De revanche (30) – Vette revanche – slot

Wat vooraf ging: Nicole mest haar vriendin Sandra vet. Sandra is smoorverliefde op Bas, maar Nicole gaat met hem uit. Als Nicole een weekje naar de stad gaat om dingen te regelen, staat ineens Bas in de tuin. Een vurige passie ontvlamt. Als Nicole terugkomt, ziet Sandra dat haar vriendin dikker is geworden. Bas maakt het uit met Sandra. Sandra ontdekt dat Nicole de nieuwe vlam is. Ze uit haar woede op haar vriendin. Alles komt goed en Bas wil graag een feestje voor de dames organiseren. Op het feest verschijnt slechts een gast en wat voor een gast!

Lees eerst het eerste deel van dit vervolgverhaal: Werkloos »

Vette revanche – slot


Het was zes maanden later. Bas en Sandra waren verloofd. De bruiloft zou niet lang meer op zich laten wachten. Kees en Nicole betrokken het huisje naast Bas en Sandra dat al langere tijd te koop stond. Ze wilden graag dicht bij elkaar wonen en dit was een mooie kans om dat te doen. Sandra en Bas waren gelukkiger dan ooit, net als hun buren Kees en Nicole.


Sandra's eetlust was even groot gebleven. In de afgelopen maanden hadden zich 30 verse kilo's aan haar lichaam geklampt. Ze was er opnieuw ronder door geworden en het nieuwe vet had zich mooi over haar lichaam verdeeld. Het stond haar erg goed, vond Bas en hij voerde haar zonder problemen verder.

Het hoogtepunt van Sandra's lichaam vormde wel haar buik. Deze was bijzonder groot geworden van het calorierijke eten dat ook Bas haar gaf. Hij verstond het vak van het vetmesten even goed als Nicole. Haar buik was nog wat meer gaan hangen en viel nu ook een eindje over haar bovenbenen. Dat kon ook niet anders met een lichaam dat ruim 180 kilo woog. Sandra zag er nog altijd even aantrekkelijk uit, al waren opnieuw de kuiltjes in haar gezicht nog wat dieper geworden als ze lachte. Ook waren haar wangen nog wat boller geworden.

Ondanks haar hoge gewicht, was Sandra fitter dan ze eerder was. Ze bewoog beduidend meer dan eerst en zwom elke dag wel een uurtje in het zwembad. Daarnaast hield ze zich ook bezig met tuinieren of maakte ze een wandeling naar het dorp. Dat ze hierbij onderweg dikwijls iets aan het snaaien was of ergens een tussenstop maakte om wat te eten, spreekt voor zich. Sandra hield daarvoor teveel van eten. Ze had het haar hele leven moeten ontberen en genoot er meer dan ooit van. Het gebrek aan suiker dat ze altijd had gehad, compenseerde ze met een overdaad aan suikers.

Sandra liep rond in grote jurken, soms iets te strak, andere keren losjes langs haar grote lichaam fladderend. Ze zorgde ervoor dat haar grote lijf voldoende ruimte kreeg in de enorme lappen stof. Zo kon alles vrijelijk bewegen en voelde ze de sensualiteit van haar nieuwe lichaam. Het voelde zo anders dan ze altijd gewend was geweest. Dik zijn voelde ontzettend prettig aan. Haar huid was veel gevoeliger geworden. Elke aanraking was voldoende om haar in vuur en vlam te zetten. Daar maakte Bas dan ook dankbaar gebruik van. Hij raakte niet uitgekeken op haar mooie lijf, dat ook nog eens van dag tot dag veranderde. De eindeloze vetmassa's voelden heerlijk aan en kon hij liefdevol in beweging brengen.

Maar de meest indrukwekkende groei lag bij Nicole. Het leek wel of de liefde ook haar lichaam deed ontluiken. Ze was enorm gegroeid de laatste maanden. In het halfjaar waren er zeker wel 40 verse kilo's bijgekomen, zodat haar afstand tot Sandra steeds kleiner werd. Ze woog zeker 160 kilo en het leek wel of daar iedere dag weer wat nieuws bijkwam. Kees behandelde haar met zoveel passie en liefde, dat haar lichaam dat helemaal uitstraalde. Elke nieuwe kilo die erbij kwam begroette Kees met veel liefde. Hij vond het ook geweldig om Nicole te zien groeien en probeerde haar groei extra te stimuleren.

Dat lukt hem aardig, zag hij nu. Nicole werd met de dag dikker en waggelde met haar enorme lijf door het huis. Voor het eerst vond ze het niet erg om dik te zijn. Ze merkte dat ze bemind werd. Ook kreeg ze in de gaten dat Kees het heerlijk vond om haar vet te mesten, nog dikker te maken. Hij deed dat met evenveel passie en vuur als dat zij bij Sandra destijds deed. Het voelde ook heerlijk om dikker te worden. Kees vond het eveneens opwindend om haar dikker te zien worden. Hij kreeg soms zelfs een stijve als hij haar allerlei dikmakers zag opeten.

Het meest imposant en in het oog springend was wel Nicole's buik. Deze toornde een flink eind vooruit als ze je waggelend tegemoet kwam. Hij had zich de afgelopen weken weer teruggevormd in zijn oude vorm. Sterker nog: hij was zelfs behoorlijk aangewassen. Zo wiepte haar buik bij het lopen meer en meer van links naar rechts. Hij hing een eindje naar beneden en viel prachtig over haar liefdesheuveltje heen. Het zag er allemaal allerbeminnelijkst uit.

