dinsdag 20 september 2011

Buik (40) – Vergelijking toen en nu

Dit model laat met deze vergelijking zien dat zelfs een dikke buik nog dikker kan. Ze vergelijkt de buik van nu (rechts) met de buik van toen (links). Een geliefd fotogenre voor vetliefhebbers, feeders en feedees. De buik van deze dame was al heel vol en rond. Hij hing een aardig eind naar beneden.

Op de foto wordt hij bijeen gehouden door een onderbroek. De onderbroek houdt de vetmassa nog enigszins in het gareel en trekt de buik wat omhoog. De broek drukt de navel ook iets dicht. Het ziet er heerlijk en vooral groots uit.


Andere invalshoek

Het contrast met de andere foto is dat deze buik iets omhoog komt door de andere invalshoek van de fotograaf. Ook hangt de eigenaresse van deze buik iets naar achteren. Dat komt de grootsheid van deze buik zeker ten goede.

Dat neemt niet weg dat dit werkelijk een adembenemende buik is. Ook is hij zeker wat gegroeid. De navel ligt dieper in het vet en krijgt wat meer ruimte doordat de onderbroek onder de buik door loopt. Misschien heeft ze zelfs helemaal geen onderbroek aan. Ook valt hij in de breedte een stuk breder uit.

Zwemband of lovehandle

De zwemband of lovehandle over haar zij, drukt wat verder de breedte in. De groei van deze dame zie je vooral terug in de indrukwekkende dijen. Deze zijn op de tweede foto beduidend voller. Ook grijpen haar handen heerlijk in het buikvet. Hierdoor maakt ze zich nog begeerlijker.

Het ontlokt bij de toeschouwer de wens heerlijk in deze vetmassa te graaien. Want dat deze dame mooi dik is, staat buiten kijf. Ze is een juweeltje met een adembenemend volle en ronde buik!

7 opmerkingen:

 1. Die rechtse buik,moet toch de droom van elke vetliefhebber zijn.
  De mijne in iedergeval wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. krijg gelijk een stijve van.goh wat een superlekkere buik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoeveel zou ze wel niet gegeten hebben om zo dik te worden

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben pas 16. Maar ik vind die rechter buik wel super mooi.
  Is dat raar?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. is niet raar want ik en andere vetliefhebbers vinden hem ook mooi.

   Verwijderen