zaterdag 14 mei 2011

De weddenschap (8) – De laatste kilootjes

Bianca en Marjo hebben een weddenschap gesloten. Omdat Marjo vindt dat haar vriendin moet afvallen, spreken ze af dat zij aankomt wat Bianca afvalt. De vriendinnen hebben bijna hun gewicht geruild en komen Tim en Timmo tegen. Tim lijkt er weinig moeite mee te hebben om Marjo te helpen bij de laatste kilootjes van de weddenschap.


De laatste kilootjesTim keerde terug met 2 enorme sundae-ijsjes overladen met caramelsaus en aardbeiensaus. Ze proefde de zoetigheid op haar tong. Haar maag stond nog wel open voor deze zoetigheid. Dit was een geweldige ervaring. Bij het tweede ijsje haperde ze even en merkte ze dat het toch wel wat moeilijk was. Tim nam het stokje van haar over en lepelde bij haar het ijsje langzaam naar binnen. Zijn vrie hand legde hij op haar volle buik die majesteitelijk naar voren welfde. Dit voelde geweldig.


Ze stonden op om naar huis te gaan. Bij het opstaan schoten een paar knoopjes van haar bloesje los. 'Oeps', zei ze. De knopen schoten door het fastfoodrestaurant. Het blote buikvet toonde zich door de onstane kieren aan de buitenwereld. 'Ik heb echt veel gegeten', pufte ze. Ze probeerde de knoop van haar broek open te krijgen en voelde hoe haar nieuwe lichaam die zo wat extra ruimte kreeg. Haar borsten drukten fier tegen de stof van het bloesje aan. Haar lichaam wilde zich in vol ornaat aan de buitenwereld tonen, merkte ze.

Tim bracht haar thuis met zijn auto. Het sfeerlicht brandde gezellig in huis. Tim voerde haar nog een donut die hij ineens ergens vandaan haalde. Ze hapte toe, had het niet eens in de gaten. Het was een automatisme geworden. Ze proefde de zoetigheid en het mengsel van het vet. Op haar lippen kleefden stukjes suiker op het vet van de donut. Ze slikte en voelde hoe de donut een plekje kreeg in haar maag. Het leek wel of er weer wat ruimte was ontstaan. Haar maag werkte keihard.

Tim streelde over haar buik. Haar broek had hij wat naar beneden getrokken zodat hij buik helemaal loskwam. Ze voelde hoe zijn handen het verse vet kneedden. Het voelde geweldig. Hij beminde haar via haar buik. De beweging van het buikvet zette haar hele lijf in beweging. Ze merkte hoe de strakgespannen huid door de massage tot haar klitje doordrong. Langzaam ontbrandde de geilheid en merkte ze dat haar lijf in vuur en vlam stond. Door het schudden van al het vet schoten er meer knoopjes van haar bloesje los. Het wakkerde de begeerte van Tim nog sterker aan en hij scheurde de stof open. In vol ornaat lag daar haar dikke lijf voor hem open.

Hij trok haar broek verder naar beneden, voelde hoe haar billenvet schudde en zag hoe haar grote tieten majesteitelijk vooruit wezen. Wat was dit een mooie vrouw spraken zijn ogen en zijn vingers kregen geen genoeg van al dat nieuwe vet dat haar lichaam omringde. Marjo merkte hoe Tim haar liefhad en hoe de strelingen op haar uitwerkten. Het leek wel of door de dikte haar lichaam ook gevoeliger was geworden.

Hier vond een indrukwekkende omslag plaats. Ze merkte meer en meer dat Bianca gewoon gelijk had: het was heerlijk om dik te zijn. Ze merkte dat Tim een tweede donut in haar mond stopte. De tweede werd gevolgd door een derde. Hier gingen eten en liefde hand in hand samen. Hij pakte de lovehandle die over haar zij, haar buik met haar dikke kont verbond. Het voelde geweldig hoe hij haar beminde en elke gram vet met liefde en tederheid behandelde.

Veel om van te houden, heette het soms eufemistisch in advertenties. Het was inderdaad veel om van te houden. Ze merkte dat haar grotere lichaam niet alleen meer was om van te houden, maar ook gevoeliger, sensitiever. Het leek wel of elke lichaamsvezel extra gestimuleerd werd door de molligheid die haar nu veroverd had. Ze merkte ook hoe lekker eten was en genoot van elke hap die ze tot zich nam. Hoe leuk was het om zo bemind te worden.

Natuurlijk mocht Bianca dit niet weten. Bianca moest haar taak volbrengen en zij zou haar taak volbrengen. Haar vriendin mocht helemaal niet weten dat ze het in haar hart lekker vond om dik te zijn. Ze mocht nog even genieten, nog 5 kilo aankomen zonder erop aangekeken te worden. Ze zou het ook doen en zou zich laten helpen door Tim om dikker te worden. 'Wil je me helpen vetter te worden', kreunde ze zachtjes. Hij knikte en fluisterde in haar oor. 'Tuurlijk help ik je. Ik zorgen dat je van Bianca wint, met glans.'

Ze voelde hoe Tim binnendrong. Zelfs haar kut leek sensitiever te zijn geworden. Het liefdesheuveltje voelde zachter en van binnen was iets meer weerstand, maar zachter. Ze merkte hoe zijn harde pik naar binnen schoof en het zachte vet opzij drukte. De lul bewoog op en neer en draaide kleine rondjes in haar binnenste. Het voelde geweldig. Dit had ze niet eerder gevoeld. 'Ik zal je helpen, vetter te worden', hijgde Tim terwijl hij met zijn vrije hand haar dikke lijf streelde. Haar buikvet bewoog mee op het ritme van de neukpartij. Ze wist het zeker, ze wilde nog dikker worden en zou zich laten helpen door haar nieuwe vlam. Wat was dit geil.


Lees De weddenschap (9) – De grote dag »

Geen opmerkingen:

Een reactie posten