Ook haar kont, die er altijd al mocht wezen, had zich bovenproportioneel ontwikkeld. Het leek de laatste weken zelfs of elke nieuw verworven kilo zich aan haar achterste ging kleven. De billen vormden zich tot twee majestieuze bollen die een eind naar achteren wezen, maar ze zochten meer en meer de breedte op. Zodoende waren de meeste stoelen te krap geworden voor haar en was ze op een terrasje al een paar keer in een kuipje blijven steken. Het vet welfde ook tussen leuning en zitgedeelte uit en liet zien dat Nicole voorspoedig aankwam.

Dat aankomen leek haar ook makkelijk te vergaan. Nicole groeide snel wat niet alleen aan haar immense eetlust te wijten was. Ze kreeg ook flink extraatjes van haar nieuwe lover. Kees zorgde als een echte feeder voor haar en voedde haar meerdere keren per dag. Zeker de speciale shake die hij ontwikkeld had zorgde voor een mooie groei. De nieuwverworven pondjes werden allemaal met een kritisch oog gevolgd door Kees. Hij voedde haar goed en Nicole merkte dat ze van eten hield. Ze hield van eten zoals ze altijd al van eten had gehouden en liet haar remmen helemaal los. Dat was nog niet eerder gebeurd en haar lichaam zocht de ruimte op die het nodig had.

Al had Nicole nog niet haar vriendin Sandra ingehaald. Sandra had nog altijd een flinke voorsprong op haar, maar Nicole wist haar langzaam maar zeker te naderen. Ze benutte elk moment van de dag om te eten. Ze lag minder vaak dan haar vriendin in het zwembad en genoot elke dag van de liefde die Kees haar elk moment van de dag gaf.

De meiden waren wel steeds closer geworden de laatste maanden. Sinds Nicole haar liefde vond in Kees, was het contact tussen de twee vriendinnen beter dan ooit. Ze habben geen rivaliteit meer naar elkaar toe en leken elkaar zelfs een beetje te stimuleren nog dikker te worden. Soms zag Nicole het nog als haar taak om Sandra wat vetter te mesten en plaagde haar oude mestvarkentje dan. Ze gaf Sandra dan de oude vertrouwde por in de buik, die natuurlijk weer wat dikker geworden was. Als de twee iets gingen ondernemen was daar steevast een eetmoment in gepland. Ze hadden zelfs iedere week een meidenavond, waarbij ze zich vol vraten in een all-you-can-eat-restaurant. Gelukkig voor de plaatselijke middenstand, wisselden ze de locatie elke week af, zodat de locale horeca niet in een faillissement zou terechtkomen.

Als ze dan uit eten waren en een van de meiden in een krappe jurk verscheen, of uit de kleren scheurde aan het einde van zo'n vreetavond, dan plaagden de meisjes elkaar. Ze riepen dan vanalles naar elkaar: 'Wat ben jij dik geworden, vetzak. Je kunt ook helemaal geen maat houden.' Het gebeurde altijd met een kwinkslag, want ze merkten ook hoe opwindend het was om dikker te worden. Elke nieuwe gram vet leverde een nieuwe sensatie op en bracht de extase weer een trapje hoger. Het leek niet op te kunnen. Dik zijn was gewoon heerlijk.

Vooral als ze dan 's avonds na het stappen bij elkaar thuis nog wat nadronken. Dan trokken ze de kleren uit en gingen naast elkaar staan met enkel een onderbroek aan. Dan tilde Sandra haar buik op en mocht Nicole voelen hoeveel haar mestvarkentje wel niet was aangekomen. Als ze zo naast elkaar stonden, zag Ellhy dat haar gewicht het gewicht van haar mestvarkentje nog lang niet evenaarde. Ze maakte dan grapjes, dat haar mestvarkentje de dikste bleef. In haar hart was ze best jaloers en merkte dat ze ook zo dik wilde zijn. Of misschien zelfs wel de dikste van de twee.

Sandra bleef een prachtige meid, al merkte Nicole dat zij juist met de kilo's begeerlijker werd voor mannen. Zoals de mannen in het dorpje haar nakeken, daar sprak geen afgunst in door, maar diepe bewondering, geilheid en nieuwsgierigheid. Zo'n dikkertje als Nicole was, zo waren er weinige. Die het vet zo mooi over het lijf hadden verdeeld en bij wie alles zo mooi in proporties viel. Nee, daar kon geen vetzak tegenop.

Zo merkte Nicole dat elke kilo stiekem een nieuwe revanche op haar vriendin was. Maar wat was revanche nog? Niet veel meer dan een cijfer van het gewicht? Het draaide veel meer om geluk en dat lag niet besloten in een cijfer. Of toch wel? Kees kwam bij Nicole. Hij had een enorme schaal met chips bij zich en een forse schaal erbij met de dipsaus. Nicole vergat haar overpeinzingen en gaf zich helemaal over aan het eten. Waar maakte ze zich dik om? Als ze zich niet drukmaakte, gebeurde het vanzelf wel. Op een dag. De dag van de revanche. Dat wist Nicole zeker.

En tot die tijd hoefde ze slechts een ding te doen: eten! En daar had ze de hulp van Kees bij. De rest zou vanzelf gaan. De chips kraakten geruststellend in haar mond en ze droomde weg. Hoe ze straks nog dikker zou zijn en haar vriendin zou inhalen. De ultieme revanche. Want als er een winnaar was, was zij het wel.

- E i n d e -

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)