donderdag 23 juni 2011

Margreet wordt feedee (8) - Vet geil

Margreet merkt dat ze verlangt naar haar man Harry. Het dikker begint ook een erotische uitwerking op haar te krijgen. Haar huid is gevoeliger en de vetmassa zorgt voor veel genot. Ze ontdekt haar lichaam helemaal door het vetter worden.

Lees eerst deel 1: Het geheim »

Vet geil


Een week van eten en slapen ging voorbij. Margreet kwam amper haar huis uit. Alleen voor het meest noodzakelijke zette ze haar steeds zwaarder wordende lichaam in beweging. Ze merkte dat haar kleren krompen. In werkelijkheid zette haar lichaam zich uit, wist ze. Ze voelde het ook. Haar huid stond rond haar buik, heupen en borsten strakgespannen. Bij haar boezem voelde het als in de tijd dat haar borsten kwamen. Haar huid deed pijn van de spanning die het nieuwe vet gaf. Ze merkte dat haar lijf op barsten stond. Zoals een bloem in knop die elk moment open kan springen.

Margreet at en dronk zich dan ook suf. Een hele week ging voorbij waarbij ze dagen vulde met eten. Als haar buik dan vol was, viel ze dikwijls in een diepe slaap. Als ze dan weer wakker werd, merkte ze dat ze een verschrikkelijke honger had gekregen. Ze at zichzelf dan weer kogelrond en viel dan weer in slaap. Zo trokken de dagen zich voorbij.


Tussendoor chatte ze met haar vriendinnen en Wim. De laatste werd erg enthousiast over haar verhalen. Hij vond het heel opwindend om te lezen dat haar broek niet meer paste. Dat ze in de nood maar de hele dag in haar onderbroek en een los shirtje door het huis liep. Ze moest nieuwe kleren kopen, maar kon zich er niet toe zetten. Een keer was ze de stad ingegaan met een veel te strakke broek. Ze kreeg het bovenste knoopje niet eens dicht. Halverwege was ze een koffiezaakje ingegaan en had zich daar helemaal volgegeten met gebakjes. Met een volle maag was ze weer naar huis gegaan.

Nu zat ze achter de computer te skypen met Harry. Hij vroeg hoe het met haar ging. Ze schreef dat ze goed at en dronk en dat ze dikker was dan ooit. Ze merkte dat het hem opwond. Hij wilde weten hoeveel ze woog. 'Ik zou het niet weten, maar teveel in elk geval', zei ze tegen de kleine camera. Ze gaf hem er een dikke knipoog bij. Ze vroeg zich af of hij goed kon zien dat haar wangen bol stonden. Ook vormde zich onder haar kin een onderkin. Het vele eten begon ook daar zijn uitwerking te hebben.

Het verbaasde Margreet dat haar hele lichaam in vuur en vlam stond van de enorme hoeveelheden calorieƫn die ze dagelijks naar binnen werkte. Zo merkte ze gisteren ineens dat haar vingers ook dikker waren geworden. Haar trouwring knelde meer dan eerder. Net als haar benen, die niet alleen boven flink waren gegroeid, ook rond haar kuiten leken zich kleine vetkussentjes te vormen. Of haar rug waar zich grote vetkwabben vormden over haar schouderbladen heen. Het gaf haar het idee dat haar hele lichaam groeide en niet alleen haar buik, billen en borsten.

Harry wilde weten hoeveel, maar om heel eerlijk te zijn, wist ze het ook niet hoeveel ze woog. Het was alweer een week of 2 geleden dat ze zich voor het laatst gewogen had. Dat was aan de hand van vragen van Wim. Toen was de weegschaal over de 100 kilo heen gegaan. Nu lag dat aantal veel hoger, wist Margreet. Ze wist het zelfs wel zeker. Haar buik was groter dan ooit en lag tevreden in haar schoot. Ze merkte dat haar dijen ook weer breder waren geworden. Net als haar achterste. Het leek wel of ze wat hoger zat doordat er op haar billen een nieuw laagje vet was bijgekomen.

