De revanche (11) – Zwemmen

Wat vooraf ging: De oude buurmeisjes Sandra en Nicole zijn samen in het vakantiehuisje van Sandra getrokken. Sandra wil Nicole helpen om flink af te vallen met een leven als slanke den in het vooruitzicht. Als Sandra echter ontdekt hoe lekker snoepen is, wisselen de rollen. Nicole zoekt haar kans om haar vriendin terug te pakken.

Lees eerst het eerste deel van dit vervolgverhaal: Werkloos »

Zwemmen


Een paar weken gingen voorbij en de situatie veranderde weer iets. Nicole propte Sandra de hele dag vol te proppen met allerlei dikmakers. Daar deed ze de nodige toevoegingen bij om het aankomen wat te bevorderen. De 2 meiden begonnen langzaam naar elkaar toe te groeien. Zo zat Sandra niet meer de hele dag op haar kamer en was Nicole niet meer so obsessief bezig met haar trainingen. Eigenlijk praatten ze veel met elkaar, waarbij ze ook diepe gesprekken voerden. Natuurlijk snackten ze hierbij het nodige. Er werd nooit meer iets gedaan zonder eten in de buurt.

Sandra dijde meer en meer uit. In die tijd zat ze rond de 110 kilo. Het gewicht dat Nicole had op het moment dat ze Sandra leerde kennen. Het ooit slanke gezicht van Sandra groeide uit tot een stevige kop met putjes in de wangen die in kuiltjes veranderden als ze lachte. Het vet verdeelde zich fraai over haar hele lichaam, maar haar buik kreeg betrekkelijk veel aandacht. Een enorme bol deinde voor haar uit als ze liep. Als ze zat dan lag hij tevreden op haar benen. Sandra spreidde al wel lichtjes haar benen om haar buik wat meer ruimte te kunnen geven. Ook de borsten waren explosief gegroeid. Wat ooit 2 erwtjes op een plankje leken, waren nu uitgegroeid tot een forse cup waar menig vrouw jaloers op zou zijn. Haar dikke kont zorgde ervoor dat ze wat hoger op de bank zat. Het totaalplaatje van de dikke Sandra, was heel mooi. Zeker ook omdat het vet zich gelijkmatig over het lichaam verdeelde.

De laatste maanden droeg Sandra niet veel anders dan de vette jurk van Nicole. Aanvankelijk floderde die nog losjes om haar dikker wordende lichaam heen, maar nu stond de stof steeds strakker gespannen. De jurk begon duidelijk te klein te worden. Zeker rond haar middel waar de buik aan de ene kant van de jurk trok en haar dikke achterste aan de andere. De jurk die ze aanvankelijk droeg om haar dikte te verhullen, kon aan die taak geen gehoor meer geven. Overal zag je dat het vet aangroeide en de ruimte zocht. Haar buik, billen, boezem en brede heupen zorgden ervoor dat ze stof mooi vormde. Daarnaast zag je haar mollig knieën bloot als ze zat, maar ook als ze liep. De stof kroop omhoog om haar dikke lijf in de hogere regionen te kunnen bedekken. Haar knieën en bovenbenen waren eveneens in omtrek gegroeid. Waar eens de atletische benen zaten, zaten nu mollige benen, volle dijen en met vet opgevulde knieën. Wat het meeste opviel bij de jurk waren haar bovenarmen die er atijd al bloot uitstaken. Ze waren in omvang was enorm gegroeid, ze waren zacht en mollig geworden. Misschien waren ze in dikte wel verdubbeld. Voor Nicole vormden de armen een heel goede graadmeter om te pijlen of alles nog naar wens verliep. Nou, dat deed het zeker. Sandra leek met de dag te groeien.

Nicole was volmaakt gelukkig. Zeker al dat eten, eiste ook zijn tol voor haar. Ze kon niet meer zo vaak trainen en de calorierijke maaltijden en snoepgoed kon ze niet altijd aan haar neus voorbij laten gaan. In de laatste periode was er weer een kilo of 5 bijgekomen, maar het proces verliep bij haar nog altijd trager dan bij haar vriendin. 'Het is een middel om er een einde aan te maken', dacht ze bij zichzelf als ze weer een hap in een stuk appeltaart met slagroom nam of een lekkere weight gain shake opdronk. Ze waren ook zo lekker. Bovendien smaakten haar pasta's waanzinnig lekker. Af en toe een patatje met kroket kon haar eveneens bekoren. Dat ze daar veel minder mayonaise en andere dikmakers overheen goot dan Sandra was duidelijk. En stiekem vond Nicole het wel prettig dat haar lijf weer een vetlaagje kreeg. Al die uitstekende botten en harde kanten van zichzelf kon ze zeker niet waarderen.

Verrassend genoeg merkte Nicole dat haar oude buurmeisje echt aan het veranderen was. Elke dag was ze goedgehumeurd. Ze lachte veel, maakte vaak grapjes en was een opgeruimde persoonlijkheid. Kortom, het was een heel ander mens geworden dan de chagrijn die in het vakantiehuisje trok meer dan 4 maanden geleden. Dat ze meer dan het dubbele woog dan toen ze in het huisje trok, kon hier zeer zeker de oorzaak van zijn. Nicole vond dat ze echt vrienden aan het worden waren. Sandra behandelde haar vel respectvoller en was zelfs heel lief. Zonder dat ze er veel erg in had, maakte Sandra namelijk ook weleens een heerlijke dikmaker voor Nicole. Iets wat Nicole heel erg waardeerde. Het was ook eens lekker door haar vriendin verwend te worden.

Een kleine week later was het moment gekomen dat Nicole het tijd vond om Sandra eens te confronteren met haar veranderingen. Ze was weer verder uitgedijd tot wel 115 kilo. Dat had Nicole nooit gewogen. Nu was het moment van Nicole aangebroken. De vette jurk bereikte de grenzen van het toelaatbare en de stof stond uiterst strak gespannen. De naden trokken meer en meer uit elkaar. Het vet vroeg het uiterste van de te kleine jurk. Nicole vond het met recht een 'vette jurk' geworden.

'Goedemorgen zonnetje', zei Nicole toen Sandra aan de ontbijttafel verscheen. 'Hmmm, pannenkoeken, lekkere spek met eieren en croissantjes. Dat is lekker', zei Sandra bij het zien van alle uitgestalde artikelen. De room en Griekse yogurt stonden ook al klaar en Nicole wist dat wat hier stond grotendeels in de maag van haar vriendin zou verdwijnen.

'Zeg Sandra', vroeg Nicole. 'Het is lekker weer vandaag. Vind je het niet eens tijd voor een heerlijke duik in het zwembad. Het is al een tijd geleden dat we dat gedaan hebben.' Ze grijsnde er gemeen bij, op de manier zoals Sandra dat vroeger ook bij haar kon doen.

Sandra ogen sperden zich wijd open en ze begon een beetje te zweten. Ze legde een nieuwe pannenkoek op haar bord en besmeerde hem rijkelijk met suiker. Ze had inderdaad heel lang niet gezwommen. De laatste keer dat ze gezwommen had was een paar weken geleden geweest. Toen was Nicole niet in de buurt. 'Ik ben te dik geworden', dacht Sandra. Ze bedacht snel een uitweg. 'Nicole, het gaat echt niet hoor. Mijn badpakken zitten allemaal nog in de was.'

'Onzin', antwoordde Nicole. 'Dan trek je er eentje van mij aan. Ik heb er nog wel eentje liggen. Het lijkt me zo lekker. Kijk, het zonnetje schijnt en er gaat niks boven een duik in het frisse water. Doe het voor mij joh. Ik zou het geweldig vinden.' Alles in Sandra zei dat ze het niet moest doen, maar ze wilde haar vriendin niet teleurstellen. Ze was zo lief voor haar, gaf haar zo lekker te eten en verwende haar de hele dag door. Sandra wist niet waar ze dit aan verdiend had en daarom kon ze echt wel iets terugdoen voor haar vriendin. Ze at heerlijk door van al het lekkers van de tafel en knikte bedeesd dat ze straks na het eten wel klaar was voor een frisse duik.

