vrijdag 15 december 2017

Beetje boller - Buik (104)

Een buik zo van opzij is een prachtig gezicht. Je ziet goed hoe ver hij naar voren wijst. Wat erg mooi is, is de kleine plooi in haar zij, vlak onder het shirtje en de behaband. Je zou wensen dat meer vrouwen plotseling hun shirtje omhoog doen en hun ronde buik laten zien.


Hij hangt heel lichtjes over de broekband heen. Nog niet heel veel, maar genoeg om op te vallen. Hij oogt ook best flink en vooral heel zacht. Ik zie al hoe hij schudt als de eigenaresse van deze buik beweegt. Een buik die in alle opzichten heel lekker oogt.

De dame van wie deze buik is, probeert vergeefs aan te komen. In de maanden tussen deze foto en de foto van de vorige buikblog is er slechts een halve kilo bijgekomen. En de man van deze dame wil graag tips hoe hij zijn vrouw nog wat voller krijgt.

Deze buik heeft alle potentie in zich om in een flinke hangbuik te veranderen. Zo eentje die een flink eind over de broekband hangt en dan goed vast te pakken is in de lovehandles die langs de heupen lopen. Waarbij de navel de kroon vormt op deze wonderbaarlijk bolling buikvet.

1 opmerking:

  1. Zelf probeer ik ook aan te komen, maar hoe dikker je wordt hoe trager het gaat, dat merk ik bij mezelf.
    Vooral zorgen dat ze steeds meer calorie├źn per dag blijft benuttigen. extra maaltijden inlassen en/of steeds grotere porties proberen te eten...

    BeantwoordenVerwijderen