dinsdag 28 februari 2012

Buik 62 – Van buik naar rug

Nog een keertje de buik van vorige week en de buikblog van die week ervoor. De serie foto's is te indrukwekkend om te laten liggen. De buik van opzij is zo indrukwekkend, dat ik het niet kan laten deze inzending nog een keertje te bespreken. Deze foto vertelt namelijk heel veel. Het vette leven begint zich hier af te tekenen.

Let even niet op de tandpastaveeg op de spiegel, maar kijk nog eens goed. Deze buik begint waarlijk rond te worden. De trotse eigenaresse van deze buik laat zien dat een vol lijf echt heel mooi is. Deze ronde buik is een genot om naar te kijken. En een genot om over te schrijven.


Trotse navel

De navel wijst trots vooruit. De buik drukt bol naar buiten. Hij wijst een aardig eind naar voren. De onderbuik begint lichtjes te hangen. Het buikvet van onderen zoekt toenadering met het vet dat boven de billen welft. De broekband snijdt diep in het verse vlees. Maar hier ontstaat een heuse alliantie. De vetbanden worden aangehaald.

Vooral haar zij komt hier mooi in beeld. Ze heeft 3 volle banden vet gekregen. Het vetbandje onder haar beha valt sterk op. Hij bolt overtuigend naar buiten. Is vol en stevig. Hier kun je als vetliefhebber heerlijk je handen in zetten. Het vet zachtjes kneden en met je vingers bespelen.

Nieuwe vetband

De band die gelijk onder het vetbandje onder de beha zit, is een nieuwe vetband. Aanvankelijk leek het een geheel te vormen met de vetband die boven de billen zit, maar er ontstaat een heel voorzichtige plooi. Hij bolt wat voller boven haar zij, maar ook van achteren begint de weelde zich te tekenen.

Dan de onderste band, die zo fraai over haar achterste heen welft. De strakzittende broek accentueert deze heerlijke vetband nog wat sterker. Vlak boven de broekband op haar zij zie je de eerste striemen verschijnen. Het groeit hier allemaal flink.

Toenadering

De band kruipt al door naar voren en zoekt toenadering tot de grote onderbuik. Alles staat nog strakgespannnen. Zodoende weet de steeds vollere buik zich nog aardig te weren tegen de zwaartekracht. De broek kan niet emer dicht

Om nog maar te zwijgen hoe deze buik zich in vol ornaat aan de buitenwereld toont. Haar bovenbuik demonstreert dat. Hij drukt bol naar voren en trekt daarmee de vette onderbuik iets omhoog. De navel als trotse middenstip. Hier is een vrouw die van het dikker worden geniet. En wij genieten even mee.

3 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige blog, bedankt! Mochten mensen met me in contact komen dan kan dat op lovehandles85@hotmail.com! Groetjes, Sasja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt een buikje met potentie, zou zo'n buikje graag zien verdubbelen in omvang...

    BeantwoordenVerwijderen