Margreet wordt feedee (9) - Weegschaal kapot

De forumleden willen dolgraag weten wat Margreet nu eigenlijk weegt. Enerzijds wil ze haar nieuwe gewicht geheim houden, anderzijds brandt ze zelf van nieuwsgierigheid. Bovendien is ze iets verschuldigd aan de gulle minnaar die haar voorziet van dikmakende bestellingen.

Lees eerst deel 1: Het geheim »

Weegschaal kapot


De volgende morgen werd ze met een knorrende maag wakker. Haar hele lijf schreeuwde om eten. Het hongerige gevoel waarmee ze wakker werd, gebeurde meer. Het leek wel of haar hele stofwisseling het eten direct omzette in vet. In elk geval groeide haar lichaam harder dan ooit. Ze moest zeker een paar kilo per week aankomen momenteel. Ze wreef over de enorme zwemband die zich vormde boven haar onderbuik. Het was iets van de laatste weken. Eerst had ze het nauwelijks in de gaten, maar later merkte ze dat haar buik splitste in de lengte. Het was een proces.

Ze was al druk in de keuken bezig met het bereiden van de maaltijd toen ze ineens schrok. Ze moest zich nog wegen. Met een volle maag wegen zou oneerlijk zijn. Daarom ging ze snel nog even naar de badkamer. Dat beetje water dat ze gedronken had, vergaf ze zich. Maar een hele maaltijd zou een oneerlijk resultaat opleveren. Ze stond op de weegschaal. Het rode licht flikkerde op om aan te geven dat ze op het plateau mocht staan. Ze ging erop staan. In de display maakte het rode lichtje rondjes. Ze herinnerde zich nog dat ze daar 4 maanden geleden op stond om te zien dat ze de 100 kilo had bereikt.


De rode lichtjes bleven ronddraaien, tot ze ineens stopten en duidelijk een tekst weergaven. Margreet moest zich voorover buigen om over haar buik heen te kunnen kijken. Ze dacht er even aan hoe ze vroeger altijd met spanning keek of het getal eindelijk lager was geworden. Nu voelde ze de spanning om te zien of het getal hoger uitgevallen was. Ze keek nog eens goed naar de tekst. Er stond helemaal geen getal. Er stond duidelijk tekst. 'Err' toonde de display op de plaats waar ze een getal verwachtte. 'Wat was hier aan de hand?' vroeg ze zich af.

Ze probeerde het nog 3 keer, maar het lukte niet. Hoe was dit mogelijk? Ze baalde en liep naar de keuken om haar ontbijt op te eten. Haar maag rammelde van de honger. Ze schrokte het briochebrood uit het pakket van haar stille aanbidder, naar binnen. Ze lepelde de Griekse yoghurt zo naar binnen vanuit de bak. Eindelijk merkte ze dat haar maag weer een beetje rust kreeg. Hij voelde weer lekker gevuld.

Ze pakte een pot chocoladepasta en lepelde de inhoud naar binnen terwijl ze de computer opstartte. De vraag van Wim verscheen al in beeld. 'En?' 'Ik weet niet wat er is, maar ik kreeg een foutmelding in beeld.' Ze was er weer verbaasd over. Hoe was het mogelijk dat haar weegschaal het nu ineens opgaf? Hij was jarenlang keer na keer de onheilsboodschapper geweest. Dit keer kreeg hij de kans om haar het goede nieuws te brengen. En nu vertoonde hij een foutmelding.

Het computerscherm flikkerde weer op. 'Tot hoe ver gaat je weegschaal?' vroeg Wim. Margreet begreep niet wat hij bedoelde. 'Tot hoeveel kilo kan je weegschaal?' verduidelijkte hij. Geen idee. Ze voelde hoe de chocoladepasta in haar mond warm werd en traag smolt. Ze slikte de hap door en ging naar de badkamer om naar de kapotte weegschaal te kijken. Op de weegschaal stond dat hij tot maximaal 135 kilo ging. Ze schrok en voelde een golf van geilheid door haar lichaam trekken. Maar dat was onmogelijk. Dat zou betekenen dat ze de 135 kilo voorbij was gegaan.

