dinsdag 18 juni 2013

Praten over gewicht (57) - Dik door hypnose

De hypnose heeft me dus wel geholpen om sneller aan die extra kilo's te komen.
Ik ben altijd al fors geweest maar op de middelbare school zag ik veel dikkere meisjes dan ik was. Ik vond ze er leuk uitzien en stiekem wilde ik ook wel zo worden. Daarna werd ik eigenlijk gewoon steeds dikker.

Toen kwam ik op internet een hypnose-bestand tegen. Een stem brengt je langzaam in hypnose en die dwingt je dan om meer te gaan eten. Eten als je vriend. Ik ben er meer door gaan eten. Ook heeft het mijn stofwisseling vertraagd. Ik luister regelmatig naar dit bestand en het helpt mij om dikker te worden.


Ook helpt het bestand om je voorkeur te veranderen. Als je eerst niet dik wilde worden, ga je ervan houden. Het is al genoeg om één keer naar dit bestand te luisteren om het in werking te laten treden. Het is het Engels. Ik ben er comfortabel bij gaan liggen en concentreerde mij op wat er gezegd wordt.

Het werkt gegarandeerd. De eerste keer dat ik naar het bestand luisterde was twee jaar geleden. Toen woog ik 90 kilo. Ondertussen zit ik op 140 kilo. De hypnose heeft me dus wel geholpen om sneller aan die extra kilo's te komen. Ik zou wel 200 kilo willen wegen. Dat is zo'n mooi rond getal.

Het is heel opwindend om te zien hoe mijn lichaam verandert en te ontdekken waar de striemen ontstaan. Het mooiste lichaamsdeel vind ik mijn buik. Hij is zo groot en zacht geworden. Heerlijk. Het laatste jaar ben ik wel 20, 25 kilo aangekomen. Dat extra gewicht begin ik nu wel te merken. Ik ben sneller moe. Laatst kwam ik erachter dat ik begin te waggelen. Ook zit mijn buik wel in de weg. Maar dat is best lekker om te voelen.

Het is gewoon lekker om te eten. Ik ben gek op een kapsalon, een grote met extra patat en dan neem ik nog een ijsje toe. Ja, eten is mijn grote vriend. Ook fiets en sport ik niet meer. Dat helpt wel natuurlijk om dikker te worden.

Toen ik eenmaal begon te groeien ben ik op internet gaan zoeken naar dikke meiden in Nederland. Zo kwam ik op deze blog terecht. De blog heeft me nog wel verder aangemoedigd dikker te worden.

Mensen zien dat ook wel. Al zegt mijn moeder er niks van. Ze is zelf ook fors. Sommigen mensen zeggen tegen mij: 'Wat ben jij veranderd.' Stiekem vind ik dat wel leuk om te horen. Vaak zeggen ze tegen me dat ik schattig ben. Ook zie ik soms mannen mij aanstaren, ik denk dat dat best positief is.

11 opmerkingen:

 1. Wat een onzin die hypnose. Geloof jij soms ook nog in Sinterklaas en de Tandenfee?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wees blij dat ze zoveel aankomt!

   Je wordt erg mooi zo te horen, ga zo door!

   BTW:

   Leuke woordkeuze: Mooi ROND getal!

   Verwijderen
 2. Waar kun je dat bestand vinden op internet?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geloof jij ook al in Sinterklaas en de Tandenfee?

   Verwijderen
 3. Baat het niet dan schaadt het niet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WTF wat is er mis met jullie ???
  Zoveel vet is ongezond

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wel een lekkere dikke buik op die foto.
  Zou die nog wel eens willen zien als je 200 kilo weegt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan ligt ze in haar kist

   Verwijderen
  2. Waarom kijk je er dan naar als je het niks vind??

   Verwijderen
 6. Is deze site echt serieus bedoeld ik vind het iig grote onzin

  BeantwoordenVerwijderen