De revanche (13) – Zoete wraak

Wat vooraf ging: De 2 vriendinnen Nicole en Sandra gingen naar het vakantiehuisje van Sandra om Nicole te laten afvallen. Alleen ontdekt Sandra het eten en draaien de rollen om. Sandra wordt het vette varken en Nicole is de slanke den. Als Sandra in vol ornaat en een veel te klein badpak bij het zwembad staat, slaat Nicole terug. Nicole pakt Sandra terug en vernedert haar zoals Nicole jaren door Sandra is vernederd.


Lees eerst het eerste deel van dit vervolgverhaal: Werkloos »

Zoete wraak


Sandra holde – voor zover al haar nieuwe vet meekreeg, het leek meer op snel lopen – naar haar slaapkamer en liet zich in het bed vallen. Ze lag op haar dikke buik en snikte luid in haar kussen. Ze probeerde al het voorgaande te verwerken. Nicole had gelijk. Ze was inderdaad ontzettend vet geworden. Overal welfde haar nieuwe lichaam. Haar gewicht had zich het afgelopen halfjaar verdubbeld. Ze was van 55 kilo naar de huidige 110 gegaan. Het was een ongelooflijke gedaanteverwisseling geworden.
Sandra leefde voor het eten, iets wat ze voorheen nooit deed. Ze genoot nu ook echt van eten. Ze proefde de heerlijke smaak en liet zich helemaal gaan. Eigenlijk ging ze onbegrensd door met eten, tot ze helemaal vol was. En meestal nog verder dan dat. Haar maag moest zich enorm hebben gerekt de laatste maanden. Wat ze tegenwoordig in een maaltijd verstouwde, daar had ze vroeger een hele week voor nodig. Bovendien liet ze zich heerlijk verwennen de laatste weken door haar vriendin Nicole. De hele dag at ze. Geen moment bleef onberoerd. Overal werd haar wel weer iets voorgezet. Ze hoefde alleen maar haar mond open te doen.

Ze huilde want ze voelde zich enorm vernederd. Ze voelde hoe haar vriendin zich gevoeld moest hebben. Al die jaren dat ze opmerkingen maakte over haar gewicht. Ze had haar vanalles verweten. Ze had geen discipline meende ze laatst. Alle vroegere opmerkingen verdwenen als sneeuw voor de zon. Ze had juist ongelooflijke discipline ontdekte Sandra. Nicole was enorm afgevallen en liet zien dat ze de controle over zichzelf had. Nu was zij het meisje zonder discpline. Ze liet zich helemaal gaan en vrat zich vol. Haar lichaam dijde uit. Overal stak het vet uit.

Het was een tegenstrijdig gevoel. Ze wist hoe ze vroeger dacht over dikke mensen en moest daarop terugkomen. Sandra had zich vergist. Dik zijn is juist heel mooi. Het voelt geweldig hoe het vet aan het lichaam kleeft en meebeweegt als je loopt. Het is een grandioos gevoel om te voelen hoe je huid gevoeliger wordt en je het zachte, warme vet heen en weer beweegt. Het lijkt dan net of je helemaal zacht en warm bent.

Maar het lekkerste vond ze om te eten zonder na te hoeven denken. Elke hap was weer genieten. Jarenlang had ze zich de lekkerste dingen onthouden. Nu haalde ze wat ze zo gemist had, ruimschoots in. Het leek wel of haar hele lichaam schreeuwde om vet en suiker. De dingen die ze zich jarenlang had onthouden, waar ze van begon te rillen als ze ze hoorde. Nu voelde ze zich helemaal warm worden als ze aan suiker en vet dacht. Meer, meer, ik wil daar meer van, dacht ze dan.

Sandra kwam weer een beetje tot bedaren. Haar snikken was afgenomen en ze draaide zich op haar zij. Langzaam liet ze haar handen glijden over de grote buik die nu op het kussen ligt. Het vet was enorm, het leek wel of deze dikke buik helemaal niet bij haar hoorde. Hij had zijn eigen plek en lag innig tevreden op het matras. Ze streelde over haar vet en merkte hoe sensueel het aanvoelt. Ze tilde haar zware buik van onderen omhoog en voelde hoe zwaar het nieuwe vet was. De dikke buik bewoog zachtjes mee op het spelen van haar vingers met haar buik.

