donderdag 2 juni 2011

Margeet wordt feedee (2) – De website

Margreet is alleen thuis, haar man moet voor zijn werk een halfjaar naar het verre oosten. Ze ontdekt op zijn computer dat hij op dikke vrouwen valt. Margreet moet erg aan het idee wennen en beseft dat haar man ook lichamelijk op haar gevallen is.

Lees eerst deel 1: Het geheim »

De website


Het idee dat haar man chatte met andere vrouwen liet haar niet los en ze ging nog maar eens de computer aanzetten. Weer verschenen er chatberichtjes van Jolanda, maar ook van een Suzanne en een Fiona. Margreet wist niet wat ze ermee moest doen. Ze besloot maar eerlijk te antwoorden. Ze vogelde uit hoe ze kon antwoorden. 'Hallo, ik ben Margreet, de vrouw van Harry. Harry is er niet, hij is een paar maanden weg.' 'Wat vreemd', kreeg ze terug. 'Ik heb vorige week nog met hem gechat. Maar wat leuk kennis te maken met je. Harry heeft al zoveel over je verteld. Hij is zo trots op je en hij vindt je zo mooi dik.'

Langzaam werd Margreet ingevoerd in een heel nieuwe wereld. Ze vroeg de meiden waar ze Harry van kenden. 'Van de website fantasyfeeder', schreven ze terug. ' Dat is een heel leuke website. Zou je ook eens moeten bekijken.' Margreet kon de nieuwsgierigheid niet bedwingen en kwam op de website. Wat ze daar zag, was onmogelijk.


Op de website waren allemaal dikke dames die graag nog dikker wilden worden Ze ontdekte ook een verhalensectie, hier schreven mannen en vrouwen verhalen over vrouwen die dikker werden. De vrouwen noemden zich feedee en ze lieten zich vetmesten (feeden) door een feeder, een man die haar overvoerde en de hele dag lekker eten gaf. De vrouwen dijden uit en werden dikker en dikker. Trots hieven ze op de foto's hun immense buiken omhoog en lieten zien hoeveel ze die week waren aangekomen.

Margreet las verhalen van vrouwen die als slank meisje een paar jaar terug op de site waren gekomen en nu tot obese vrouwen waren uitgegroeid. En ze waren trots op hun dikte. Ze vonden zich verschrikkelijk mooi geworden in die periode. 'En ik wil nog dikker worden', schreven ze. De vrouwen spraken over een streefgewicht. Dat gewicht lag dan een kilo of 10 a 20 van hun huidige gewicht. Soms meer dan dat, 50 kilo. Wat gebeurde hier? Margreet snapte er niks van.

De dagen na de ontdekking, merkte Margreet, dat ze moeilijk aan het idee kon wennen. Jaren had ze geleefd met het idee dat Harry van haar hield ondanks haar dikte en niet dankzij haar dikte. Dit laatste vermoedde ze sterk omdat hij websites bezocht waar dik zijn werd verheerlijkt. Sterker nog, het werd er zelfs gestimuleerd. Harry had zich op de website fantasyfeeder ontpopt als een feeder en iemand die meisjes stimuleerde dikker te worden. Margreet ontdekte wel dat de contacten met Suzanne, Jolanda en Fiona digitaal beperkt bleven. Voor Margeet was dat best belangrijk.

Ze was zelf ook lid geworden van de website en had daar rondgestruind. Zo was ze ook op zijn verhalen en forumposts terechtgekomen. Hij schreef dat hij gelukkig getrouwd was met een mollige vrouw en dat hij het moeilijk vond om zijn voorliefde voor haar dikte aan haar bekend te maken. Daarnaast ontpopte hij zich als een heuse deskundige. Hij adviseerde vrouwen hoe ze zich dikker konden maken en informeerde bij iedereen heel geïnteresseerd naar de vorderingen.

Margreet had later die week per telefoon contact met Harry. Ze informeerde hoe het met hem ging, maar vertelde niks over de ontdekkingen thuis. Het zou hem nodeloos in verwarring en misschien zelfs wel in paniek brengen. Ze probeerde hem hierin zoveel mogelijk te ontzien. Hij moest vechten en de plaatselijke bevolking voor gevaar beschermen, dan kon het niet zo zijn dat ze hem zou afleiden met haar verhalen over zijn bezigheden op internet.

Wat Margreet toch ook wel merkte, was dat het onderwerp van de website haar best wel boeide. Ze ging er meerdere keren per dag even rondneuzen. Vaak zat ze dan met een gebakje of een grote zak chips achter de computer. Ook trakteerde ze zichzelf op een flinke chocomel. Ze maakte een paar foto's van haar, zonder haar hoofd in beeld te brengen overigens, en plaatste ze op internet. Daar kreeg ze heel aardige opmerkingen over en ze merkte dat ze die vaak seksueel getinte opmerkingen best wel leuk vond. Voor het eerst kreeg ze het idee dat haar mollige lichaam bemind werd en dat er mannen aan de andere kant van de digitale lijn opgewonden werden van haar figuurtje.

Zo kwam ze via de chat in contact met ene Wim. Een aardige knul uit het zuiden van het land, die geïnteresseerd aan haar vroeg wie ze was en wat ze deed. Ze vertelde dat ze getrouwd was en dat haar man in het leger diende. Hij is een tijdje van huis en ik ontdekte dat hij hier op het forum rondneusde, schreef ze terug. Wim informeerde of ze zelf dan ook dik was. Ze schreef eerlijk dat de kilo's vooral de laatste tijd behoorlijk snel aan haar bleven plakken. Dat kwam ook omdat ze eventjes zonder werk zat en omdat haar man weg was. 'Hoeveel weeg je dan?' vroeg Wim. Om eerlijk te zijn wist ze dat ook niet zo snel. Het was immers al een paar dagen geleden dat ze zich voor het laatst gewogen had. 'Ik zat een dag of 5 terug tegen de 99 kilo. Ik mail het je morgen', antwoordde ze hem.

Lees Margreet wordt feedee (3): Lekkere rijsttafel »

Geen opmerkingen:

Een reactie posten