vrijdag 27 juli 2018

Meten is weten - Buik (112)

Een sexy meetsessie met een huidplooimeter. Ze staan in de achtertuin. Het zonnetje schijnt fris op deze volle buik.


Het is zo'n foto waarbij de fantasie op hol slaat. De vriend van deze mooie dame bekijkt kritisch hoeveel buik zijn vriendin nu gekregen heeft. En dat is een flink reep vet die hij hier vastklemt tussen de vetplooimeter.

Teveel om nog te kunnen passen. De buik van deze dame is prachtig en oogt nog wel een beetje bleekjes in het zonnetje. De navel ligt weldadig in de volle buikmassa die zich gevormd heeft bij deze schoonheid.

Haar buik welft een mooi stukje over de broekband heen. De cellulitus zorgt ervoor dat hij van onderen niet in een stakke lijn loopt, maar licht bobellig is.

Haar hand rust mooi op haar buik. Het lijkt of ze haar duim een eindje in het vet drukt. Afwachtend op de keurende blik van haar vriend. Vindt hij haar dik genoeg, moet er nog wat bij komen?

Het zou natuurlijk niet misstaan als er nog meer bij zou eten. Haar rechterhand zit verstopt achter de buikmassa die ze heeft. Haar bovenarm ziet er mooi vol uit en ook haar boezem ziet er goed vol uit. Een dame met potentie. Want zeg eens eerlijk: wat zou haar vriend doen na afloop van deze meetsessie?

2 opmerkingen:

  1. Het is inderdaad weer een aantrekkelijke dame.
    Als man zijnde zou ik graag ook zo'n buik willen krijgen, alleen jammer dat ik er al zo lang op aan het sparen ben...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heerlijke rondingen hou er van

    BeantwoordenVerwijderen