik begrepen heb, is het ook de stoutste droom van de eigenaresse van deze buik.

En van mij ook, want dit is een buik die erom vraagt om gestreeld te worden, maar vooral om nog ronder te worden...

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)