dinsdag 20 maart 2012

Buik 65 – Bijvoeren

Een foto die al in tijdje om een buikblog vraagt: een dikke vrouw voert een nog dikkere vrouw. Het doosje met bonbons staat open. Het zoveelste chocolaatje verdwijnt in de gulzige mond. De buik ligt in vol ornaat boven de broek. Hij is zichtbaar voor iedereen. En iedereen mag het zien.

De buik deelt zich op in 2 delen. De onderbuik is een brede rol die vol naar voren welft. Hij lijkt nauwelijks te hangen. Je kunt als toeschouwer gewoon tussen de benen door kijken. De aandachttrekker is de bovenbuik. Vol ligt hij op de onderbuik en vormt een grote vetmassa waarop de grote boezem rust.


Heerlijke buik

Naast de boezem rust op de bovenbuik de hand van de eigenaresse van deze heerlijke buik. Het spreekt boekdelen, een hand op een buik, zeker de hand van de buikbezitter. Het toont tevredenheid en genot. Elke hap die in haar keel verdwijnt, wordt gecontroleerd. Elke hap levert een nieuwe vetaanwinst op. De hand lijkt dit te willen aftasten. Geen groter genot dan een hand op een volle vrouwenbuik.

Stiekem hoop je als toeschouwer dat de vrouw die haar dikkere vriendin voert stiekem wat meesnoept. Het sexy setje in lustig rood verbloemt weinig. De mooie vetrol op haar rug verraadt genoeg. Onder de rode lingerie steekt haar kont overdadig naar buiten. Haar volle bovenarm vertelt verder.

Meesnoepen

Ze snoept zeker mee en niet zo weinig ook. Zo dik als haar vriendin is ze niet, maar misschien worden eens de rollen omgedraaid. De aanzet van haar buik op de rand van de foto, geeft wat dat betreft een hoopvol perspectief.

Op deze foto is veel zien. Tegelijkertijd blijft genoeg ruimte over voor de fantasie.

4 opmerkingen:

 1. Ik vind haar gezicht mooi (die dikste), maar de buik, nahhhh

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zal wel graag een vervolg foto willen zien van die 2 dikke dames.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vindt het heerlijk om te zien,wou dat ik zo'n vriendin had.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het super sexy als een vrouw voor je dik wil worden. Lekker gulzig smikkelen... mmm...

  BeantwoordenVerwijderen