vrijdag 9 februari 2018

Oude bekende - buik (106)

Soms ben je zo'n geluksvogel, dan krijg je een paar jaar later een update van een buikblog. Het overkomt mij.

Ineens heb ik contact met een meisje dat een kleine 5 jaar terug een foto van haar buik instuurde. Het is een buik van 85 kilo, maar de foto die ik nu zie toont een buik die een stuk boller staat.

Dat ze nu een vollere buik heeft, is een verrassing. Vaak zie je dat meisjes een tijdje een fascinatie hebben voor dik worden, maar ergens afhaken. Het wordt teveel. De maatschappij of een vriendje vinden dat ze moeten afvallen. Ze laten onder de druk van de omgeving hun fascinatie varen en gaan op dieet.

Deze dame schrijft mij hoe het met haar gaat. Ze heeft het laatste halfjaar flink genoten van eten. Tot haar grote verbazing ontdekt ze dat ze onbewust 8 kilo is aangekomen. Nu stopt de naald van de weegschaalbij 91 kilo, terwijl ze dacht dat deze bij 87 kilo zou steken.

Waren in 2013 haar borsten vooral nog opvallend. Nu wijst haar buik dik en rond verder vooruit dan haar borsten. De ogen gaan niet meer direct naar de bolle borsten, maar trekken naar de dikke buik die ze heeft gekregen. Zeker de foto waarop ze zit, is echt heel mooi!

De broek snijdt lekker in haar vlees. Haar buik bolt ver vooruit, ligt een beetje op haar schoot. Haar maag is hier duidelijk volgegeten. Hij is groot en gezwollen en maak haar buik nog groter dan hij als is. Vergeet die mooie lovehandle niet die naar achtern loopt en overgaat in een dikke vetrol op haar rug. Wat heeft zij zich prachtig ontwikkeld.

Zeker haar borsten mogen er nog steeds zijn, vol en bol zitten ze samengebonden in het shirtje dat zo mooi omhoog wordt gehouden. Het legt het accent alleen maar meer op haar ronde buik in dit standje. Heel knap en lekker vet.

2 opmerkingen:

  1. Lekker hoor, mogen nog wel wat spekkies bij. Op naar de 100.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. is zeker een knap buikje, hoewel er zeker nog vele kilotjes bij mogen komen...

    BeantwoordenVerwijderen