Ze probeerde voor Harry schuil te houden wat ze woog, maar ze kon het nauwelijks voor zich houden. Het was ook zo opwindend en ze merkte dat het idee Harry ook opwond. Ze schreef hem dat ze het niet wist. 'Je zult het wel zien', zij ze er geheimzinnig bij. 'Ik denk een kilootje of 10. Moet binnenkort wel nieuwe spijkerbroeken kopen. Ze gaan een beetje lastig dicht.' 'Geniet ervan', zei Harry tegen haar. 'Ik vind het leuk dat je zo lekker eet.' 'Echt niet?' antwoordde ze plagerig. Nu leek het of Harry langzaam zijn fascinatie voor dikke vrouwen en vooral dikker wordende vrouwen bij Margreet openbaarde.

Het gesprek ging daarna over koetjes en kalfjes. Ook de liefde en het missen kwam even langs. Het gesprek was alweer voorbij voor Margreet er erg in had. Ze troostte zichzelf met een grote weight gain shake waar ze zich op trakteerde. Dat had ze wel verdiend. Ze kroop met bijna 2 liter in de schenkkan en een grote beker weer achter de computer. Suzanne zat op de chat.

Margreet vroeg aan Suzanne hoe het ging met de voorbereidingen voor het grote vreetfestijn komend weekend. 'Ik oefen flink', schreef ze. 'Ik drink 3 keer per dag een weight gain shake en eet tussendoor 3 warme maaltijden per dag. Het is werkelijk heerlijk.' 'Dan moet je immens aankomen', schreef Suzanne terug. 'De laatste keer dat ik dat deed, kwam ik wel een kilo per dag aan, soms wel 2. Ik was daarvoor wel de hele dag aan het eten en drinken, Ik sliep alleen als mijn maag te vol was om te eten.' 'Ik doe precies hetzelfde', antwoordde Margreet.

Suzanne schreef dat ze het de laatste week alweer aan het opvoeren was om een flink uitgerekte maag te hebben voor komend weekend. 'Ik wil niet na 1 hap al vol zitten', schreef ze. Margreet merkte eveneens op dat de training wel flink hielp, maar dat ze mogelijk de druk nog wel wat op kon voeren. 'Volgens mij heb ik de grens nog niet bereikt, maar misschien moet ik die komend weekend wel opzoeken.' 'Doe dat', adviseerde Suzanne aan het einde van de chat.

Margreet kreeg bijna gelijk een berichtje van Wim. Ze schreef hem over het gesprek met Harry. 'Nu ben ik ook wel heel benieuwd geworden', antwoordde Wim. Margreet wist niet wat ze moest doen. Het was nu bijna 4 maanden geleden dat ze zich voor het laatst gewogen had. De kilo's waren massaal aan haar lijf gaan zitten. Voor haar uit stevende een enorme buik als boegbeeld. Haar maandenlange vreetsessies in combinatie met de shakes waren goed geweest voor kilo's. Het zou haar niet verbazen als er zeker een kilo of 20 tot 25 bijgekomen was. Dat zou betekenen dat ze in een week tijd soms wel een kilo was aangekomen.

Ze waggelde van de computer naar de koelkast. Haar lichaam was enorm gegroeid en stiekem was ze ook heel benieuwd hoeveel ze zou wegen. Haar enorme buik schommelde voor haar uit. Dit keer viel hij over de onderbroek die ze had aan had. Eigenlijk was de onderbroek te klein. Hij zakte af doordat hij de enorme bollen van haar billen niet meer helemaal kon bedekken. Het elastiek sneed in haar vlees. Het shirt dat ze droeg zat strak om haar nieuwe lichaam. Het leek of de naden elk moment uit elkaar konden knallen.

Stiekem was ze heel benieuwd naar wat ze woog. 'Vooruit', tikte ze toen ze weer achter de computer zat met een enorm stuk kaas naast zich. Ik ga morgenvroeg wegen. Er verschenen allemaal sterretjes in beeld. Zo blij was Wim. 'Wat zou je wegen?' vroeg hij. '135?' Ze schrok een beetje van het getal. 'Nee', tikte ze terug. '35 kilo in 4 maanden zou wel heel veel zijn. Ik denk een kilo of 20 tot 25.' 'Onderschat het niet, maar die shakes tikken echt aan. En als ik je foto's zie, schat ik je echt op een kilo of 135, bij jouw lengte.' Ze schudde haar hoofd. Dat was onmogelijk. Morgen zouden ze het weten.


Lees Margreet wordt feedee (9): Weegschaal kapot »

Geen opmerkingen:

Een reactie posten