dinsdag 6 september 2011

Buik (38) – Van links

In 4 blogs behandel ik de 4 foto's van deze prachtige buik. Een trouwe lezeres van deze buikblog stuurde ze laatst naar de mailbox van moodik. En ze zijn schitterend. Stuk voor stuk. Niet alleen de buik is een lust voor het oog. De foto's die ze nam voor de spiegel zijn helemaal geweldig. Ze bieden veel ruimte aan de verbeelding. Vandaag bekijken we de buik eens van links.

De dame op de foto gaat iets door de knieën. Daarmee zorgt ze voor een prachtig beeld. Ze drukt haar volle achterste naar achteren en laat haar buik zo iets naar voren komen. Imponerend, want je ziet op de foto goed hoe klein de broek is geworden. De stof staat strakgespannen rond de bovenbenen. De buik pakt de ruimte in de geopende broek. Dat is ook nodig. Meer ruimte is er niet.


Afgezakt

Het shirtje is hier iets afgezakt. Dat levert de charme op van deze foto. Het vet van de buik toont zich mooi onderin. Wat een prachtige ronding die zich in al haar volheid laat zien aan de toeschouwer. Ze heeft een betoverend buikje. De navel wijst een eindje naar beneden, het vet zakt er een eindje achteraan.

Misschien lijken de borsten hier wat verder naar voren te welven. Maar dat is slechts schijn. Ze hebben de strijd verloren. Hier is een forse buik die het aflegt tegen de grote borsten. Wat een mooie foto van een mooie buik.

Groot en rond

Je ziet duidelijk dat de billen groot, vol en rond zijn geworden bij dit meisje. Haar achterste lijkt een nieuwe vetlaag te hebben gekregen. Boven de billen die in de broek verstopt zitten, komt een prachtige ronding tevoorschijn. Het is een lovehandle, zacht, vol en rond. Het mooie vetkussentje op haar rug, iets onder haar beha, bolt hier eveneens in vol ornaat.

Wat een volheid en wat een heerlijke molligheid. Een foto om lang naar te kijken. De prachtig gebruinde buik doet je wegdromen naar het strand waar deze dame lag te zonnen. Wat een geluksvogels liepen daar rond. Want deze dame in bikini. Dat is niet bepaald een straf om naar te kijken.

Volgende week: Naar rechts

De buikblog van volgende week behandelt de laatste foto uit deze serie van 4 juweeltjes. De vrouwenbuik toont zich een laatste keer aan de spiegel. In vol ornaat drukt de eigenaresse hem iets omhoog met haar been. Het laat zien dat haar buik werkelijk mooi vol en rond is.

Lees Buik (39): Naar rechts »

1 opmerking:

  1. Wat een geil ding ben je! Als je nu ook nog een jonge meid bent, dan is het plaatje helemaal kompleet. Rrrrrr

    BeantwoordenVerwijderen