Heel subtiel hing Nicole haar grootste badpak aan de deurklink van Sandra, klopte op de deur en zei: 'Ik zie je zo bij het zwembad.' Nicole zag Sandra wat later verschijnen in de tuin bij het zwembad. Ze droeg haar badpak, dat zichtbaar te klein voor haar was. De naden stonden op springen. Haar buik drukte de stof strak naar buiten en haar billen duwden het badpak heel ver uiteen. 'Kom op', riep Nicole. Ze stond op en ging naast haar vriendin aan de rand van de poel staan. Wat was dit mooi. De rollen waren omgekeerd.

Nicole was het ietwat mollig, maar nog altijd sportief gevormde meisje. Sandra was de dikke walvis die elk moment uit haar badpak dreigde te knallen. Ze dacht terug aan een halfjaar geleden, toen ze elkaar tegenkwamen in het park. Daar liep toen een slanke, nee, magere Sandra en een moddervette Nicole. Maar nu waren de lichamen verwisseld.

Sandra's huid was witjes van het teruggetrokken bestaan in haar slaapkamer. Nicole zag er lekker gebruind en fris uit. Sandra stond op het punt om nu echt uit haar kleren te barsten. Overal toonde haar lichaam dat ze gegroeid was. De ware ontknoping van het overvloedige leven dat ze het laatste halfjaar geleefd had. Het badpak kon niets meer verhullen. Overal staken de vetrollen en dikke plooien uit. Haar ware zelf toonde zich aan de buitenwereld en eiste alle aandacht op. Geen betere onthulling dan dit badpak dat haar lichaam in vol ornaat liet zien.

Sandra hield van haar nieuwe lichaam, voelde zich niet alleen van buiten een ander mens. Het liet aan iedereen die daarvoor openstond zien dat ze ook van binnen veranderd was de laatste tijd. Diep van binnen voelde Sandra zich immens trots op wat ze bereikt had. Dat ze eindelijk gekozen had voor het overvloedige. Niet meer obsessief hoefde bezig te zijn met haar lichaam, maar zich onbegrensd mocht laten gaan. Ze hield ook van haar dikke lijf. Ze vond het heerlijk zoals het schudde en meedeinde als ze bewoog. Het lopen in dit veel te kleine badpak voelde alsof ze naakt rondliep.

Ze had een tegenstrijdig gevoel over haar nieuwe lichaam en het forse overgewicht dat ze gekregen had. Enerzijds kon ze heel erg genieten van haar nieuwe lichaam. Aan de andere kant voelde ze zich heel schuldig tegenover Nicole. Ze kreeg immers het lichaam waar ze zich altijd zo negatief over had uitgelaten. Het voelde alsof ze niet alleen zichzelf verried, maar vooral haar vriendin. Ze waren immers hier gaan zitten om Nicole en haar missie was in zekere zin geslaagd. Nicole was afgevallen en sportte nog altijd heel aardig. Het bracht Sandra een beetje in tweestrijd, want viel ze haar vriendin niet enorm af door zich zo te gedragen. Nicole had gewoon gelijk gehad. Het was verschrikkelijk lekker om dik te zijn.

Nicole genoot ervan zoals ze haar vriendin daar bij de rand van het zwembad zag staan. Overal welfde het vet uit. Het badpak bedekte vrijwel niks. 'Wie is hier het varkentje?' dacht ze. Ze grijnsde erbij. 'Ze is niet een varkentje, het is gewoon een mestvarkentje dat nog altijd vetter wil worden ik ga haar daar nog eens goed bij helpen.' Ze wreef over haar eigen buikje. Oke hij was niet zo strak als dat hij een paar weken terug was, maar hij blubberde minimaal. In vergelijking met Sandra was zij een slanke den. Daarna nam ze een duik in het water, gevolgd door de walvissprong van Sandra. Nee, ze was nog niet klaar. Ze zou haar nog iets vetter mesten voordat ze haar vriendin zou vernederen zoals zij vernederd was.

Lees het twaalfde deel: Vette koe »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)