dinsdag 17 mei 2011

Buik (22) - Buik onder douche

Een volle vrouwenbuik onder de douche levert nieuwe opwindende beelden op. Zo zorgt het water voor een gladheid die het vet nog meer laat glinsteren. Ook vallen allerlei onvolkomenheden weg zodat je de rondingen en volle vormen nog beter kunt zien.

Oude bekende

Een oude bekende, maar toch de moeite waard om wat uitvoeriger te bespreken dan de vorige keer. Toen maakte ze deel uit van de soorten gesplitste buiken. Nu krijgt de buik die boven de navel gesplitst is (type 2) de aandacht die het verdient: de volle aandacht.


De vrouw op deze foto geniet van de heerlijke warme stralen op haar lijf. Ze drukt met haar platte hand in het dikke vetkussen van haar buik. Hij valt hierdoor iets weg van de kijker. Zo kun je vermoeden dat hij wat omhoog komt en groter lijkt dan hij is. Een razend spannend idee.

Andere kant

Wat de hand aan de andere kant doet, laat zich alleen raden. Zo kijkend kun je vermoeden dat ze aan de rechterkant hetzelfde mee doet als links. Zo komt het buikvet flink naar voren en lijkt haar buik immens.

De buik valt een behoorlijk eind naar beneden, tot ver over haar bovenbenen. De lovehandles die over haar bij naar de billen lopen, zien er werkelijk adembenemend uit. Die heuse vetband trekt haar onderbuik ook wat omhoog. ZO krijgt de zwaartekracht niet alle vat op de buik waardoor hij nog een aardig eind naar voren blijft wijzen.

Dikke vetkwabben boven buik

Wat mij nog meer uitermate aan dit plaatje boeit is de dikke vetkwab die tussen borsten en onderbuik valt. De imposante buik valt hierdoor toch in tweeƫn. De kwabben bovenin vormen bijna een band, lichtjes gebroken in het midden van het lichaam. De grote bovenarmen tenslotte maken dit tot een waanzinnig sexy plaatje.

Volgende week: Te strakke jurk

Kleren passen voor de spiegel. Het is veel dikke vrouwen een gruwel. Als ze dan overstag gaan, genieten ze extra van hun volle lichaam. De buik van volgende week wordt strak ingesnoerd door een blauwe jurk. De spiegel zorgt voor meerdere perspectieven.

Meer Buikblogs

De buikblog verschijnt elke dinsdag. Hierin wordt een mooie vrouwenbuik besproken. Lees ook de andere buikblogs »

1 opmerking:

  1. Dit is nog eens een echte lekkere dikke buik.
    In een woord fantastisch.

    BeantwoordenVerwijderen