Buik 56 – Meten is weten

(Bron: www.bbwbuffet.com)
De borsten staan vol vooruit en de buik hangt breed. Deze dame houdt een meetlint rond haar buik. Ze wil weten wat er gebeurd is. Of er iets is bijgekomen. Meten is weten, noemen sommige afvalsites dat. Ze raden aan om wekelijks je vetgevoelige plekken af te gaan. Zo zie je dat je afvalt. Een feedee wil niet afvallen. Zij wil juist weten of er iets is bijgekomen.

De foto laat het model PennyLane zien. Ze vertoeft al een paar jaar op internet en laat haar volle lijf zien aan de liefhebber. En ze is ontzettend mooi. Ze heeft grote volle borsten en de buik vormt een krachtige vetbol uit 1 stuk. De navel ligt daarin diep ingebed. Op de foto is de navel verstopt achter het meetlint. De buik ziet er mooi uit. Ze is er terecht heel trots op.


Bbwbuffet

Op mijn vraagje voor wat mooie buikfoto's reageerde de website www.bbwbuffet.com erg enthousiast. Ik kreeg een bundeltje foto's gestuurd van mooie meiden met mooie buiken. De website viert het feederisme. Meiden eten hun buikje rond en meer dan dat. Ze tonen hun volle lichamen vol trots.

Dat doet PennyLane hier ook. Ze is trots op wat ze bereikt heeft. Stiekem droomt de kijker van meer. Van nog voller en nog forser. Ze speelt ermee door zich te meten. Is er wat bijgekomen? Omdat ze op haar knieen zit, heeft de zwaartekracht veel vat op het vet. Hij hangt vol en breed over haar schaamstreek.

Lovehandles op heupen

Vooral de lovehandles over haar heupen trekken heel mooi door naar voren. Ze vormen 2 weldadige vetschachten die de buik omhoog trekken. Vooral over haar linkerzij bolt hij mooi naar buiten. Het lijkt wel op een dikke band die de hele buik optilt. De buitenste ring.

PennyLane laat op deze foto vooral de breedte van haar buik zien. Buiken groeien natuurlijk naar voren, daarmee welven ze mooi bol naar buiten. Tegelijkertijd komt het vet ook in de breedte. Daarmee kan een buik minder groot lijken. Niets is minder waar. De buik is juist kolosaler dan ooit.

De breedte in

Dat zie je ook bij de buik van PennyLane. Ze groeit de breedte in. Haar buik krijgt daarmee een mooie ovale vorm, minder puntig. En hij is vooral rond. De dikke zwembanden die langs haar zij lopen naar beneden, lijken daarmee op grote autobanden. Vol, dik en rond.

Een feest om vast te pakken en te strelen. Dus een paar flinke maaltijden bij www.bbwbuffet.com zullen haar weinig kwaad doen. Sterker nog, de pondjes extra die dat oplevert, zijn meer dan welkom.

Reacties

  1. Dit is een mooie dikke buik en het is ook een mooie dikke vrouw.
    Ik wou dat ik zo een vriendin had.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ga dan opzoek! Ik kan je zeggen dat het echt lekker is zo`n dikke vrouw.
      Hoe ze bewegen ,lopen ,sex,alles.
      Mijn vrouw weegt ondertussen 137 kg.
      Ik zou ze nooit voor een slanke willen ruilen.
      Oke,de mensen kijken haar weleens aan endan zie je ze denken,zovan die is dik!
      Maar wat zou het,zij is gelukkig en ik ook.

      Verwijderen
    2. Ik heb een date met een dame die boven de 200kg weegt. Dus Ik ben opzoek gegaan.

      Verwijderen
    3. boven de 200 kilo,dat is wel erg sexy.
      gefeliciteerd met je vonst,ben er zuinig op.

      Verwijderen
    4. Dat dacht Ik.vandaag. want ze bestaat niet heb op.haar gewacht. En waar ze zou wonen woonden ze niet en de mensen in dat dorp kenden haar niet.
      Dus een date van niks.
      Een fata morgana.

      Verwijderen
    5. jammer dan,had zo mooi kunnen worden.
      gewoon verder zoeken.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)