dinsdag 14 februari 2012

Buik 60 – Van voor (update)

Het meisje dat afgelopen zomer al prachtige foto's van haar buik opstuurde, liet weer van zich horen. Een aantal schitterende foto's van haar buik zaten weer in de mail. Heel blij natuurlijk. Een update van deze mooie buik is meer dan welkom. En het zal niemand verbazen: deze buik is prachtig gegroeid.

Nog trotser dan de vorige keer wijst hij vooruit. Hij begint zelfs een beetje te hangen. De buik wint aan gewicht. Hij wordt groter en breder. Boven de heupen welven nog overtuigender de lovehandles. De lovehandle over de linkerheup is zelfs wat forser dan de andere. Hij zweeft heel mooi boven de heup, klaar om vastgegrepen te worden door de liefhebber.


Navel door een ringetje te halen

De navel ontwikkelt zich eveneens prachtig. Diep en weldadig ligt hij midden in de vetzee. De buik bolt er mooi omheen en vormt zo een mooie liefdesheuvel. Als troffee zit daar de navelpiercing, hier meer dan opwindend. Om door een ringetje te halen.

De onderbuik hangt inderdaad een stuk sterker dan bij de foto's van afgelopen zomer. Ze is echt fors gegroeid in de tussenliggende periode. Er zijn natuurlijk ook mooie verwendagen geweest: de wintermaanden schreeuwden om eten. En daar heeft deze buik goed gehoor aan gegeven. Het heeft hem goed gedaan.

Vol en forse buik

Vol en fors wijst hij naar de kijker. Stiekem verklapt hij wat hij graag wil worden: een hangbuikje. Hij heeft alles in zich om een hangbuikje te worden. Het vet daalt flink af naar onderen en zorgt ervoor dat de eigenaresse schuddebuikend door het leven gaat. Ik hoop dat ze ervan geniet. En eigenlijk kun je aan deze foto dat ze er van geniet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten