Goudbuikje (5) – Grote beurt

Dorien krijgt een oproep van notaris Karel van Duurma. Voor de erfenis van meer dan een miljoen euro moet ze zich melden bij de notaris. Er is een belangrijke voorwaarde gesteld door haar ouders, hoort ze van de heer Van Duurma. Ze moet 45 kilo aankomen in 4 maanden. Thuisgekomen beseft ze dat ze gelijk boodschappen moet doen, maar haar vriend Peter wil eerst nog wat anders.

Grote beurt


Ze stonden bij de voordeur. Dorien was helemaal klaar om boodschappen te doen. Maar haar vriend Peter dacht daar iets anders over. Ze voelde zijn stijve pik tegen haar lijf aandrukken. 'Kom nog even mee. Die boodschappen doen we zo wel. Het is tijd voor de grote beurt.' Ze voelde zijn hijgende stem in haar oor blazen. Het wond haar op. Ze voelde hoe haar onderste tintelde.

Hij trok haar mee naar de slaapkamer. De kleren vlogen uit. Alsof er geen tijd te verliezen was. Peter ging op het bed liggen. Hij lag op zijn rug. Zijn pik wees fier omhoog. Hij voelde het bloed erin bleef doorkloppen. Wat was hij opgewonden zeg.


Dorien liet zich boven op hem zakken. Peter had het volle zicht op haar slanke en ranke lijf. Ze voelde hoe haar kut over zijn pik gleed. Zacht en overdadig ontblootte zijn eikel zich in haar zachte kut. Hij zag hoe ze op en neer bewoog. Het tempo werd hoger. Zweet gutste over zijn gezicht. Zijn borst werd nat. Wat een zalig gevoel.

Hij keek nog eens goed naar haar slanke lichaam. Het was bijna mager. Rond haar buik was geen enkel reepje overbodig vet te vinden. De ribben onder haar borsten staken voorzichtig door de huid. Haar borsten waren uitermate kleine en stevige tietjes, als van een jong meisje. Ze wezen puntig vooruit. Er zat geen enkel vetcelletje in haar tietjes verborgen. De tepels wezen eigenwijs in zijn richting.

Het neukritme werd nog een beetje verhoogd. Ze vond het heerlijk om hem te berijden. Wat een zalig gevoel gaf het om zijn pik zo van onderaf in haar te stoten. Zijn billen spanden aan om op tijd omhoog te komen en een zetje mee te geven. Hij voelde haar billen. Ook hier geen sprankje vet te bespeuren. Alleen spieren die samenbalden op de beweging. Hij voelde hoe zijn eikel nog harder zwol. Elk moment zou zijn zaad in haar lichaam spuiten.

Hij keek nog eens goed naar haar lichaam. Ze sportte elke dag zeker een uur. Daarnaast hield ze elke hap voedsel die ze nam nauwlettend in de gaten. Als ze voor de erfenis zou gaan, zou dat allemaal veranderen. Haar kleine tietjes wiebelden zachtjes op de maat van het neuken. Hij probeerde zich in te beelden hoe ze eruit zou zien in januari. Hij moest erom glimlachen. Veel tijd om weg te dromen had hij niet. Hij voelde het zaad omhoog komen en uit zijn pik spuiten. Op hetzelfde moment gilde Dorien. Wat was dit heerlijk.

Ze puften nog eventjes uit terwijl ze zo naast elkaar lagen. 'Dit kan ik ook niet meer straks hoor', glimlachte Dorien. 'Die kostbare calorien die ik verbrand heb, zijn dan ergens anders voor nodig.' Ze keek hem guitig aan. Misschien vindt ze het allemaal minder erg dan ze wil doen geloven, dacht hij nog. 'Als ik 100 kilo weeg, dan kunnen we dit weer doen', zei ze. Ze stond op en trok haar kleren aan. 'Kom, we moeten inkopen doen. Ik heb nog een hoop te doen de komende maanden.'

Lees het zesde deel van Goudbuikje: Eerst het zuur, dan het zoet »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)