Goudbuikje (10) – Nieuw ondergoed

Dorien krijgt een oproep van notaris Karel van Duurma. Het gaat over de erfenis van haar ouders. Ze had geen contact meer met haar ouders vanwege hun levenswijze. Ze vond het afzichtelijke mensen. Voor de erfenis van meer dan een miljoen euro moet ze nu opdraven bij de notaris. Er is een belangrijke voorwaarde gesteld door haar ouders, hoort ze van de heer Van Duurma. Ze heeft 17 weken de tijd om 46 kilo aan te komen. Een missie die geleidelijk steeds minder een straf wordt.

Nieuw ondergoed


Dorien waggelde met haar dikke lijf door het warenhuis. Nog een paar dagen en dan was het Sinterklaas. Alle winkels waren versierd en het snoepgoed lag overal in ruime mate voorhanden. Ze viel ontzettend op in het veel te kleine joggingpak dat ze aan had. Ze vond het verschrikkelijk er zo bij te lopen.

Peter had dit pak nauwelijks een maand geleden voor haar gekocht. Toen zat het veel te ruim. Ze dacht het wel tot ze de 100 kilo haalde, wel te kunnen blijven dragen. Nu leek ze er ieder moment uit te kunnen barsten. Zo strak zat het om haar mollige lichaam. Ze leek wel een hoogzwangere die nog een paar weken het kind in zich hoefde te dragen. Haar buik welfde een enorm eind naar voren. Ze schaamde zich er eigenlijk voor.


Het leek wel of haar buik een ballonvaart wilde maken, zo groot was hij opgezwollen. Hij had het formaat van een enorme ballon gekregen die elk moment zou kunnen opstijgen. Ze merkte het ook aan de reacties van mensen op straat. Zeker ook omdat ze haar winterjas niet meer dichtkreeg. Zo priemde de ballon er fors en overduidelijk door naar buiten. Het veel te strak zittende sweatshirt van haar joggingpak deed de rest.

Het werd haar duidelijk dat de 31 nieuwe kilo's die ze bij zich droeg, een flink extra balast was. Alles schommelde en bewoog. Haar conditie was letterlijk achteruit gehold. Ze liep maar een klein stukje en ze zweette als een otter. En ze moest nog 17 kilo de komende 5 weken zien aan te komen, voordat ze zich bij notaris Karel moest melden. Op nieuwjaarsdag zou het zover zijn. De notaris hield zich keurig aan het protocol. Al belde hij regelmatig op om te informeren naar haar vorderingen.

Normaal gesproken stuurde ze Peter erop uit om voor haar boodschappen te doen. Ze kwam de laatste maand eigenlijk nauwelijks naar buiten. Vandaag moest ze echter zelf gaan voor kleding en ondergoed. Ze paste in geen enkel slipje meer. Ze kreeg ze eigenlijk niet meer over haar heupen heengetrokken. Haar beha was veel te klein geworden. Haar borsten zwollen een flink eind over de rand heen. Eindelijk leek ook hier de groei te zijn ingetreden. Hoewel ze heel veel van Peter hield, had ze niet veel vertrouwen in de aankoop van lingerie. Bovendien was hij een week weg voor zaken.

Het kostte haar veel inspanning om bij de lingerie-afdeling te komen. Ze liep langs een rij passpiegels en durfde nauwelijks in de spiegel te kijken. Ze zag hoe een stukje buik onder haar shirt vandaan kroop. De naakte vetkwab was vol in beeld. Ze schaamde zich ervoor. Wat zag ze eruit in dit joggingpak. Het leek of dit pak leek te willen zeggen dat ze dringend naar de sportschool moest. Gekocht door zo'n dikkerdje die wel weet dat het twee maten te klein is. Maar die stiekem hoopt dat na een bezoekje aan de sportschool haar figuur dusdanig in toom zou komen dat het er makkelijk inpaste.

Haar figuur was echter niet in toom te houden. Het moest nog verder uitdijen om die miljoen euro te kunnen incasseren. Het was echt een goudbuikje geworden. Dat besefte ze als geen ander, maar ze kon er niet tegen om zo aangekeken te worden. Het lijf van haar moeder dat ze zo haatte. Waarvan ze vond dat het zich in de vreetlust gewoon helemaal liet gaan. Dat lijf. Daar liep ze nu zelf mee rond. Ze schaamde zich voor zichzelf. En was boos op haar ouders. Na hun dood legden ze haar alsnog een levenswijze op die ze niet wilde.

Ze stond stil en ging recht voor een spiegel staan. Ze zag hoe ver haar buik naar voren stak en zelfs al een beetje begon te hangen. Ze legde haar hand erop. Ze voelde hoe haar ademhaling haar hand op en neer bewoog. Het voelde lekker zoals hij daar lag. Ze keek naar haar borsten. Ondanks dat ze wat voller waren geworden, waren ze niet gaan gangen. Het leek wel of ze puntiger naar voren wezen dan voorheen.

Ze keek nog eens goed. Voor verzekeringsmaatschappijen was ze nu officieel iemand met overgewicht. Haar BMI zou veel te hoog scoren op de lijst en de maandelijks premie zou flink worden opgeschroefd. Een te groot risico. Ze zag hoe vol haar benen waren geworden. Haar dijen staken als dikke boomstammen in haar lijf. Hoe breed haar heupen wel niet waren geworden. Ze voelden zacht aan, alsof ze over een stuk fluweel aaide.

Haar buik bleef de eigenaardigste verschijning. Alsof ze zwanger was van een tweeling, stak hij vooruit. Vol en rond. Het leek of ze ieder moment zou ploffen en een forse tweeling ter wereld zou brengen. Het was allemaal vet. Het goudbuikje, zoals Peter hem noemde. Ze streelde haar buik alsof ze een trotse zwangere was en droomde weg. 'Dorien!' hoorde ze. 'Dorien, ben jij dat? Ik had je bijna niet herkend joh.'

Lees het elfde deel van Goudbuikje: Schijnzwanger »

Reacties

  1. jongens ik heb een vraag: Ben ik een feeder? ik ben 13 jaar oud en heb verkering met iemand van 14. Ze was iets dikker dan de anderen uit mijn klas. Ze zei een keer dat ze wilde afvallen en ik zou haar helpen. ze hield van chocolade en kon niet zonder de smaak van chocolade. ik moest dus gezondr chocoladerepen.voor haar kopen en ging op pad. toen ik in de winkel stond bedacht ik dat ik het ook zelf kon maken en kocht de spullen daar voor. 30 repen zou ik maken. toen ik ze maakte deed ik er zonder na te denken tonnen met suiker in de repen. het waren eigenlijk geen repen meer, maar caloriebommen. ik gaf ze aan mijm vriendin en ze dacht dus dat ze gezond waren en at ze alle 30 stuks in 1 dag op. Op deze manier bleef ik doorgaan en ik gaf haar nog meer ongezond eten. Ze woog eerst 60 kilo maar was best klein. nu is ze nog steeds 14 jaar oud en haar gewicht is 93 kilo. geef je mening a.u.b.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik denk wel dat je een feeder bent want je geeft je vriendin veel vet eten. En 93 kg is al best veel. Dus ga zo door dan krijg je een lekkere volle vriendin

      Verwijderen
    2. Ik denk wel dat je een feeder bent want je geeft je vriendin veel vet eten. En 93 kg is al best veel. Ga zo door en je hebt straks een hele dikke vriendin ;-)

      Verwijderen
  2. Goed bezig dat klinkt alsof je een feeder bent hoe zwaar zou je haar willen dan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ga zo door.
    Als ze dan 18 is weeg ze dan tussen de 150 en 180 kg.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je gedraagt je wel als een feeder... 33 kg aankomen in zo'n korte tijd is erg veel. Hoe lang is je vriendin eigenlijk? En hoe reageert haar omgeving op haar snelle gewichtstoename?

      Verwijderen
  4. Ik ben erg benieuwd hoe ze er uit ziet, met al die mooie kilo's meer.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Als.je tips wilt om je vriendin nog voller te krijgen kanje me mailen op chillis@hotmail.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  6. sorry voor late reactie, ze is 1,60 M en weegte vorige maand 111 kilo, mooi getal! ze is de laatste maand alleen mee gaan werken en doet nu niks meer, alleen naar school en dan thuis op de bank zitten en eten. ze is nu dus 125 kilo en ziet er geweldig uit, maar ze gaat nu weer sporten want ze wilt weer dun worden, ik heb daar als vriend geen problemen mee, maar toch jammer.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. haar omgeving vind het wel "oke". er word niks van gezegd, maar haar vriendinnen zijn ook meer gaan eten terwijl ze altijd zeuren over afvallen. mijn vriendin stelde voor een weegsessie te gaan doen en ze waren allemaal afgerond 10 kilo zwaardee dan laatste keer dat ze wogen. Ze hebben nu allemaal een mooie buik en die kan je zien omdat hun.kleren veel te klein zijn, met de borsten is ook veel positiefs gebeurt.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)