Kerst in huize Fanza

door Fanza

Fanza heeft zijn vrouw sinds de geboorte van hun laatste kind flink zien uitdijen. Tegenwoordig helpt hij haar een handje en de vorderingen zijn niet slecht. Hij hoopt erop om zijn vrouw met kerst in een jurk maat 50 te zien.

Vorige week kwam bij ons thuis een volle meid van 25. Mooi dik en verzorgd. Mijn vrouw vond het aantrekkelijk en ze zei later tegen mij dat ze ook zo wil worden. Hier kon ik mooi op in haken en mijn wensen op dit vlak ook explicieter maken. Van het weekend had ze een lekker strak shirtje aan, je zeg haar navel door het shirtje heen. Ik vind het ontzettend sexy om te zien hoe haar buik met schokjes naar binnen wordt getrokken als ze lacht.


Ze is nu al bezig met de kerst. Dat wordt echt eten, eten, eten. Het monster in haar lichaam is dan tot volle wasdom gekomen en is niet meer tegen te houden. Ze zit in haar nieuwe jurk (maat 52) een beetje naar voren haar dikke reet klemt tussen de stoel. Het kan haar niets meer schelen, ze blijft proppen. Ze komt in een flow en voelt zelfs haar kut een beetje opengaan. Voor haar het teken dat het goed is wat ze doet. Ja ze wordt dik maar misschien wordt ze nu gewoon wel zichzelf. Ze vind eten, veel eten. Lekker, echt lekker. Ze wordt er nu zelfs geil van. Dat betekent voor haar dat haar lichaam het ook wil. Het betekent dat ze in het nieuwe jaar wel moet gaan kijken hoe ze minder kan gaan bewegen. Misschien dat ze de volgende kerst wel in maatje 60 zit en dan moet ze het echt rustiger aan doen. Helemaal volgepropt laat ze zich achterover zakken in haar stoel, benen een beetje wijd. Ze laat een boer. Gelukkig geeft dat weer een beetje lucht. Hand op haar buik en ze kijkt genietend haar moeder aan, die knikt terug. Ze merkt dat haar dochter gelukkig is.

Mmmm, ooohh het is ook zo lekker, zegt ze en ze laat zich door mij voeren. