vrijdag 22 maart 2013

Buik (89) - Het verschil: 40 kilo

De vergelijking van buiken is een heuse sport voor liefhebbers van vol. Hoe zag de buik er vroeger uit. En hoe ziet hij er nu uit. Het verschil kan ingrijpend zijn. En voor een liefhebber van dikke vrouwen ook aangrijpend.

Het verschil tussen deze 2 buiken is 40 kilo. De overeenkomst is dat deze buik aan dezelfde vrouw toebehoort. De foto met het shirtje aan is afgelopen zomer gemaakt. Ze had zich net aan een dieet gezet en woog schoon 65 kilo aan de haak. De andere is een week of 2 terug gemaakt. Hier weegt ze 40 kilo meer: 105 kilo.

De verschillen

De verschillen zijn enorm. De lovehandles en de dikke onderbuik. Van dat alles is links helemaal niks te bespeuren. De broek snijdt in het vlees en wordt door de buik naar beneden gedrukt. Je vraagt je af wanneer ze haar broek over de buik gaat dragen. Die fase begint zo langzamerhand te komen.

De buik van nu oogt vol en vet. Genoten van de verwennerijen die het de laatste maanden krijgt. Ook de aandacht. Van iets waar je niet naar keek tot iets dat trots getoond wordt voor de camera. Of het zwarte shirtje nog ver komt als ze het zou aantrekken? Ik betwijfel het.

Wat pondjes erbij

Ik heb mij laten wijsmaken dat de eigenaresse van deze betoverende buik, zelfs nog wat pondjes erbij wil. Het zal een leven in de breedte worden. De lovehandles verraden het al. Net als de grote onderbuik die ook nog wel wat breder zal worden.

Hoe ze er dan uitziet? Daar kun je echt alleen maar naar gissen. Het doet me een beetje denken aan de vergelijking die hier een tijdje terug werd gemaakt. Daar werd een imposante buik nog veel imposanter. Er is veel hoop voor de toekomst van deze buik.

3 opmerkingen:

  1. de liefhebber vind het before-after heel erg mooi met vormen en lovehendels komen mooi uit op het plaatje en deze buik wijst mooi naar vooren ben ook heel benieuwd naar de toekomst van deze mooie buik ik zou zeggen ga zo door

    gr danny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alle dagen voor het slapen gaan een paar zware bieren achteroverslaan succes gegarandeerd . De kilo s komen er zo bij

    BeantwoordenVerwijderen