dinsdag 8 mei 2012

Buik 70 – Naar beneden kijken

Ze kijkt ontdeugend over haar dikke buik naar beneden. De fotograaf ligt onder haar en ziet dat het goed is. Vanboven haar volle buik tussen de grote borsten door kijkt ze je aan. Vergeet zelf niet even naar die prachtige volvette dijen te kijken. Wat een uitzicht!

Ze ondersteunt de dikke buik met haar handen waarmee ze de vetmassa ook ietsje naar voren drukt. Een foto om wat langer bij stil te staan. Ze hangt iets voorover waardoor de buik nog wat sterker gaat hangen naar voren.

Navel vol van weelde

Het effect is een prachtig zicht op de navel die vol in de weelde ligt ingebed. De bovenbuik hangt er ietsje overheen, maar de buik vormt nog een groots geheel. Het nieuwe leven laat zich van alle kanten bewonderen.

De dikke benen, volle knieen en de aanzet naar haar mollige achterste zijn ook goed te zien. Want ze heeft prachtige benen, dat zie je hier overduidelijk. De cellulitis trekt voorzichtige streepjes over de benen. Het vet accentueert de vrouwelijkheid en maakt de benen vooral voller.

Grote borsten

Net als de grote borsten. De tepels turen met de ondeugende ogen naar beneden. Ze weten wel beter. Het tietenvlees is te zwaar geworden om op de bovenbuik te blijven rusten. Ze hebben hun vorm behouden en zijn ronder dan ooit.

Dat alles met een overweldigend zicht op de onderbuik, die ze voor ons nog eventjes trots omhoog houdt. Hij ziet er zwaar uit, maar breed genoeg om de massa die er boven zit, goed op zijn plaats te houden. Laat maar los en slinger alles nog maar even goed voor ons heen en weer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten