dinsdag 17 januari 2012

Buik 57 - Peper en zout

Er is weinig mooiers dan een dikke vrouwenbuik. Je weet dan niet wat je overkomt bij het zien van 2 volle vrouwenbuiken. Zeker als de foto in kikvorsperspectief genomen is. Je ziet hier de 2 dikke buiken van Mimi Melons (rechts) en Black Pashion (links). Dit zijn modellen van de website bbwbuffet.com waar ik vorige week ook al over schreef.

De scene speelt natuurlijk met het peper en zout motief, een donkere dame (Black Pashion) en een blanke dame (Mimi Melons). De volle buik van de blanke dame hangt overweldigend naar beneden. Hij is opgedeeld in een grote onderband en snijdt in 2 bij de navel.


Black beauty

De zwarte dame Black Pashion, een heuse black beauty heeft een kleine navel verhuld in haar lekkere buikje. HIj buikje. Hij is wat minder groot dan die van het blankje meisje. Maar de enorme borsten maken veel goed. Ze drukken liefdevol tegen de forse bovenbuik aan van het blanke meisje.

De dikke buik van Black Pashion verbergt haar slipje wel heel mooi. Hij hangt diep over de volle bovenbenen. Dat ontbreekt wat meer bij Mimi Melons. Wel heeft ze prachtige lovehandles over haar zij lopen. Ze zijn mooi vol en zacht. Je kunt mooi de loop van de buik zien. Dik en sexy.

Dat de 2 dames samen van een donut eten, maakt het plaatje extra opwindend. Een heus bbwbuffet. Het doet verlangen naar meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten