Goudbuikje (7) – Begerig kijken

Dorien krijgt een oproep van notaris Karel van Duurma. Het gaat over de erfenis van haar ouders. Ze had geen contact meer met haar ouders vanwege hun levenswijze. Ze vond het afzichtelijke mensen. Voor de erfenis van meer dan een miljoen euro moet ze nu opdraven bij de notaris. Er is een belangrijke voorwaarde gesteld door haar ouders, hoort ze van de heer Van Duurma. Ze heeft 17 weken de tijd om 46 kilo aan te komen.

Begerig kijken


'Je beeft.' Peter moest lachen van plezier terwijl hij het zei. 'Wat bedoel je?' Dorien liep net naar de keuken. Ze droeg niet meer dan haar slipje en een loshangend shirtje. De laatste dagen had ze aanhoudend gegeten. De VVV-bon die ze bij haar afscheid van het werk had gekregen lag nog op de salontafel. Ze had nog geen tijd gehad hem te verzilveren.

De wasbak in de keuken stond vol met vieze kommen en schalen waarin het vette, calorierijke voedsel had gezeten. In de vuilnisbak lagen de witte plastic bakken van de Chinees en kartonnen dozen van de pizzakoerier. 'Wat zei je nou?' vroeg ze terwijl ze de kamer weer binnenkwam met een pakje gevulde koeken in haar hand.


'Je kont trilt helemaal als je loopt', zei Peter. Ze pakte met haar vlakke hand haar billen en schudde heen en weer. Ze voelde hoe haar billenvet heen en weer bewoog met de beweging. 'Wat dacht je hiervan', ze liep naar de slaapkamer en ging voor de spiegel staan. Ze trok haar shirt omhoog. Peter liep haar achterna.

'Mijn buik begint aardig rond te worden', zei ze. Ze draaide haar lichaam een stukje. Duidelijk zag ze hoe haar buik groeide. Hij was inderdaad voller aan het worden en stak zowaar een eindje naar voren. Zeker met de vlakte die haar buik voorheen was geweest, was de molligheid zeker duidelijk te zien.

Peter keek vol bewondering naar de nieuwe vormen die zijn Dorien aanmat. Het buikje stelde misschien nog niet zoveel voor, maar het was genoeg om de veranderingen op te merken. Hij bolde zwaar een eindje vooruit. Genoeg om te zien dat het plan werkte. 'De voedingsupplementen doen hun werk goed', zei hij. 'Wie had ooit gedacht dat je bij de winkel voor gezonde voeding zulke goede dikmakers kon kopen.'

Ze lachte. 'Het begint inderdaad te werken. Ja, doe mij nog maar zo'n heerlijke shake met aardbeiensmaak. Vergeet niet om er wat suiker bij te doen.' Teder streelde hij over haar buik. Hij voelde hoe het vet haar buik zachter maakte. Het was niet meer alleen de stugge huid, maar vooral het zachte vet dat alles als fluweel maakte. Het voelde als een feest om over haar lichaam te strelen.

'En daarna maak ik een hele grote schaal met lasagne uit de oven. Dan kun je je buik lekker vol eten tot je op barsten staat.' Ze legde haar hand nu ook op haar buik en streelde deze liefdevol. Ze verlangde ernaar hem vol te eten tot ze op springen zou staan. Dat hij vol en bol naar voren wees en zij alleen nog maar loom voor zich uit kon staren.

Haar ogen keken hem begerig aan. 'Ja, lekker', zei ze. 'Ik krijg opeens verschrikkelijke honger.'

Lees het achtste deel van Goudbuikje: Voor de spiegel »

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)