De revanche (29) – Vette liefde op het eerste gezicht

Wat vooraf ging: Nicole mest haar vriendin Sandra vet. Sandra is smoorverliefde op Bas, maar Nicole gaat met hem uit. Als Nicole een weekje naar de stad gaat om dingen te regelen, staat ineens Bas in de tuin. Een vurige passie ontvlamt. Als Nicole terugkomt, ziet Sandra dat haar vriendin dikker is geworden. Bas maakt het uit met Sandra. Sandra ontdekt dat Nicole de nieuwe vlam is. Ze uit haar woede op haar vriendin. Alles komt goed en Bas wil graag een feestje voor de dames organiseren. Op het feest verschijnt slechts een gast, maar wat voor een gast.

Lees eerst het eerste deel van dit vervolgverhaal: Werkloos »

Vette liefde op het eerste gezicht


Sandra ging het huis binnen en waggelde met haar vette lijf naar de kamer van Nicole. Nicole lag op bed. Ze had net haar haar gedaan, maar ze wilde niet naar buiten. 'Ik heb er geen zin in', zei Nicole. 'Kom op. Ga lekker mee naar buiten', zei Sandra tegen Nicole. 'Nee, ik wil niet', herhaalde Nicole. 'Als je geen zin hebt, kun je toch even naar buiten komen', vervolgde Sandra.


'Nee. Ga maar lekker feesten zonder mij. Ik heb echt geen zin', hield Nicole vol. 'Je komt op het feest. Het is echt heel gezellig buiten. Al moet ik je naar buiten slepen. Je moet die heerlijke salade proeven en het vlees eten van de barbecue. Echt heerlijk.' Nicole besefte dat Sandra haar echt zou meeslepen als ze bleef weigeren. Sandra pakte haar al bij haar arm. Daar had ze echt geen zin in.

'Kom, er liggen de lekkerste worstjes en echt zalige tonijnsalades', vervolgde Sandra. De ogen van Nicole werden wat groter bij het horen van al die lekkere hapjes. Ze had eigenlijk best wel honger gekregen wist ze. Als de meisjes naar buiten komen, kijkt Nicole om zich heen. 'Waar is iedereen?' vraagt ze. Sandra antwoordde met een lach. 'Iedereen is er hoor', zei ze. 'Wat?' zei Nicole een beetje teleurgesteld.

De meiden liepen naar het zwembad naar de tafels waar het eten lag uitgestald. Nicole werd voorgesteld aan Kees door Sandra. Kees hield zijn hand al naar voren om Nicole te verwelkomen. 'Hoi Nicole', zei hij. Hij schudde de hand zachtjes. Het vet van Nicole's bovenarmen schudde zachtjes mee. 'Leuk je te ontmoeten Nicole. Bas is wel een geluksvogel als hij 2 van die overweldigende schoonheden kent. Ik ben jaloers, maar ook ontzettend blij om met ze kennis te mogen maken.'

Sandra en Nicole smolten allebei weg van deze prachtige complimenten. Nicole antwoordde met een blos op het gezicht: 'Ik vind het ook leuk je te ontmoeten.' 'Mag ik je een glaasje aanbieden?' vroeg Kees aan Nicole. 'Dat lijkt me wel lekker', antwoordde Nicole. Kees draaide zich om in de richting van de buffettafel om een glaasje in te schenken. De meisjes stootten met de ellebogen tegen elkaar aan en giechelden. Nicole keek naar Sandra om en bewoog haar lippen. Sandra kon niet liplezen, maar ze zag nu heel duidelijk wat Nicole bedoelde. De meisjes lachten verder . Bas zag de reactie en leunde wat meer ontspannen achterover in zijn stoel.

Kees kwam weer terug met het drinken en ze kletsten een tijdje gezellig. Kees zette zijn charmeoffensief een tikkeltje hoger aan. Hij kon deze mooie vrouw die nu voor hem stond niet aan zijn neus voorbij gaan. Nicole was erg geïmponeerd door deze prachtige man. Ze hing aan zijn lippen en had helemaal niet in de gaten dat vlakbij haar zo'n enorm buffet stond uitgestald. 'Het spijt me', onderbrak Sandra de twee. 'Maar er staat hier een overheerlijk buffet. Ik ben uitgehongerd. Zullen we lekker gaan eten, dan kunnen we altijd nog verder kletsen. Nicole knikte met opwinding. Ze had ook enorme honger gekregen. 'Dames ga jullie gang. Wij sluiten strakjes bij jullie aan', antwoordde Bas. De dikke meiden vlogen op het buffet af en schoven hun borden vol met de lekkernijen.

Kees was bij Bas gaan zitten. Ze genoten van de dikke dames die aan het opscheppen waren en al tijdens het opscheppen stiekem van hun borden snoepten. Ze zetten enorme bergen eten op hun bord en liepen lachend voorbij. Nicole was veranderd in een mooie mollige vrouw. Ze had haar oude gewicht weer herwonnen en Bas meende zelfs te zien dat ze weer wat aangekomen was. Die zat echt tegen de 120 kilo aan. De buik wees majesteitelijk naar voren. Hij vroeg om bemind te worden. Haar borsten leken wel een cupmaat groter dan voorheen. Ook haar kont mocht er zijn.

Sandra had met haar ruim 150 kilo Nicole ruim overtroffen, maar haar oude vriendin naderde haar met rasse schreden. Ze at en dronk meer dan ooit, dus dat ging helemaal goedkomen. Nicole droeg de oude jurk van Sandra, maar het leek al of hij gedurende het eten sterk aan het krimpen was. Zo leek het lichaam van Nicole te verlangen naar het eten. Alles werd royaal opgeslagen rond buik, billen en borsten. De volle vormen van haar lichaam tekenden mooi af in de oude jurk van Sandra. Kees genoot van haar. Hij besefte dat hij haar kon veroveren. Dat ze onbeschaamd het buffet aan het leegeten was, vond hij niet erg. Sterker nog, het wond hem op en hij moedigde het aan met lieve knipoogjes in de richting van Nicole.

'Wat een fantastische vrouw is het', zei Kees tegen zijn neef. Nicole stond op voldoende afstand van hem om het niet te horen, maar als ze goed keek, kon ze wel zien dat hij welwillend tegenover haar stond. 'Deze meid heeft echt veel in zich', zei hij. De mannen stonden op en gingen naar het buffet toe waar de dames al voor de tweede keer aan het opscheppen waren. Kees ging bij Nicole staan om even gezellig te praten. Sandra en Bas gingen bij elkaar staan. Ze zagen wel dat het goed zat met die twee. 'Die gaan een mooie avond krijgen', zei Bas tegen Sandra. 'Dat denk ik ook.'

Kees stond bij Nicole en ze waren aan het kletsen. Bas en Sandra hoefden eigenlijk niet bij het tweetal in de buurt te zijn. Nicole at onverschrokken door, soms werd ze gevoerd door Kees. Als hij vertelde lachte ze dikwijls. Dan zag je wat etensresten in Nicole's mondhoek zitten. Dan kauwde ze weer verder en slikte ze iets weg voordat ze iets vertelde. Kees tikte soms op haar schouder om haar nog wat te eten aan te bieden. Ook liep hij weleens extra langs de barbecue om een stukje vlees of een worstje extra voor haar te halen.

Sandra en Bas zagen dat het helemaal goed kwam tussen de twee. Wat verder op de avond, lachtten ze allebei en raakten elkaar constant aan. Nicole was bevangen van Kees en Kees kreeg geen genoeg van Nicole. Hij vond haar mooi dik en tikte soms als met een vinger op haar buik. De buik tekende zich steeds sterker af in de buik. Daarvoor kreeg hij ook genoeg te eten, ook leek Nicole haar buik niet meer zo in te houden als eerst. De ontspanning maakte haar dikker, maar ook begeerlijker. Haar borsten rustten nu ook op de enorme buik die zich aan het vormen was boven haar middel. Bas zag duidelijk hoe verlekkerd zijn neef naar haar nieuwe vetaanwinst keek.

Nadat alles, ja werkelijk alles, door de beide dames geplunderd was, lagen ze met z'n vieren heerlijk op de stoelen te lounchen. Dat hadden ze wel verdiend na al dat eten. Ze nipten van hun glazen van de champagne en staarden naar de sterrenhemel. Nicole lag naast Kees in de grootste stoel. Het nieuwe stelletje lag heel schattig op de grote stoel voor twee personen die Sandra in de afgelopen week gekocht had. Hij was bedoeld voor haar en Bas. Ook was hij speciaal geschikt voor zware maten. Bas had het voorgesteld, hij vond dat Sandra wel goede stoelen moest hebben. De sterrenhemel hing boven de twee verliefde stelletjes. Nicole voelde zich helemaal wegzinken in het geluk. Een beetje extra dromerig door het vele eten en de champagne. Dat ook natuurlijk, maar het leek niet meer stuk te kunnen.

Na een uurtje stond Sandra vrij onverwachts op. 'Het is tijd voor het dessert', riep ze. Uit de stoel klonk een zacht gekreun van Nicole. 'Sandra, ik kan niet meer.' 'Kom op', riep Sandra. 'Dat kan er heus nog wel bij. Je bent een grote meid en ik denk dat Kees je er wel bij wil helpen. Niet Kees?' Kees knikte bevestigend en wreef met zijn vlakke hand over de dikke buik van Nicole. Hij keek er heel verlekkerd bij. Sandra waggelde weg de duisternis in naar het huis.

Even later keerde ze terug met een enorme schaal boordevol met chocolademousse, waar ze in huis ook nog een halve liter slagroom in gegoten had. Het zag er allemaal heel machtig uit. Uit de schaal staken twee lepels. Ze zette de schaal neer bij Nicole. Kees pakte hem en schepte er de eerste mousse uit die hij naar Nicole's mond bracht. Nicole kreunde zachtjes. Dit was verrukkelijk en hier werd ze ongelooflijk vet van wist Sandra. 'Ik heb er nog zo eentje binnen staan Bas', zei ze tegen haar vlam. 'Zou jij die voor mij willen halen. Ik krijg heel veel zin als ik dit zo zie.' Bas wist niet hoe snel hij binnen moest zijn. Sandra zag dat er in zijn broek iets aan het groeien was.

Kees voerde ondertussen zijn Nicole die zacht kreunde bij elk hap die hij haar gaf. Ze vond het verschrikkelijk lekker en het was ook heel lekker, merkte Sandra toen Bas haar voerde uit de schaal die voor haar bestemd was. Toen de schaal halfleeg was, zag Sandra in een ooghoek dat er bij de stoel van Nicole en Kees heel veel gebeurde, maar ze voelde ook hoe de stijve pik van Bas over haar lijf kroop. Bas lag op haar vette lijf en voerde ondertussen de rest uit de schaal. Kees voerde ook door terwijl Nicole in zijn armen viel en geen genoeg kreeg van de chocolade en van Kees. Hier was iets heel moois gaande, maar Sandra had er geen oog meer voor. Zij werd ondertussen ook geleid naar de paden van de begeerte. Er was niks lekkerder dan seks en eten. Helemaal als het tegelijk opgediend werd.


*
Lees het 30e en laatste deel van De revanche: Slot »

Vanaf donderdag 3 maart komt het nieuwe vervolgverhaal: De erfenis.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)