Sandra draaide zich op haar rug en spreidde haar benen. Ze duwde haar buik wat omhoog om beter bij haar spleetje te kunnen komen. Ze liet haar vingers naar binnen gaan. Het leek ook wel of het rond haar kut ook zachter en vetter was geworden. Haar liefdesheuveltje was wat hoger geworden en zachter. Ze kneep zachtjes met haar vingers erin en liet de vingers naar binnen glijden. Jezus, wat was ze nat. Het leek wel of al die beledigingen van Nicole haar juist hadden opgewonden. Met haar andere hand streelde ze over haar buik en liet het vet bewegen. Wat voelde dit lekker. Hoe had ze haar vriendin ooit zo kunnen beledigen en haar dit moois kunnen onthouden. Sterker nog, ze had het met haar hele houding afgenomen. Haar vriendin had dit vet niet meer en leek ervan te genieten dat ze haar wel vetter kreeg. Ze voelde zich volmaakt gelukkig. Het geluk kwam helemaal los toen het hoogtepunt meer en meer opwelde vanuit het diepste. In golven brak het geweld open, het badpak dat overal flubberde en los zat, scheurde nog verder open. Wat voelde dit geweldig. Sandra dacht dat alles in vuurwerk veranderde en voelde hoe het vanuit haar diepste tenen kwam. Zelfs het klaarkomen en de seks waren geweldig geworden. Vroeger vond ze het vreselijk, maar nu speelde ze de hele dag met zichzelf. Als ze haar buik al bevoelde, gingen haar vingers naar binnen en streelden over het nieuwe vet, speelden met alle vetophopingen. Alles beefde en ze voelde hoe haar orgasme haar hele lijf in vuur en vlam zette. Niks kon dit meer blussen, alleen een heel overvloedige maaltijd.

De deur van de slaapkamer ging met een knal open. Wat gebeurde hier? Sandra wist niet wat hier gaande was, maar Nicole stond in de deuropening met een enorm dienblad boordevol met eten en drinken. Een grote taart stond erop en grote schenkkan met shake. Dat heerlijke spul dat haar zo dik had gemaakt. Sandra was met stomheid geslagen. Wat gebeurde hier. Ze had nog maar nauwelijks het gebeurde bij het zwembad verwerkt. De emoties schoten door haar heen. Sandra trok zichzelf omhoog, en legde een kussen achter haar zodat ze wat beter zat op bed. Ze voelde zich nog helemaal nasidderen van het spel met zichzelf. Haar klitje klopte nog na en gaf zachte schokjes. Ze had niet in de gaten dat Nicole snel heen en weer was gerend en met een nieuw dienblad boordevol met eten binnenkwam.

'Sandra, het spijt me verschrikkelijk wat er net gebeurd is', zei Nicole terwijl ze het tweede dienblad op de grond zette. Het stond boordevol met chips, knakworstjes en toastjes. De toon van Nicole's stem klonk lief en goedmakend, precies zoals Sandra altijd haar excuses aanbood bij Nicole in het verleden. Ze ging op de rand van het bed zitten. 'Het spijt me', herhaalde ze. 'Laten we weer vrienden zijn. Ik heb wat lekkers meegenomen voor je. Je hoeft je er geen zorgen over te maken er zit weinig vet in en vrijwel geen suiker. Weet je nog?' Ze keek haar heel lief aan, maar dezelfde grijns verscheen weer op het gezicht van Nicole.

Nog voor Sandra de kans kreeg iets te zeggen, tilde Nicole het grote dienblad op bed. Nog weer iets later hield Nicole een enorme moorkop in de hand. Het leek wel of het een reuzenexemplaar was dat ze vasthield. Zo'n grote had Sandra nog niet eerder gezien. Nicole zette er een vorkje in en haalde er een hap uit. De vork met de vulling van slagroom en chocolade bracht Nicole naar Sandra's mond. Sandra was nog boos over de vernedering van zojuist. Ze voelde zich best gekwetst en draaide haar hoofd weg. 'Nee', zei ze er stellig bij.

'Sandra', reageerde Nicole. 'Het spijt me echt wat ik gedaan heb. Ik heb het echt niet zo bedoeld. Echt, ik geef hartstikke om je.' De grote grijns verscheen weer op haar gezicht. Ze bracht de vork met het gebak dicht naar het gezicht van haar vriendin. De emoties schoten weer alle kanten op bij Sandra. Ze wist even niet meer waar ze het zoeken moest. Ze vond het zo vervelend wat ze zelf in het verleden bij haar vriendin had geflikt. Het gevoel dat ze nu voelde, had Nicole steeds van haar te verduren gekregen. De mond van Sandra ging langzaam open en de vork met taart ging naar binnen. Sandra proefde de zoetigheid van de moorkop op haar tong. Wat smaakte dit lekker zeg. Ze wist niet wat ze doormaakte. Sandra merkte dat ze honger had greep het bord waar Nicole de moorkop op had gelegd. Ze schrokte een flinke hap van de moorkop naar binnen. Wat was dit lekker. Sandra pakte de moorkop van het schaaltje en schrokte de rest naar binnen. Overal zat het chocolade en de slagroom. Wat was dit heerlijk.

