Groeiende schoonheid (12) - Volproppen

Caroline is een aanlokkende schoonheid op wie de moeders van het schoolplein erg jaloers op zijn. Ze is slank en heeft een goddelijk figuur in de vorm van een zandloper met grote borsten. Als ze de kans krijgt om in de snackbar te gaan werken, halen de moeders opgelucht adem. Snel zal ze één van hen zijn met een vol lichaam. Maar Caroline ontkent.

Volproppen


Na afloop van de schoolavond liep hij gelijk met haar door naar de snackbar van Cees en Marjan. 'Wat zullen we eens nemen', zei hij tegen Marjan. Ze stond alleen in de zaak en kreeg een vette knipoog van Henk. Hij bestelde een dubbele portie friet en een paar kroketten en frikandel speciaal erbij. 'Hoef jij niets', vroeg Marjan aan Caroline. 'Nee hoor', antwoordde ze zeker. 'Ik zit nog vol van het avondeten.'

Nadat de kinderen op bed lagen, ging de zak open waaraan Henk al begonnen was. Gretig doopte ze de goudgele frietjes in de mayonaise. Even gretig hapte ze in de kroket die Hans voor haar mond hield. Hapje voor hapje verdween het eten in haar mond. Henk at nauwelijks iets van de maaltijd. De cola en de milkshake verdwenen eveneens in haar maag. Ze liet een flinke boer nadat de laatste frikadel speciaal in haar keel verdween en afgegoten werd met een flinke slok cola. 'Wat was dit lekker.' Ze liet een enorme boer uit haar mond glippen.


Henk streelde over haar buik. Hij bolde een aardig eind omhoog. 'Ben je vol?' vroeg hij. Ze knikte. 'Volgens mij kan daar echt nog wel wat bij.' Hij stond op en liep weg. 'Ik ga nog even iets halen. Het is vlak voor sluitingstijd.' Ze zuchtte en kreunde. 'Nee, ik kan niet meer hoor.' Hij had zijn jas al aan en trok de voordeur achter zich dicht. Gaat hij echt nog meer halen, vroeg ze zich af. Ze kon geen pap meer zeggen, hier kon echt niks meer bij.

Ze voelde over haar bolle buik. Hij stond bol naar voren. Het leek of ze een paar maanden zwanger was. Bij haar tweede zag ze er zo uit na een week of twaalf, bij de eerste was het een maand later zover. Het eten nam nu bezit van de ruimte en vulde haar buik. Alleen zat er nu geen kind, maar werd de ruimte gevuld met vet. Het vet dat ze de hele dag naar binnen werkte, begon zich meer en meer te nestelen rond haar heupen en op haar buik.

Ze legde haar vlakke hand op de ronde buik. Haar buik stond strakgespannen van al het eten dat ze naarbinnen had gewerkt zojuist. Ze voelde dat hij weer boller was geworden. Het eten maakte haar loom, ze ging nog iets meer achterover liggen en merkte hoe traag ze ademde. Hier kon onmogelijk nog iets bij. Wat Henk van haar verwachtte was onmogelijk. Ze voelde hoe vol ze was.

Lees deel 13 van Groeiende schoonheid: Nog een paar kroketjes »

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)