De revanche (23) – Vette liefde

Wat vooraf ging: Nicole mest haar vriendin Sandra vet. Sandra is smoorverliefde op Bas, maar Nicole gaat met hem uit. Van verdriet gaat Sandra alleen maar meer eten. Als Nicole voorstelt weg te gaan, smeekt Sandra dat ze blijft. Daarom vertrekt Nicole een weekje naar de stad om dingen te regelen om daarna definitief bij haar vriendin in te trekken. Dan staat ineens Bas in de tuin en ontvlamt een vurige passie.

Lees eerst het eerste deel van dit vervolgverhaal: Werkloos »

Vette liefde



De middag ging over in de avond en het verliefde stelletje bleef doorvrijen. Hier had Sandra maanden over gefantaseerd. Een droom veranderde in werkelijkheid. Bij de rand van het zwembad vreëen ze de sterren van de hemel. Een fles champagne was er opengemaakt en een heus liefdesbuffet stond bij het zwembad opgesteld. Sandra en Bas hingen in het zwembad aan de rand en nipten van hun champagne. Bas voerde Sandra ondertussen allerlei lekkernijen.


Sandra dreef op de wolken van geluk. Dit had ze niet durven dromen. Ze voelde zich gelukzalig en was helemaal in de zevende hemel. Ze kreeg te eten en ondertussen vree ze de ene vrijpartij na de andere. Haar orgasmes bleven komen en Bas was niet uit te putten. Hij vrijde met even vuur en passie als aan het begin. Sandra kon zich niet herinneren ooit zo van seks te hebben genoten. Voorheen was het voor haar altijd een verplicht nummertje, maar nu voelde ze hoe haar lichaam elke streling omzette in een sensitieve ervaring. Het bracht haar telkens tot een nieuw orgasme.

Ze lagen in elkaars armen tegen de rand van het zwembad en dreven op het water. Eindelijk kreeg Sandra de moed om aan Bas te vragen waarom hij voor Nicole was gevallen en niet voor haar. 'Ik vond Nicole geweldig, al vanaf het eerste moment dat ik haar zag', antwoordde Bas. 'Ze is sindsdien wel veranderd, niet meer die mollige meid van eerst. Ze is nu veel slanker, maar heeft nog wel de uitstraling van destijds. Al moet ik zeggen dat haar vroegere figuur mij absoluut meer opwond, dan haar huidige.'

'Was je daarom niet in mij geïnteresseerd', vroeg Sandra aan haar nieuwe lover. 'Je uiterlijk was absoluut niet aan mij besteed. Je was broodmager, daar houd ik absoluut niet van. Bovendien had je echt de verkeerde houding tegenover mij. Je deed zo uit de hoogte, zo afstandelijk. Ik haat dat.'

Sandra liet deze informatie even tot zich doordringen. 'En hoe zit het nu?' vroeg ze hem. Een grote glimlach van geluk verscheen op Bas's gezicht. 'Ik heb gevonden waar ik al die tijd op zoek naar was.' Sandra smolt helemaal weg en gaf hem een diepe, gepassioneerde kus waarin ze al haar liefde voor hem demonstreerde.

De volgende morgen werd Sandra wakker met het gevoel alsof ze nog een gelukzalige droom droomde. Ze schrok eventjes bij de gedachte dat het best zou kunnen zijn dat ze inderdaad nog altijd droomde. Ze worstelde haar zware lijf overeind en probeerde in de richting naast haar te kijken. Zou Bas daar inderdaad nog liggen. Ze schrok. Hij lag er niet. Ze wist zich even geen raad. De dekens lagen beslapen, maar Bas was verdwenen.

Ze wilde het uitgillen. Was het dan toch een droom? Was ze inderdaad besodemieterd door Bas? Hier moest Nicole achter steken. Dit zou ze haar vriendin nooit vergeven. Ze had zich door haar laten vetmesten, maar verder wilde ze toch echt niet gaan. Dit liet ze niet over zich heen gaan.

Precies op dat moment ging de slaapkamerdeur open en stond Bas daar met een groot dienblad vol met eten. Inderdaad, Sandra zou het bijna vergeten zijn. Nu ze dat dienblad vol met eten zag, merkte ze dat ze inderdaad een razende honger had gekregen. 'Je zult wel honger hebben, schoonheid', zei hij. Hij kuste haar intens en gleed met zijn hand over haar buik. Hij ging naast haar liggen, nadat hij de schaal bij Sandra in de buurt had gezet. 'Daarom heb ik een vorstelijk ontbijt voor je klaargemaakt.'

Wat Bas niet wist, was dat deze enorme hoeveelheid niet genoeg voor Sandra zou zijn. Ze zou bijna het dubbele opkunnen. Het eten ging er snel in en hij merkte dat ze nog honger had. 'Heb je nog honger?' vroeg hij haar. Ze keek hem aan met een pruilmondje. 'Deze grote buik heeft veel eten nodig', zei ze met een hoog stemmetje. Ze zag hoe zijn pik in zijn broekje groeide. 'O, maar dan ga ik nog wel wat voor je maken.' 'Doe je er ook een calorierijke shake bij. Ik heb het zo hard nodig na al die beweging gisteren.'

