dinsdag 12 maart 2013

Praten over gewicht (54) - Uit de hand gelopen buikje

"Zo kreeg ik langzaam maar zeker ook een klein blubberbuikje"
"Hoi ik ben Anouk. Ik denk dat ik een jaar of 16 was. Daar begon mijn fascinatie om dik te worden. Bij gym gaf ik mijn ogen goed de kost. Ik keek dan naar de andere meisjes. Er waren een paar een stuk dikker dan ik. Ze zagen er fantastisch uit. Ik vond die blubberbuiken er heel mooi uitzien en wilde er zelf ook eentje hebben. Zo'n mooi, vol buikje dat bol vooruit steekt.

Vanaf dat moment liet ik mij lekker gaan. Ik ging meer snoepen en merkte dat het wel hielp om wat voller te worden. Zo kreeg ik langzaam maar zeker ook een klein blubberbuikje. Zoals de meisjes van de gym. Ik nam in de pauze regelmatig een snicker of mars.

Al spoedig merkte ik dat ik mollig aan het worden was. Mijn kleren zaten een stuk strakker. En ik merkte dat mijn buikje een eindje over de broekriem bolde. Ik genoot van het vollere lichaam en merkte dat het best lekker voelde om dik te zijn.


Ik droomde meer en meer van een mooie buik. Nog voller en ronder. Ik ging nog meer snoepen. Vorig jaar ging ik met een vriendin in een appartement wonen. Ze is een stuk dikker dan ik. Dan zag ik haar zware lijf en wilde ik ook zo mooi vol en rond worden.

Het leek me wel wat. Sinds een jaar laat ik lekker gaan bij het eten. En eet altijd keurig mijn bord leeg. Die vriendin kookt heerlijk. Het blijft natuurlijk niet zonder consequenties. Mijn buik is een stuk voller geworden het laatste jaar.

Laatst vroeg iemand zelfs of ik zwanger was. Ik merkte dat ik best wel genoot van die vraag. Ik streelde over mijn ronde buik en keek hem strak aan. 'Niet dat ik weet', zei ik. 'Ik ben gewoon een smulpaap.' De vrouw die het vroeg kreeg een kleur als een boei en verontschuldigde zich. Maar stiekem voelde ik mij heel trots.

Weet je waar ik echt helemaal gek van ben? Eigenlijk ben ik er gewoon verslaafd aan, want je kunt mij er midden in de nacht voor wakker maken: kebab. Haal voor mij een portie kebab en ik smul dat helemaal op. Natuurlijk het grootste portie. Vorig jaar had ik best nog moeite met zo'n grote portie, maar nu gaat het er allemaal in. En ik heb dan ook nog een gaatje over voor een toetje.

Je begrijpt dat ik hier allemaal niet van afval. Ik weeg ondertussen 113 kilo. Ik denk dat het afgelopen jaar toch wel een kilo of 20 bijgekomen is. Dat krijg je als je in een appartement woont met een dikke vriendin en een paar keer per week kebab eet.

Nu heb ik ook zo'n heerlijke blubberbuik. En misschien nog wel meer dan dat. Zo'n buik als waar ik jaloers op was, draag ik nu zelf voor mij uit. Ik ben er zo blij mee. Ik weet dat er mensen zijn die heel afkeurend kijken, maar ik haal ook de mensen eruit die net zo jaloers kijken als ik destijds keek naar de meisjes bij de gym."

14 opmerkingen:

 1. super ga zo verder en je buik word nog mooier

  gr danny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow super ontwikkeling. Mag ik je eens mailen? Wat is je korte termijn doel? Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als je je er prettig bij voelt ga lekker door met eten en snoepen.
  Er gaat niks boven een lekker gevulde vrouw.
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ga afvallen a.u.b. tenzij je geen AOW'er wilt worden

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig figuur meisje,
  ik zie dat je er net als mij van geniet om steeds wat verder te gaan!
  wat zou ik jou buik graag strelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Practig!! Zo dik is het nog niet eens maar je bent goed opweg naar een nog mooiere buik

  BeantwoordenVerwijderen
 7. walgelijk! je bent niet goed wijs serieus... dit is niet mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben een meisje van 19 ,
  Mijn buikje is al aan het hangen, mijn borsten kruipen uit mijn D cup, ik wil naar de 100 kilo,
  En ben ernorm geil van de foto van dit verhaal,
  Dit is mijn ultieme voorbeeld,
  Voeg toe : Rachellevandun@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. harstikke goed rachelle ook die D cup is geweldig dat is voor mannen het mooiste wat er is een gevulde meid is een sieraad voor iedere man een top vrouw kom er maar lekker rond voor uit dan hebben wij houvast en een goede voorgevel dan kan het niet meer stuk vol en rond dat is het credo

   Verwijderen
 9. ik ben een jongen (13 jaar) en ben verliefd op iemand uit mijn klas. ik heb op facebook naar haar foto's van de laatste maanden gezocht en vergeleken. Ze is duidelijk aan het aankomen en haar buik word steeds voller en groter. het is nu zomervakantie en zag haar laatst bij het zwembad. Ze was duidelijk iets van 6 kilo aangekomen. ik vond het mooi en schaamde me daar voor. Ik heb de laatste tijd dromen dat ik met haar samenwoon en dat ik haar blijf vetmesten totdat ze een echte obese vrouw is. ben ik gestoord?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben 16 en wil wel graag met je in contact komen. Ik heb ook zulke dromen gehad. Heb je msn of skype?

   Verwijderen
  2. Hoi anoniem. Nee, je bent zeker niet gestoord. Er zijn meer mensen met dat gevoel. Je bent nog erg jong, maar ook ik had op die leeftijd een voorkeur voor de vollere klasgenotes... Alleen de meeste jongens op school gaan mee in in het in alle media voorgeschreven slankheidsideaal. Dat maakt het moeilijk om erover te praten, misschien ook wel met je ouders of met je vrienden.
   Ik wil je echter wel meegeven, dat in een relatie, het dikker worden van de partner altijd van 2 kanten komt. Zij moet het ook echt fijn vinden en ik kan je vertellen, er zijn meisjes en vrouwen, die hiervoor openstaan. Maar als jij verliefd wrdt op een meisje en zij op jou, dan is dat belangrijker dan haar omvang. Samen iets opbouwen, moet het belangrijkste zijn en als ze daarbij dikker wordt, maakt dat de relatie nog mooier en intenser. Ik wens je heel veel succes. En je hoeft je echt niet te schamen voor je gevoel. Je bent niet de enige!

   Verwijderen