Dikke maatjes - Strafkilo's (19)

Edith en Henk zijn niet het enige dikke stel, ze maken kennis met een collega die ook wel kan genieten van een goed bord eten.

Lees eerst deel 1: Vet getrouwd »

Dikke maatjes


Het weekend erop kwam Marge bij ons thuis. Haar man is eveneens een dikkerd, dus dat klikte meteen. We aten goed en heel veel.

Edith vond het heerlijk om gastvrouw te zijn. Al betekende dit dat ze meer moest bewegen dan ze eigenlijk gewend was. Ze vond het heerlijk om alles klaar te maken en snoepte bij het bereiden dat het een lieve lust was. Ze genoot van alle aandacht die ze met haar nieuwe verschijning kreeg.


Halloween kwam en ging en het leverde ons ongeveer een 2 kilo nieuwe massa op aan al het snoep dat we in die korte tijd naar binnen werkten. Edith had nu een gewicht van 93 kilo weten te bereiken. Een ongelooflijke prestatie, want het betekende dat er 39 kilo meer Edith was om van te houden.

Haar buik was nu echt rond geworden en wees vol overtuiging naar voren. Haar borsten lagen nu helemaal op haar bolle buik als ze geen beha droeg. Deze werd steeds lastiger te dragen, omdat de bandjes diep in haar vet sneden. Haar billen waren van een flink formaat basketballen.

Erboven was een heuse rotswand van vet gevormd op haar rug. Haar dijen waren prachtig vol en rond. Bij elke stap die ze zette, trilde het vet mee. Edith was hoe klein ze ook was, één en al borsten, buik en billen.

Het weekend dat we bij mijn schoonmoeder langs zouden gaan naderde. Het was een jaar geleden dat ik het ultimatum aan mijn Edith stelde. We arriveerden bij mams huis. Ook dit jaar waren wij weer de enige. Voor ons was dat helemaal oké. Zo hadden we weer veel aandacht en ruimte voor elkaar. Bovendien had mam zo meer te eten voor ons, zodat het ons aan niets zou ontbreken. De magere idioten waren er niet en zo bleven ons ook de vervelende opmerkingen bespaard.

Moeder werd helemaal euforisch toen ze haar dochter zag aan komen waggelen door de voordeur. 'Edith, mijn liefste, wat zie je er goed uit zeg. Zo rond en zacht. Echt het staat je ontzettend schattig.' Edith giechelde en klopte op haar enorme pens. Haar buik begon erdoor te schudden. 'Bedankt mam, maar mag ik verder. Ik heb een razende honger!'

Lees het laatste deel van Strafkilo's: Lesje geleerd »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)