Even later kwam hij terug met een dienblad dat voller was dan het vorige. 'Wacht, ik heb beneden nog eentje staan', zei hij en hij holde weer naar beneden. Sandra liet zich al dat lekkers niet onthouden en begon al te eten van de vette worstjes en volle sauzen die erover heen gegoten waren. Wat was dit lekker en wat voelde het weer goed haar buik gevuld te zien. Ze had zich inderdaad reuzenporties aangemeten in de afgelopen maanden. Een klein jaartje terug had ze nooit durven hopen dat ze zoveel zou kunnen verstouwen.

Bas kwam weer de kamer binnen en droeg een enorme maatbeker met een shake. Sandra zag dat hij zich hier echt voor had uitgesloofd. Ze proefde een slokje en merkte dat dit een echte caloriebom was. 'Dit vind je wel leuk', zei ze terwijl ze zijn harde pik in zijn broekje zag. 'Zeker weten', zei hij. 'Ik kan het idee niet weerstaan dat je buik hier nog ronder en voller van wordt.' Ze dronk de maatbeker leeg, liet een harde boer en viel achterover in bed. 'Dat was een heftige, maar voor jou wil ik er wel nog eentje drinken.' Toen hij even later bovenkwam, lag ze te slapen. Hij maakte haar wakker en liet haar nog meer drinken. 'Ik kan niet meer', pufte ze. 'Moet het?' 'Ja', zei Bas. Ze voelde hoe de zware shake naar beneden zakte. Het leek of ze ieder moment uit elkaar kon spatten, maar ze kreeg het voor elkaar. Bas moedigde haar aan en ze viel even later in een diepe slaap. Inderdaad, ze droomde verder over haar en Bas. Dit was te mooi om waar te kunnen zijn.

Sandra en Bas waren niet meer uit elkaar te slaan. Ze brachten elke minuut van de dag samen door. Ze waren alleen even uit elkaar als Bas in de keuken een maaltijd voor Sandra bereidde. Ze hadden in korte tijd een band samen gekregen. De liefde was sterk geworden en de passie voor seks en eten deelden ze allebei. Bas voor het klaarmaken en Sandra voor het opeten. Ze besteedden veel tijd aan luieren, zwemmen en eten. Praten en vrijen.

Bas voerde haar de maaltijden met de hand en gaf haar al het lekkers in de mond. Bas vond dit heel erotisch. Hij wist niet dat Nicole dit al lange tijd had gedaan bij Sandra. Net als dat hij niet wist dat Nicole eigenlijk de schuld hiervan was. Hij verbaasde zich er ook over hoeveel eten er in Sandra ging. Het leek wel of een maaltijd voor een groot gezin door haar alleen kon worden verorberd.

Sandra was gelukkiger dan ooit. De pruillip waar ze de laatste weken mee rondliep, was veranderd in een gelukzalige glimlach. Ze voelde hoe het zwemmen en wandelen haar goed deed. Ze merkte dat ze weer een beetje conditie kreeg en dat ze zelfs in staat was om haar 160 kilo zware lichaam weer in beweging te krijgen. Tegelijkertijd was ze blij dat ze op gewicht bleef. Daarvoor moest ze extra eten op de momenten dat ze niet aan het wandelen of zwemmen was. Maar de liefde van Bas voor haar, maakte veel goed.

Op een avond werden de 2 ineens gewekt door het mobieltje van Bas. Hij keek op de display en schrok zichtbaar van het telefoonnummer dat hij daarin zag. Sandra wist hoe laat het was. Bas keek nog een keer en klapte zijn telefoon open om op te nemen. 'He schatje, hoe is het?' vroeg hij. Hij probeerde zijn stem enthousiast te laten klinken, maar hij voelde zich overduidelijk ongemakkelijk. 'Oke, dan zie ik je morgen, schatje', zei hij. Hij hing op terwijl Sandra het gesprek had afgeluisterd.

'Dat was Nicole', zei hij. 'Ze komt morgenmiddag terug.' Hij keek indringend naar Sandra. Ze knikte en kreeg haar pruillip weer terug. 'Hoe zal ik het haar vertellen?' vroeg Bas hardop. Sandra wist ook niet wat ze moesten beginnen. 'Misschien moet je maar niks laten merken en het dan op een bepaald moment laten doodbloeden.' Bas schudde met zijn hoofd. Hier zag hij niets in. Sandra keek hem nog eens goed aan en besefte een van de twee aan Nicole moest vertellen wat er gebeurd was.

Ze gingen zwijgend naar de eetkamer. Bas maakte een heerlijke shake voor haar. Ze voelde hoe de caloriën in haar maag vielen. Enerzijds verlangde ze heel erg naar Nicole. Nicole maakte zo heerlijk eten voor haar klaar en verzorgde haar zo liefdevol. Ze was een echte vriendin geworden, hoe minderwaardig ze zich ook soms gedroeg tegenover haar. Aan de andere kant was de nieuwe liefde voor Bas verschrikkelijk mooi en besefte ze dat dit nooit meer zou veranderen.


Lees deel 24: Vet verkeerd »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)