Buik (17) - Groot en nog groter

Ze zijn zo mooi, die foto's met meerdere vrouwen erop die hun buik in vol ornaat aan de buitenwereld tonen. Ongewild ga je de buiken met elkaar vergelijken. De buiken op deze foto verschillen sterk in grootte. De vrouw links leunt ook heel iets achterover waardoor ze haar immense pens iets omhoog drukt. Het maakt hem nog imposanter dan hij al is.

Reuzenbuik

De eigenaresse van deze reuzenbuik heeft eveneens een gespleten buik, die lichtjes horizon opdeelt, maar nog veel meer verticaal. Dit komt niet zo vaak voor en wordt vaak lelijk doordat de buik onderop in twee vetkwabben opsplitst. Hier blijven de twee buikdelen heel mooi in balans en accentueren ergens de enorme vetmassa die deze vrouw heeft.


De buik van de vrouw die de fles met olie hanteert en die de reuzenbuik lichtjes inmasseert, is zeker ook de moeite van het bekijken waard. Juist dat ze een beetje voorover gebogen is, accentueert weer andere buikdelen. De buik van deze vrouw heeft veel weg van een Michellin-mannetje en is opgesplitst in meerdere delen. Wat haar buik extra charmant maakt, is dat de bovenbuik een eindje boven de navel loopt.

Fijnzinnige vrouwenbuik

De eerste mag dan wel een heel grote reuzenbuik hebben, de tweede heeft ook een grote buik. Al steekt deze grote buik af tegen de reuzenbuik. In dit geval geldt: klein maar fijn. Juist de fijnzinnigheid uit de vrouwenbuik rechts maakt hem waanzinnig mooi. Ook is hij nog eens lichtjes gebruind, wat het allemaal tot een lust voor het oog maakt.

Volgende week

In zekere zin een beginnersbuikje, maar de dame in kwestie staat keurig voor de spiegel en fotografeert haar prachtige lichaam helemaal in beeld. Een klein buikje, maar groot genoeg om hier te behandelen. De buikblog van volgende week belooft weer spannend te worden.

Meer Buikblogs

De buikblog verschijnt elke dinsdag. Hierin wordt een mooie vrouwenbuik besproken. Lees ook de andere buikblogs »

Reacties

  1. die linkse buik is voor liefhebbers van extreem dik ,(zoals ik)wel het einde,zalig gewoon.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Woow die linker buik is super sexy

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)