vrijdag 28 september 2018

Meer laten hangen - Buik (115)

Precies dezelfde buik als vorige keer, maar nu een paar kilo zwaarder. En wat een verschil!


De buik van vorige keer splitste zich nog in de breedte. Hij is flink groter, voller en zwaarder geworden. Hier is er nauwelijks een plooi meer te zien. Het is een buik in vol ornaat.

Haar bovenbenen drukken nu tegen haar buik aan. Het is een zware massa geworden. Van de onderbuik is langs haar zij nog de vetrol van weleer te zien. Maar nu opgenomen in de zware buik die ze gevormd heeft.

Haar onderbuik drukt tegen de zware dijen. Haar benen zijn eveneens heel vol geworden. Net als haar billen en rug. Hier is iemand flink aangekomen!

De sinasappelhuid van haar bovenbuik is hier goed te zien. Haar bovenbuik is eveneens flink zwaarder geworden.

Ook de vetplooi op de rug is veranderd in een flink dikke rol. Zo ligt het vet als een heuse band om haar heen. De buik bolt zo over in haar rug. Heel mooi en heel veel om vast te pakken. Haar bolletjesslipje verdwijnt helemaal tussen buik en dijen.

Haar nieuwe zware gewicht is ook goed te zien in de bank waarop ze voorover leunt. Het kussen onder haar knieƫn zakt een behoorlijk eindje naar beneden.

Hoeveel kilo verschil zou er zitten tussen de buik van vorige week en deze?

2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtig vol lichaam, haar rondingen komen op deze foto zeker mooi naar voren. Vindt het persoonlijk ook mooi als een buik goed hangt. Helaas denken daar veel vrouwen anders over haha Leuk stuk!

    BeantwoordenVerwijderen