donderdag 8 december 2011

Vette zomer (1) – Cheerleader

Karin is een cheerleader waar elke jongen naar kijkt en waar elk meisje jaloers op is. Ze ziet er goed uit en heeft een droomfiguurtje. Totdat het zomer wordt en het weer haar uitdaagt om vaak naar feestjes te gaan. Dit leven van feesten en uitgaan laat al spoedig zijn sporen na.

Cheerleader


Karin was een meisje waar ieder meisje van droomt. Ze was cheerleader bij de sportploeg van onze school. Alle blikken van jongens trokken in haar richting. Ze was slank en had een atletisch lichaam. Als ze optrad voor een sportwedstrijd dan keek de hele mannelijke jeugd zonder adem naar haar schoonheid. Ze was de belichaming van de schoonheid en de jeugd.

Daarom benijden alle meisjes haar vanwege haar droomfiguurtje. Gelukkig had ze geen vaste vriend. Ze wilde voorlopig ook niet een vriend. Daarvoor was ze een veel te interessante prooi voor de jongens. Ook ik vond haar verrukkelijk. Alleen vond ik haar om eerlijk te zijn te mager. Ik hield gewoon van een paar vrouwelijke rondingen. Als ze een kilo of 10 extra om haar heupen had zitten, dan zou de zaak veranderen, dacht ik.


Ondanks dat ze mager was, wilde ik graag in haar buurt en bij haar kliek horen. Zij hield ervan een feestje te vieren en dat deed ze dan ook vaak. Na afloop van zo’n feestje werd er nog dagenlang op school over gepraat. Het scheen er wild aan toe te gaan. De volgende dag zag ik precies aan de gezichten wie zich het meeste had laten gaan. Tot mijn verontwaardiging zag Karin ook regelmatig de dag na het feestje bleekjes. Ook was ze niet bepaald spraakzaam.

De vakantie begon. Het leek een mooie zomer te worden. Karin's kliek stopte in de vakantie niet met feesten. Ik ging op de eerste vakantiedag naar het zwembad. Zo nam ik een beetje afstand van mijn onbereikbare liefde. Hier waren veel interessante meisjes. Bovendien bezaten ze een veel voller lichaam dan Karin. De meeste van die meisjes kende ik al vanaf de kleuterschooltijd.

In het zwembad ontdekte ik dat deze meisjes zich in de loop van de jaren tot overvloedige en welgevormde tienermeisjes hadden ontwikkeld. Ik kwam in het zwembad nauwelijks aan lezen toe. Zo vaak werd ik afgeleid door opwippende borsten, volle billen en ronde blubberbuikjes. Wat was dit een zomer!

Een paar dagen later kwam ik Karin op straat tegen. We wisselden een paar woorden. Ik wist niet of het echt zo was of dat het een loos verlangen van mijn kant was. Daarom keek ik nog eens goed. Het leek erop dat er om haar taille wat bijgekomen was. Haar broek welfde een beetje naar buiten toe. Ook leken haar billen ronder te zijn geworden. Ik wist deze constatering echter te verdringen door te denken dat ze een strakkere broek aanhad.

De zondag na onze ontmoeting zag ik haar bij een wedstrijd van ons schoolteam. Weer viel mij het kleine buikje op. Zonder enige vorm van twijfel welfde hij meer naar voren dan aan het begin van de vakantie. Ook haar dijen zagen er voller uit sinds het begin van de vakantie. Ondanks dat zag ze er voor andere jongens nog vererenswaardig slank uit.

Een weekje later zag ik haar in het zwembad. Ze is werkelijk dikker geworden, dacht ik verheugd. Ik zag namelijk in haar zwemkleding een duidelijk voorover hellend buikje. Het was helemaal niet zo’n klein buikje als ik die zondag gezien meende te hebben. Ook haar dijen waren zichtbaar voller geworden. Over de rand van haar bikinibroekje liet zich duidelijk een vetrolletje aftekenen.

‘Hoi Karin. Hoe is het met je?’ vroeg ik haar. ‘Heel goed en met jou?’‘Ik moet niet klagen. Ik vermaak me prima in dit prachtige zwembad’, zei ik. ‘Ik wil ook vaker komen', antwoordde ze. 'Maar als ik de avond ervoor een feestje heb gehad, dan ben ik zo brak dat ik het liefste thuis in bed blijf liggen. Daar komt nog bij dat ik een paar kilootjes ben aangekomen.’

Ik fleurde op. Ze begon nu over iets heel moois. In mijn zwembroek voelde ik het tintelen. Nu moet ik de vermoorde onschuld spelen, dacht ik snel. ‘Hoe komt dat?’ ‘Ach…’ reageerde ze aarzelend. ‘Het komt denk ik door het bier…’ Ze kreeg een rode blos op haar gezicht. ‘Nou ja, als mijn ouders er niet bij zijn lust ik er wel eentje. En daarna nog eentje en nog eentje… Dat zit wel goed. Eergisteren hebben de jongens mij met de auto naar huis gebracht. Ik kon nauwelijks nog lopen. Gelukkig sliepen mijn ouders door mijn gestommel heen.’/

‘Ben je alleen maar door het bier aangekomen?’ vroeg ik. Hier lag genoeg munitie klaar voor een opwindend verhaal, merkte ik. ‘Ach, als ik een biertje of 2, 3 op heb. Dan verlies ik een beetje de controle over wat ik eet. Ik eet dan wat meer dan mijn figuurtje lief is. Maar, euh, dat van dat bier vertel dat alsjeblieft niet aan mijn ouders.’‘Maak je geen zorgen; ik zal zwijgen als het graf,' antwoordde ik snel. Ik vond het verhaal dat ze vertelde veel te mooi.

Daarna zag ik haar 4 weken niet meer in zwembad. De feestjes namen waarschijnlijk teveel tijd in beslag. Ze was dan te brak om het zwembad en mij met een bezoekje te vereren. Tot ik haar opeens op een donderdag weer zag. Ik liep haar tegen het lijf op de zonneweide. Ze had opnieuw haar rode bikini aan. Maar ze leek in niets meer op het meisje van 4 weken eerder. Help! Ze was compleet uit haar voegen gegroeid.

Lees deel 2 van Vette zomer : Feestje »

2 opmerkingen: