vrijdag 13 september 2013

Goudbuikje (15) – Goudbuikje (slot)

Dorien krijgt een oproep van notaris Karel van Duurma. Het gaat over de erfenis van haar ouders. Ze had geen contact meer met haar ouders vanwege hun levenswijze. Ze vond het afzichtelijke mensen. Voor de erfenis van meer dan een miljoen euro moet ze nu opdraven bij de notaris. Er is een belangrijke voorwaarde gesteld door haar ouders, hoort ze van de heer Van Duurma. Ze heeft 17 weken de tijd om 46 kilo aan te komen. Het moment is aangebroken, ze moet weer naar de notaris.

Goudbuikje (slot)


Het kleine, nauwelijks waarneembare wezentje van vier maanden eerder was veranderd in een volle vrouw waar je niet meer omheen kon. Ze was immens gegroeid en torste een gewicht met zich mee dat hij in september voor onmogelijk hield. De missie was geslaagd. Hij kon met een gerust hart de miljoen euro aan derivaten uitkeren. Dorien had het verdiend. De overledenen hoefden zich niet om te draaien in hun graf. Het fortuin zou goed terecht komen. Beter dan goed. Dat vermoedde notaris Karel wel.

Iedereen was gaan zitten en hij keek nog eens naar haar immens buik. De buik lag tevreden in haar schoot. Hij zag hoe de vetmassa helemaal daar was gaan zitten. Het verbaasde hem. 'U begrijpt dat we voor de erfenis komen', ze lachte. 'Zoals u ziet, kom ik enigszins in de buurt van de eisen die de clausule van het contract stelt.' Ze klopte met de vlakke hand tevreden op haar buik. De vetmassa leek in beweging te komen. Alles sidderde flink na van de klap.


'Zullen we maar gaan wegen', zei Dorien. 'Dan is daar ook duidelijkheid over.' Karel keek haar verrast aan om de snelheid waarmee ze te werk ging. 'We hebben een lunch gereserveerd in de stad. Ik heb honger', zei ze als verklaring er snel achteraan. 'Ja, natuurlijk', reageerde Karel. 'Je kunt daar wegen.' Hij wees naar de weegschaal in de hoek van de ruimte. 'Hij is vanmorgen geijkt.'

Ze probeerde zich op te hijsen uit de stoel, maar ook in dit kuipstoeltje zat ze vastgeklemd. 'Oe',verzuchtte ze. 'Peter, wil je me even helpen. Ik zit ook hierin vast. Net als thuis.' Hij hielp haar overeind. Het leek of haar buik zich nog steviger had vastgeklemd dan een week eerder thuis was gebeurd. 'Ik geloof dat er nog weer wat is bijgekomen', giechelde ze. Haar buik bewoog heerlijk mee op het ritme van haar lach. Ze kwam overeind. Het vlezige vet zette zich in een heuse golfbeweging. Wat een lijf, dacht Karel terwijl hij merkte wat haar nieuwe lichaamsbouw met hem deed.

Dorien stapte zeker op de weegschaal af. Ze genoot van de aandacht die ze kreeg. De grote ogen van Karel leken nog altijd niet te krimpen. Zeker toen ze op de weegschaal ging staan. De teller schoot omhoog naar de 90, door tot de 100. Maar de wijzer ging verder. Hij schoot door tot 110. De ogen van Karel leken alleen maar groter te worden. 'Mag het ietsje meer zijn?' grinnikte Dorien. De notaris kon niet veel meer dan stamelen.

Peter keek heel tevreden naar Dorien. Hij gaf haar een dikke en innige zoen. Hij kon het niet helpen, maar bijna automatisch schoot zijn vrije hand door naar achteren. Over de lovehandles langs haar zij. Wat voeldn ze geweldig. Hij streelde over haar rug en voelde hoe de vetkwabben zich daar genesteld hadden. Maar het alles stelde weinig voor bij de enorme buik die ze van voren droeg. Hij drukte zich goed tegen haar aan en voelde hoe zijn pik weer begon te groeien. Zij voelde het ook, hoe zijn lul weer hard werd tegen haar buik. Ze gaf hem een knipoogje.

'Nee, er is weinig meer aan op te merken', zei de notaris en liep voorop in de richting van zijn bureau. 'Laten we de laatste dingen in orde brengen.' Hij bladerde wat door zijn papieren op zoek naar het contract en las wat er stond. 'Even kijken, als u hier wilt tekenen, dan zal ik de rest afhandelen en wordt het geld aan het eind van de dag overgemaakt. Morgen staat het op uw rekening.' Hij legde het papier voor Dorien neer en wees naar de plek waar ze mocht tekenen.

'Geweldig', zei Dorien nadat ze de krabbel had geplaatst. Ze keek naar Peter. Hij keek nog altijd erg tevreden in haar richting. Hij voorzag al een calorieverbranding voor straks. Misschien moesten ze iets in de buurt zien te vinden. Of kijken of haar dikke lijf zich nog lenig wist te vormen in een auto. 'Mijn ouders hebben gekregen wat ze wilden.' Ze keek van Peter naar Karel. 'Een vrouw die dik en rond is.'

'Heb je ook geleerd om jezelf af en toe goed te verwennen en je helemaal te laten gaan', antwoordde Karel. Ze knikte zeker. 'Dat heb ik zeker.' En ze keek naar Peter die bevestigend knikte. 'Ik weet niet wat er met haar gebeurd is', lachte hij. 'Maar ze weet van geen ophouden.' 'Dat klopt', bevestigde Dorien. 'Maar ik heb ook geleerd dat er iemand is die dit allemaal weet te waarderen.' Ze schudde met haar grote buik en boog in de richting van Peter. 'Niet waar?' Ze streelde over zijn lul, die duidelijk opbolde in zijn broek. Hij kreeg in een immense kleur.

'We moeten gaan', zei Dorien. Ze probeerde zich op te hijsen uit de stoel. 'Er wacht een groot Italiaans buffet op mij. Het is gereserveerd op mijn naam. We gaan even genieten van deze mooie erfenis, dat begrijpt u wel. Ik heb een goudbuikje en dat mag iedereen weten ook.' Ze waggelde de deur uit met Peter aan haar zij. Zijn hand kon niet meer van haar buik afblijven. Het goudbuikje. Een buikje van fortuin. Een buik dat stond voor rijkdom, genieten en seks.

Ze lieten notaris Karel van Duurma achter in zijn stoel. Zijn mond stond een eind open van verbazing. Wat was hier gebeurd? Hij wist het dat haar ouders het gen hadden gestimuleerd dat ze bij zich droeg. Het gen van het genieten, samen met het gen dat dit genieten zo mooi verwerkte in het volvette lijf dat ze zich had aangemeten. Hij keek het stel na en zag dat het goed was.

EINDE

5 opmerkingen:

 1. Leuk verhaal:-) ik hoop dat er snel weer een nieuw verhaal komt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel. Er wordt hard gewerkt aan een nieuw verhaal. Eerst komt er nog een buikblog omdat die al lange tijd uit beeld zijn geweest...

   Verwijderen
  2. Mooi dat er weer een buikblog komt, ik kijk er zeker naar uit :-D

   Verwijderen
 2. Fijn dat de buikblogs weer komen!

  Veel succes met de site runnen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi allemaal,

  Ik ben opzoek naar een leuke feedee of iemand om daarmee over te praten. intresse mail mij maar op swuuperx@gmail.com

  @mooi dik, ik ben goed in website's maken. Als je het een idee vind wil ik wel eens kijken of ik een re-styling kan doen?

  groetjes,

  swuuper

  BeantwoordenVerwijderen