Ze voelde over haar dikke buik die bol naar voren wees. Het stevige ontbijt had daar ook aan meegeholpen. Daar moet op gedronken worden, dacht Margreet. Ze liep terug naar de keuken en maakte snel een goedgevulde weight gain shake. Dit keer liet ze er wat extra olie in glijden. Het zou een calorierijke traktatie worden. Ze had er zin in. Ze likkebaarde bij de gedachte dat haar lijf nu meer dan 135 kilo woog. Het gewicht dat Wim voorspelde bleek ze zelfs te overtreffen.

Ze dronk de shake direct uit de enorme schenkbeker van de blender. Wat smaakte dit goed. Ze dronk nog de shake op alsof ze een groot glas water leegdronk. De calorieën verspreidden zich over haar maag. Ze merkte dat de inhoud uit de grote schenkbeker in haar maag drukte. Wat voelde dit zalig. Ze ging Harry echt verrassen. Hij zou een nieuwe vrouw hebben. Ze stopte even met drinken. Ze was nu op de helft. Even een korte pauze, dacht ze en ze kroop weer achter de computer. 'En?' knipperde al een tijdje. 'Hij gaat tot 135 kilo', typte ze in. 'Dat is ongelooflijk', reageerde Wim. Suzanne die erbij was gekomen, reageerde eveneens onthutst. 'Jeetje, wat zou je wegen?' Nu was Margreet vastberaden. 'Die verrassing is voor mijn Harry. Vinden jullie niet?'

Ze hing achterover in de stoel bij de computer. Ze dronk weer een serie grote slokken van de dikmakende shake. Wat smaakte dit geweldig. Zeker ook de pond aardbeien die ze erbij vermalen had tot een sap. De combinatie met de pond suiker maakte het tot een mierzoete traktatie, waarbij de room, de volle melk en de grote scheut olie zorgden voor een loodzware bodem. Misschien kon ze Harry wel laten zien dat ze 150 kilo was geworden.

Ze wreef over haar enorme buik. Liet een harde boer. Haar vingers gleden weer naar beneden. Het was een aangename gewoonte geworden. Ze voelde hoe haar klitje klopte van geilheid. Haar maag drukte weer op haar ledematen. Het leek wel of haar hele lijf elk moment uit elkaar kon barsten. Zo vol zat ze. Ze schoof de vibrator in haar kutje. De laatste tijd merkte ze dat het steeds lastiger werd om met de vingers zichzelf op te winden. Er ging meer en meer een buik in de weg zitten. Ze schoof het verse buikvet wat opzij en voelde hoe de extase haar in bezit nam.

Een overweldigend orgasme trof haar. Ze voelde hoe haar volle maag meeschudde. Het vet op haar buik wiebelde eveneens. Wat was dit geweldig. Ze fantaseerde hoe ze zou proberen om Harry over 2 weken te verrassen. Een nieuwe weegschaal zou ze gaan kopen. Op de avond van zijn aankomst zou ze daarop gaan staan en zien wat ze woog. Ze was net zo nieuwsgierig als de rest, maar ze wilde een verrassing bij hem achterlaten.

'De weegschaal is kapot', tikte ze in een mailtje aan Harry. 'Ik weet niet hoeveel ik weeg. Maar volgens mij ben ik aardig aangekomen. Ik zal een nieuwe weegschaal kopen. Dan kunnen we samen zien hoeveel ik weeg als je bij me bent.' Ze wist zeker dat dit hem zou opwinden. Op het forum schreef ze een topic dat ze zich niet kon wegen. De weegschaal ging niet verder dan 135 kilo. Ze struinde wat op het web, dronk de rest van de shake op en voelde hoe een loomheid haar weer trof.

Ze ging op de bank liggen en viel vrijwel meteen in en diepe slaap. Een paar uur later schrok ze wakker. Ze herinnerde zich de topic op het forum. Snel keek ze en zag dat er al 24 reacties onder stonden. Iedereen wilde foto's zien. Meerdere mannen boden haar een weegschaal aan. Het leek wel of ze de fantasie van velen losmaakte. Dit was onmogelijk. Ze keek nog eens goed naar beneden. Zag de enorme vetaanwinst die tevreden in haar schoot lag. Wat woog ze veel en wat voelde het goed. Ze stond op, want ze voelde hoe haar lichaam weer honger had gekregen.

Margreets hele lijf schreeuwde om voedingsstoffen die ze in de vorm van een paar snacks enigszins stilde. Ze pakte haar jas en reed in de auto naar de snackbar om zich tegoed te doen aan een grote hoeveelheid vette kroketten, patat en frikadellen. Natuurlijk vergezelde ze de maaltijd met een paar milkshakes. Ze voelde hoe haar maag zich langzaam maar zeker vulde. Wat zou ze dit weekend veel kunnen eten. Ze merkte dat haar maag zich had opgerekt tot reuzenproporties.

Ze was net aan het laatste portie begonnen of ze zag Ingrid binnenkomen. Ingrid was een oud-collega van haar. Ze waren altijd best close geweest. Ingrid worstelde altijd met haar gewicht. En ook nu zag Margreet dat Ingrid wel een paar kilo meer woog dan de laatste keer dat ze haar gezien had. Het was alweer meer dan een jaar geleden dat de 2 elkaar waren tegengekomen. Margreet zag haar helemaal niet zitten. Ze riep haar oud-collega. Verbaasd keek Ingrid in haar richting. Ineens besefte Margreet dat haar vriendin misschien moeite had om haar te herkennen. 'Ik ben het, Margreet', zei ze. 'O, nou zie ik het', zei Ingrid. 'Jeetje wat ben jij veranderd', volgde heel snel daarna. Margreet merkte dat haar nieuwe lijf ook verbazing opriep bij bekenden. 'Ja', zei ze snel tegen haar oud-collega. 'Je bent echt dik geworden', vervolgde Ingrid. 'Ik dacht dat ik zoveel was aangekomen, maar bij jou is het een veelvoud.'

Margreet dacht dat dit gesprek weleens heel vervelend kon worden en probeerde aan Ingrid te vragen hoe het ging. 'Prima. Ik lig er ook uit, net als jij. Maar ik zal moeten opletten niet te eindigen zoals jij. Heb je van eten je werk gemaakt of zo?' Ze wees naar de lege plastic bakjes op de tafel voor Margreet. 'Geen wonder dat je zo dik bent geworden.' Ingrid keek afkeurend naar de bak met friet en de frikadel die Margreet nog aan het verorberen was. Margreet merkte dat ze een rood hoofd gekregen had en kon niet veel meer dan stilletjes haar eten opeten.

Ondertussen bestelde Ingrid haar maaltijd op. Het klonk niet mals wat haar oud-collega allemaal opnoemde. Maar misschien was het voor meer mensen. Margreet wachtte het antwoord niet af. Ze at haar eten snel op en verliet de snackbar. Dit was een onprettige ervaring. Niet iedereen bewonderde haar nieuwe dikte. Ze moest sinds de baan wel een kilo of 50 zijn aangekomen. Dat was natuurlijk ook een hele schok voor iemand. Misschien moest ze daar een beetje begrip voor opbrengen.

Thuisgekomen verlangde ze immens naar een shake. Die maakte ze snel .Voor ze het wist kroop ze met een overvolle maag in bed. Haar tarzan op batterijen draaide overuren in haar binnenste. Het orgasme kwam heel snel en ze volgenden elkaar snel op. Wat voelde dit buitengewoon geweldig. Ze dacht aan Ingrid. Misschien moest ze haar oud-collega inwijden in het feederisme. Maar ze durfde het niet aan. Eerst maar eens het weekend waarin ik echt vetgemest wordt. Dan kijken we verder.


Lees Margreet wordt feedee (10): Vreetweekend »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)