dinsdag 15 mei 2012

Buik 71 – Beginnersbuikje

Ze leunt tevreden naar achteren en toont haar magnifieke beginnersbuikje. Ze zit op de achterbank in de auto nadat ze zich heerlijk heeft volgegeten. Het shirt heeft ze omhoog getrokken zodat de buik weer wat ruimte krijgt.

De straie op haar ronde buikje laat zien dat ze in vrij korte tijd flink is aangekomen. Het begint een mooi hangbuikje te worden. De buik gaat langzaam splitsen. Een mooie, volle band begint zich tussen onderbuik en borsten af te tekenen. Het is nog niet zover van voren, maar opzij is het begin al te zien.

Wat is mooier?

Een veelgestelde vraag onder de liefhebbers van dik: wat is mooier van 70 naar 100 kilo of van 100 naar 130 kilo? Het ene is van stevig naar mollig, het andere van mollig naar dik. Het ligt natuurlijk ook een beetje aan de lengte. Een lang meisje heeft nu eenmaal meer kilo's nodig. Een langer lijf heeft meer te verdelen dan een kort lichaam.

Ik vind het allebei spannend. Het beginnersbuikje is onbevangen. Er lijkt nog een weg terug. De dikte heeft nog niet definitief bezit genomen van het lichaam. Onwennig tekenen zich de eerste contouren af. En het begint met de buik: die wordt voller en ronder, begint te hangen en krijgt serieuze afmetingen.

Volgende fase

Dit meisje maakt die weg en ze wil graag dikker worden. De onderbuik is mooi vol en rond. Op naar de volgende fase. De dikke buik laat duidelijk zien dat hij tevreden is met de volgegeten staat waarin hij verkeert.

1 opmerking: