zondag 18 juni 2017

Praten over gewicht (59) - Dik voelen

Een paar jaar terug had ik nooit gedacht dat ik het fijn zou vinden om te zeggen dat ik me dik voel. En nu wel!

De laatste paar maanden ben ik zoveel aan het eten en er is zoveel bijgekomen. Ik geniet er elk moment van. Ik denk nu zo anders over mezelf dan toen. Alsof al dit eten me heeft bevrijd. Hoe dat zo komt?

Foto van dikke vrouw

Ik kwam een tijdje terug een foto tegen van een prachtige dikke vrouw. Ze droeg een jurkje waarvan het lijfje strak was met korte mouwtjes, en vanaf haar taille liep het jurkje wijd uit tot net boven haar knie. een lekker los en luchtig zomers jurkje.

Je kon zien dat ze dik was omdat haar 'losse' jurkje bij haar buik niet zo los zat. het losse gedeelte van het jurkje deed dus niet zoveel om haar dikke en ronde buik te verbergen. Haar buik kwam namelijk ver voorbij haar toch ook wel flinke borsten.

Haar benen waren ook dik, je zag dikke kuiten in een zwarte legging en het begin van dikke bovenbenen kon je al zien bij haar knieƫn, daar zat een extra vetlaag.

Haar brede heupen waren ook zichtbaar doordat het jurkje daar ook niet zo los zat en daarbij kon je je wel bedenken dat haar kont ook flink zou zijn.

Haar taille was smal, maar er zat een vetrol net onder haar bh-band.

Haar armen waren vet en haar gezicht rond met bolle wangen en een mooie dubbele kin. Ze zag er zo gelukkig uit!

Het duurde even voordat ik zag dat degene op de foto...ikzelf was!

Voel me rond en dik

Sindsdien voel ik me zo rond en dik, en ik geniet er zo van!
Ook al heb ik geen doel als het gaat om hoeveel gewicht ik wil aankomen, ik eet gewoon lekker wat ik wil en ik zie wel hoe mijn lichaam zich nog vormt de komende tijd :)

Ik merk ook dat ik steeds meer eet. Ook terwijl ik het zelf niet eens zo merk! Zonder na te denken is een chocoladereep weg in een oogwenk!

Ook bij het avondeten is een 2e of 3e keer opscheppen normaal aan het worden. Alsof ik niet kan stoppen met eten totdat mijn buik propvol en rond is.

Ik merk ook dat ik mijn groeiende lichaam, en dan vooral mijn buik niet meer kan verbergen. in elk shirtje of jurkje steekt mijn buik uit en al mijn kleren zitten alweer strak! Bij elke broek of rokje is een vetrol over de rand te zien.

En dan selfies maken! Ik kan geen 'skinny selfies' meer maken, mijn ronde bolle gezicht en mijn dubbele kin laten op elke foto zien dat ik een dikke vrouw ben!

Vind ik dit allemaal erg? Absoluut niet (meer)!!

2 opmerkingen:

  1. Mooi verhaal! Leuk om te zien dat er nog wat wordt gepost wordt op deze site.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig verhaal . I love it

    BeantwoordenVerwijderen