Tussenstop - Strafkilo's (16)

Het dieet van Edith is duidelijk te zien: de magerte is uit haar lichaam verdwenen. Tijd voor een mooie voortzetting van deze straf!

Lees eerst deel 1: Vet getrouwd »

Tussenstop


We waren klaar om naar huis te gaan. Mama was er verdrietig van om ons te zien vertrekken, maar ze was opgetogen. Er ging nu meer Edith weg dan er gekomen was.

Haar missie was voltooid. Onderweg maakten we 2 tussenstops om de honger te stillen. Zodrea we thuiskwamen, gingen we snel naar bed.


De volgende ochtend gingen we weer over tot de gebruikelijke routine, groot ontbijt, dutje, flinke lunch, dutje, snack, voedzame en calorierijke avondmaaltijd, snack, bedtijd, een flinke weight gain shake en dan weer lekker naar bed. De kilo's begonnen zich nu echt fraai op te hopen op het ooit slanke figuur van Edith.

Op Valentijnsdag woog Edith 82 kilo. Haar eens zo slanke figuurtje was veranderd in het lichaam van een mollige dame. Ze droeg een grote, ronde buik voor zich uit. Haar dikke borsten rustten nu op haar buik. Haar dijen waren nu voller dan haar taille vroeger was geweest.

Haar billen werden met de dag zachter en ronder en ik meende al te zien dat ze waggelde bij het lopen. Ze droeg grotere slips om haar buik te laten ondersteunen. Ook van achteren zakten haar ronde billen onder het broekje door. Het bandje van haar beha verdween onder haar armen in volle vetrollen.

We gingen op vakantie. Het was geweldig. Elke avond naar een all you can eat-restaurant. Ik kocht meerdere dozen bonbons per dag. Ze verdwenen dagelijks in haar gulzige mondje, om rechtstreeks een plekje te vinden aan haar lekkere volle lijf.

De dagen werden warmer en Edith werd steeds luier. De extra kilo's zorgden voor een extra inspanning voor haar om bij zich te zeulen. Ze had eerder een strak lijf gehad met haar 54 kilo, maar nu droeg ze zeker 30 kilo extra bij zich. In nauwelijks een halfjaar tijd had ze het zich aangegeten.

De trap naar boven werd nu voor ons allebei een lastige hindernis om te nemen. Ik woog al meer dan 160 kilo en Edith wilde regelmatig 's avonds de bank pakken in plaats van de trap naar boven te nemen.

Lees deel 17: Promotie »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)