Praten over gewicht (56) – Op naar de 100 kilo

'Mannen kunnen blijven kijken naar mijn borsten'
"Ik heb altijd al een fascinatie gehad voor volle vrouwen. Van jongs af aan winden volle vrouwen mij op. Mijn zusje is altijd mollig geweest. Met haar knuffelen was enorm fijn. Dat wilde ik ook. Al sinds mijn 15e ben ik aan het groeien. Op mijn bovenbenen staan op verschillende plaatsen striemen. Eerst ging ik van 68 naar 72 kilo. Toen ik 16 was groeide ik door naar de 78. En nu weeg ik dus al 85. Sinds mijn gezonde gewicht van 68 kilo, ben ik ondertussen 17 kilo aangekomen.

Toen ik nog thuis woonde ging het geleidelijk. We aten vaak koeken, tweemaal per week friet met snack, ga zo maar door. Een extra broodje of reep van de kantine naast mijn gesmeerde boterhammen. Nu ik op kamers woon is het veel makkelijker om aan te komen. Ik eet vaak met een dikke vriendin van me. Zij weegt zeker door de honderd kilo heen. Ze windt me op en motiveert me om 'lekker veel' te eten. Ik kook altijd te veel en dan ik eet altijd alles op wat ik heb gekookt.


Wel is er veel veranderd sinds ik dikker ben. Ik merk vaak dat mijn broeken niet meer dichtgaan. Ook passen mijn beha's niet meer. Ik zie striemen op mijn hele lichaam van het groeien. Ik ben minder flexibel maar heerlijk zacht. Ik heb steeds vaker zin in seks en in eten. Als ik op de weegschaal sta ben ik erg tevreden als ik weer wat zwaarder weeg!

Ik zou zeker nog dikker willen worden, naar de 100 kilo. Daar wil ik dan blijven denk ik. Ik wil wel een mooie dikke vrouw blijven, geen dikke koe. Mijn doel en wens is om met een andere dikke vrouw (maximaal 120 kilo) hele hete en spannende seks te hebben. Ik vond ze altijd veel aantrekkelijker dan bijvoorbeeld gespierde mannen. Een keer in een geile bui ben ik gaan zoeken op 'mooi dik' en kwam ik uit op deze blog.

Ik vind mijn dikkere lichaam enorm erotisch. Alles is heerlijk zacht en groot. Ik kan overal heerlijk in knijpen en met masturberen trilt alles lekker mee! Mijn borsten vind ik het mooist. Ik ben naar een F-cup gegroeid en ook dit wordt al aan de kleine kant.

Mensen grappen wel eens dat ik misschien wel zwanger ben en dan zeg ik van niet. Dan leg ik uit dat ik gewoon geen dun figuur wil hebben. De meeste mensen vinden dat helemaal geen probleem. Dan zeggen ze tegen me dat het goed staat. Ik hoor heel vaak van mannen dat ze kunnen blijven kijken naar mijn borsten. Ze willen ze masseren en er vaak in knijpen. Dan zie ik ze naar me zitten kijken en dat vind ik wel wat hebben ;)"

Reacties

  1. dat mannen naar je borsten staaren begrijp ik heel erg goed ik keek er zelf ook als eerste naar je bent mooi op weg naar de 100 kg en een dikke vrouw of dikkie koe ieder heeft zn smaak ik hou van bijde ga zo door

    gr danny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je bent prachtig! Hoe lang ben je eigenlijk? En hoe oud ben je nu?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bedankt voor je mooie verhaal!
    Ik kom graag met je in contact. Ik ben die vrouw van 104 kilo, gegroeid vanaf 65 kilo een paar jaar geleden. Ik herken mezelf in je verhaal. Ik kom graag in contact met je.

    Liefs, sas

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Rachellevandun@gmail.com
      Ik kijk uit naar je mailtje ! ��

      Verwijderen
  4. P.s. Ik ben 28 jaar oud, ook cup F en 1.70. Mail is lovehandles85@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. reageren er alleen maar dikke potten of zijn er ook nog mannen die in beeld zijn

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. er zijn hier ook mannen in beeld hoor

      gr danny

      Verwijderen
  6. Lisa Verhoevenzondag, 16 juni, 2013

    lisaverhoeven1993@hotmail.com lisaverhoeven93=skype voeg me maar toe:D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Lisa ik heb je ook toegevoegd. :-)Maar ik ben pas 16 vind je dat erg?

      Verwijderen
    2. Ik vind dikke vrouwen ook mooi

      Verwijderen
    3. Lisa dit is me emailadres basb93@hotmail.com

      Verwijderen
    4. Lisa dit is me emailadres basb93@hotmail.com

      Verwijderen
  7. Mij ook :D saradevroom@hotmail.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  8. lisa verhoevenzondag, 16 juni, 2013

    heey sara heb je skype?

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Nee nog niet. Chat meestal via e buddy

    X sara

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. je mag mij ook wel toevoegen hoor basschuurman@hotmail.com

      Verwijderen
  10. Ik ben ook fucked up dik, maar ik ben er niet blij mee
    weeg 68 kg ( 1.78 m) en ik haat mijn lichaam, hoe kan ik ooit blij zijn met dit dikke lichaam? ik bedoel hoe doen jullie dat?!

    Daantje

    BeantwoordenVerwijderen
  11. voor leuke betaalbare plussize kleding kijk op www.maxifashion.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Pro ana en pro mia sites zijn mooier ik ben 63 kilo en 170 maar ik wil 55 wegen 8 kilo eraf wat vinden jullie van dit idee??

    BeantwoordenVerwijderen
  13. er zijn hier zeker meer mannen in beeld ;-) Het is toch lastiger dan je denkt om aan een leuke vriendin te komen die dik is en dat wil blijven en/of dikker wil worden :-(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar heb je zeker gelijk in. Het is moeilijk dikke vrouwen ervan te overtuigen dat ze mooi zijn. Het idee dat je knap bent als je maar slank bent, zit diep bij mensen in hun brein genesteld. Als een vrouw dan dik is, dan ziet ze het als een ideaal toch slank te zijn. Het is jammer, want in mijn ogen is dik heel mooi.

      Verwijderen
    2. De media praat men dit aan.
      Er gaat namelijk niets boven een charmant volle vrouw met een goede eetlust ;-) Ben zelf namelijk fervent hobby banketbakker en het zou toch zonde zijn om al dat lekkers weg te moeten gooien ;-)

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)