dinsdag 9 oktober 2012

Buik (86) - Buik buiten kast (2)

Dezelfde buik als vorige week, maar nu houdt Cherries haar shirtje ietsje omhoog. Haar buik zit duidelijk teveel in de weg om nog in de kast te kunnen komen. Ze heeft een prachtige buik gevormd sinds dat ze is gaan studeren.

Haar buik heeft zich gevormd tot een welvarende bol met vet. Haar navel ligt in dit weldadige vet en wijst parmantig naar voren. Haar buik welft een flink eind naar voren als teken van de overdaad waarmee het de laatste jaren verwend is.

Over broekband welven

Zo fraai als hij over de broekband heen welft. Hij ziet er zo naakt groots en naakt uit. Als het shirt naar beneden is, weet ze de vetbol nog aardig te verhullen. Maar ho maar als het shirt omhoog gaat. Dan toont zich een overduidelijke bal van welvaart aan de buitenwereld.

Overigens blijft de rest van haar lichaam de calorieregen evenmin bespaart. Ze heeft een flinke onderkin gekregen. De bolle wangen makten haar extra schattig. Net als de volle armen die ze rijker geworden is. Vergeet de overdadige boezem niet. Cherries laat zien dat goed eten een mooi lichaam maakt.

Kijk op bigcuties.com voor de website van Cherries

Geen opmerkingen:

Een reactie posten