Nicole keek haar vriendin verbaasd aan. 'O, ons varkentje heeft zich vies gemaakt. Is het niet?' Het klonk een beetje plagerig. Sandra liet haar gezicht verdrietig zakken. Nicole stond op en verliet de kamer. Een klein moment later stond ze er weer met een grote slabber in haar hand. 'Zo kan ons kleine varkentje knoeien wat ze wil.' Ze knoopte de slabber om Sandra's nek en gaf haar de grote schenkbeker met shake. Er zat een rietje in. 'Zuig maar lekker varkentje. Het is goed voor je. Zo knoei je ook niet.' En Nicole stopte het rietje in Sandra's mond. Alsof het een automatisme was zoog Nicole de shake naar binnen.

Daarna voerde Nicole haar vriendin met een enorme lepel zelfgemaakte vanillevla naar binnen. Dat in een grote schaal lag. Nicole lepelde zo de complete inhoud in het mondje van haar vriendin. Sandra at het allemaal op. Ze voelde hoe haar maag zich vulde. Ze wist niet dat Nicole er een flinke hoeveelheid room in geroerd had en met een groot aantal scheppen suiker de vla op smaak had gebracht. Wat was dit verrukkelijk. Ze leunde een eindje achterover in haar bed.

Sandra voelde zich heel schuldig en vond dat ze gestraft moest worden voor al die jaren dat ze Nicole had beledigd. Niet alleen Nicole was haar slachtoffer geweest. Heel veel dikke mensen had ze gekwetst met haar minderwaardige opmerkingen. Het was niet eerlijk geweest en dit verdiende ze. Ze verdiende het om vernederd te worden. Daarom at ze heel gewillig de schaal met knakworstjes leeg en liet zich ook voeden met de grote, warme pizza.

Langzaam verdween haar schuldgevoel. Haar lichaam vulde zich met het eten dat Nicole haar voerde. Ze voelde zich weer vrolijker worden. Het voedsel maakte haar natuurlijk ook een beetje loom. Ze hapte gewillig telkens als de lepel in haar gezichtsveld verscheen. Het ene na het andere ging haar mond in. Ze voelde weer hoe haar klitje klopte. Haar vingers gingen haast automatisch naar beneden en zochten de gevoelige regionen. Nicole was zo druk bezig haar te voeren, dat ze niks in de gaten had.

Sandra streelde met haar vingers rond haar geslachtsdelen. Wat was ze nat. Ze kon het niet geloven dat ze alweer zo opgewonden was. Haar tepels wezen recht omhoog en leken steeds harder te worden. Ze staken ferm naar voren, terwijl Nicole haar verder voerde. Er verdwenen nu chips in haar mond. Haar hele lichaam leek te zijn veranderen in een erogene zone. Sandra voelde dat het genoeg was om zichzelf te strelen. Haar hele vette lijf sidderde en het voelde zo geweldig. Haar lichaam was nog helemaal in de ban van het enorme orgasme van zojuist. Sandra voelde zich even in de zevende hemel. Dit had ze nooit eerder meegemaakt. Zo'n gevoeligheid en zoveel opwinding.

Nicole merkte dat haar wraakgevoelens op een hoogtepunt waren gekomen. Ze vond het heerlijk om haar vriendin op dezelfde manier te bejegenen zoals Sandra haar jarenlang behandelde.Het gevoel van rechtvaardigheid deed haar heel erg goed. Eindelijk kon ze haar oude buurmeisje terugpakken en de jaren van vernedering daarmee proberen te vergeten. Aan de andere kant voelde Nicole ook dat het een geweldige ervaring was om haar vriendin te zien veranderen van een magere, weliswaar atletische, lat in een gezellige dikkerd. Ze merkte ook de sensualiteit van het vetmesten. Hoe geweldig het voelde als haar vriendin weer een hoger getal op de weegschaal liet zien. Dit laatste vond ze hoe langer hoe meer fascinerend. Nicole merkte dat ze eindelijk het gevoel kreeg van de revanche. Tegelijkertijd besefte Nicole dat het een heel zoete wraak was.

Lees het veertiende deel: Stoute meid »

---
Schrijf je zelf ook verhalen of wil je regelmatig bloggen over dikke vrouwen, dikke buiken of je eigen dikte? Meld je aan »

Reacties

  1. Waar blijft het volgende deel? Ben benieuwd hoe het verder gaat...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hey wanneer komt er meer op deze site???? helaas is het al bijna twee weken stil......

    groet

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)