Vet bijbaantje (18) – Samen 250 kilo

Gedurende de zomervakantie krijgt Martha samen met Petra de snackbar helemaal onder haar hoede. Petra heeft bijna 100 kilo nieuw vet erbij gegeten sinds Martha bij de snackbar werkt. Martha probeert de laatste 2 weken voor het einde van de zomervakantie 100 kilo aan nieuw gewicht te winnen. Als vakantiehulp Moniek in de weken in de snackbar bijna 50 kilo is aangekomen, willen ze samen 250 kilo halen.

Lees eerste het eerste deel van Vet bijbaantje: Goed doorbakken »

Samen 250 kilo



Op deze laatste dag van de vakantie hadden ze zich helemaal laten gaan. Morgen zouden de ouders van Petra terugkomen. Ze zouden niet weten wat ze zouden zien. Er liepen 3 nieuwe mensen rond. Met z'n drieën zouden ze straks 250 kilo extra gewicht met zich torsen. Het leek Martha onvoorstelbaar, maar het was niet zo ver van hen af.

De hele dag hadden ze gegeten. De levensstijl van de dag ervoor hadden ze doorgezet. En niet zonder resultaat. Ze mochten er onwijs trots op zijn. Martha voelde dat ze goed haar best had gedaan. Het leek of alles wat ze at linea recta zich vastklampte aan haar lichaam. Overal leek het vet nu te welven. Zelfs haar vingers voelden groter aan. De ring die ze vorige maand van Tim kreeg, kon ze niet bijna niet meer van haar vinger krijgen.



Wat een leven, de hele dag eten en drinken. Zoveel als je wilde en meer dan dat. De klanten die kwamen, leken er ook door te worden beïnvloed. Bij sommige mannen zag Martha de buik flink groeien. Maar het hardste leek haar vaste klant Simone te zijn gegroeid. Ze kwam tegenwoordig 2 keer per dag en at zich dan tonnetjerond. Als ze zat rustte er een enorme pens op haar bovenbenen.

Simone legde dan haar hand op die enorme buik en klopte erop. 'Het is allemaal hier gaan zitten, die verrukkelijke saté van jou.' Haar buik schudde een beetje mee. De kont en de benen van Simone bleven achter in de groei. Alles ging inderdaad in de buik zitten. Als ze dan opstond om nog wat te bestellen zag je hoe haar buik groots naar voren welfde. Indrukwekkend zag het eruit.

Martha besefte dat zij meegeholpen had om deze buik te vormen. En ze was er ontzettend trots op. Net als dat ze op deze dag extra vaak naar haar vette vriendin Petra keek. Ze zag hoe het zware lijf moeizaam langs de friteuses schoof. Ze paste nauwelijks door het smalle doorgangetje. Altijd was ze aan het eten. Alsof dat zware lijf nog niet groot genoeg was. Altijd wilde ze meer.

Ze keek nog eens goed naar de nieuwe vakantiehulp. Hoeveel zij niet in die paar weken was aangekomen. Het was een niet te evenaren prestatie. Ze zoog weer aan het rietje van een heftige milkshake. Ook zij roerde er nog wat slagroom en suiker doorheen. Het leek dan net of de voedingsrijke milkshake direct de buik, billen en borsten van Moniek opzocht. Martha meende haar gewoon te zien groeien. Als een bloem die uit de knop komt en haar schoonheid aan de wereld toont.

De avond naderde. Ze zouden die avond en nacht zich nog helemaal laten gaan. Afgesproken werd om tot ongeveer 4 uur te eten en die morgen met een lege maag op de weegschaal te gaan staan. Het waren zware uren, besefte Martha. Toen de snackbar dichtging, arriveerde Tim net met een enorme hoeveelheid Chinees. De kwaliteit van het voedsel was enorm. Bovendien was het eten buitengewoon lekker.

Ze begon er met een volle maag aan. Petra had haar juist een zware milkshake gegeven. Ze dacht dat het plan een beetje in duigen zou vallen. Tim had een enorme hoeveelheid foe yong hai opgeschept. De ku-lu-yuk smaakte geweldig. Van de balletjes varkensvlees in de zoete saus kreeg ze geen genoeg. Voor ze er erg in had verdween een hele bak van de balletjes in haar maag.

Net als de rest. De hoeveelheid Chinees die Tim gehaald had, was voldoende om een 2 gezinnen met puberkinderen te voeden. Vooral Martha en Petra wisten van wanten. Moniek hield meer van zoetigheid. Voor haar had Tim speciaal een roomtaart gemaakt. Zij verorberde deze helemaal en at hem tot de laatste kruimel likkebaardend op. Wat een genoegen had ze hieraan. Ze plofte volgegeten op de bank. Net als haar dikke vriendinnen.

Een paar uur later maakte Tim de meiden nog wakker. Uit de keuken roken de heerlijke geuren van een verse appeltaart. De rommel van de overvloedige maaltijd een paar uur eerder was opgeruimd. De meiden lieten zich heerlijk verwennen door hun jongen. Ze wilden dolgraag voor hem dikker worden, maar daar moest hij wel wat voor doen.

Voor de 3 dames verschenen 3 heerlijke appeltaarten. Voor elk 1. Tim had er veel slagroom bij opgeklopt om over de warme taart te gieten. Wat was dit een verwennerij. Martha wreef over haar bovenste buikrol. 'Zo, die gaat er wel in. Ik heb ontzettende honger gekregen. Het klinkt zo raar, want 3 uur geleden heb ik mijn buik tonnetje rond gegeten.'

De meiden schrokten de warme taart op. 'Nou is het op en ik ben nog niet vol', zei Moniek. 'O, maar daar heb ik wel wat op gevonden.' Uit de vriezer haalde Tim een enorme ijstaart. De ijs werd eveneens overvloedig overgoten met slagroom en zoete aardbeisaus. Ze begonnen alledrie aan een kant van de taart. De happen vlogen erin. 'Voor zo'n lekkere ijstaart heb ik altijd wel een gaatje', zei Petra.

Vooral de echte ijseter van het gezelschap verorberde haar kant van de ijsberg het snelste. Ze sloeg een flinke kloof in de taart en had in no time haar stuk op. Ze at dapper door om wat meer naar binnen te krijgen. Gelukkig stak Tim daar een stokje voor door net op tijd een lekker stuk ijs met heel veel slagroom voor haar neer te zetten. Ze at ook het ijs dat hij voor haar in een aparte schaal had gedaan.

'Ik kan niet meer', zuchtte Petra terwijl ook Martha duidelijk moeite kreeg met haar deel van de ijstaart. Moniek had haar nieuwe bak met ijs en slagroom ook al op. Nu werd het ook zwaar voor haar. Het stuk dat nog was overgebleven van de enorme ijsberg zou ook bij haar niet meer zomaar naar binnen gaan. 'Wil je me een beetje helpen', kreunde Petra. Die opmerking wond Tim enorm op. De bobbel in zijn broek pompte zich vol met bloed. Hij masseerde zachtjes de grote bovenbuik van Petra.

De hapjes die Moniek nam, werden al kleiner. Ook Martha zelf steunde. Haar oren suisden van de vele suiker die nu in haar bloed zat. 'Ik kan niet meer.' 'Toe, probeer het', moedigde Tim aan. 'Alleen zo kun je die 100 kilo aan extra gewicht erbij krijgen.' 'Maar ik kan echt niet meer', probeerde Martha nog te zeggen. Ze voelde hoe haar buik in beweging werd gebracht. Tim masseerde haar enorme vetmassa. Het leek een beetje ruimte te geven.

Ook Moniek voelde het. Ze voelde hoe haar maag enorm gespannen stond van die grote hoeveelheid zoetigheid. Ze besefte zelf dat ze nog nooit zoveel tegelijk had opgegeten. Wat een massa eten verbleef er nu in haar maag. Ze besefte dat dit allemaal verder zou afzakken en haar lichaam zou verrijken met nieuwe vetlagen. Zo'n majesteitelijke buik als Martha had, of misschien dat enorme lijf zoals Petra. Daar droomde ze stiekem van. 'Kom op meisje', fluisterde Tim haar oor. Ze voelde hoe zijn hand over haar nieuwe, kleine buikje ging. 'Ik ben trots op je', zei hij. 'Je bent echt vet geworden, weet je.'

Het woord vet gaf de doorslag. Ze merkte hoe haar lijf opgetild werd en schreeuwde om die laatste happen ijs met slagroom. Hier gebeurde iets prachtigs. Ze ontpopte zich tot een heus obees meisje. Haar lijf schreeuwde om weten en wilde nog meer. 'Ik wil je nog vetter hebben meisje', fluisterde Tim in haar oor. 'Kom op, eet dat laatste beetje nog even op.'

Ze voelde zich een held. Schraapte de laatste hap van het bord. En plofte neer op de bank. Ze viel in een diepe slaap. Een slaap die bij je hoort als je dikgegeten bent. Haar buik stond op ploffen, deed zelfs pijn van al dat koude ijs, maar de slaap was sterker dan de pijn. Ze viel als een blok in slaap. 'Slaap maar lekker meisje', zei Tim. 'Als je wakker wordt gaan we je wegen. Eens kijken wat er met je gebeurd is.'

Tim keek tevreden naar de 3 meiden. Ze lagen alledrie in een diepe slaap. Het eten had ze moe gemaakt. Hij wist als geen ander dat het lichaam nu de volle maag verwerkte. Het eten werd er uit getrokken en verwerkt tot die heerlijke vetcellen die zich overal aan het lichaam nestelden. Morgenochtend zouden ze weten wat er bijgekomen was. Het was veel, dat wist Tim zeker. Of het genoeg was voor de hoge doelen die ze gesteld hadden, durfde hij niet te zeggen.

Hij keek nog eens goed en zag de volle lijven. Petra als volmaakte versie van de vetgemeste meid. Ze was enorm gegroeid de laatste weken in omvang. Hij vermoedde dat haar omvang zeker wel de helft dikker geworden was. Dan was daar Martha, zijn mestvarken. Hij had haar in omvang zeker zien verdubbelen. Haar buik was enorm gegroeid. Zeker de laatste 2 weken toen ze vol overgave zichzelf dik at. En dan was er Moniek, de lieve Moniek. Ze stond nog aan het begin, maar wat ging ze hard.

Hier gebeurden mooie dingen. Dit wil ik niet missen, dacht Tim. Hij bekeek de meiden nog eens goed. Hij leefde in een droomwereld. 3 meiden die zich zo vol overgave wijden aan het dikker worden. Dit had hij nooit durven dromen. Nu speelde het zich hier af. Tim wist ook wel dat het een stiekeme wens van heel veel vrouwen was. En mannen, dat wist hij ook.

Hij ruimde de boel en kroop in bed. Op de wekker zag hij dat het 4 uur was. Tegen tienen zou hij ze wakker maken om te weten te komen of ze gezamenlijk echt 250 kilo zwaarder waren geworden. Het waren de laatste loodjes geweest. Dat waren zware kilootjes. Daar was Tim zeker van. Hij zag het resultaat in elk geval liggen in drievoud. 3 volmaakt dikke vrouwen die de laatste weken flink wat kilo's aan gewicht hadden gewonnen. Morgen zou hij weten hoeveel. Hij kon eigenlijk niet wachten en viel maar moeilijk in slaap.

Lees deel 19: De meeste kilo's »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)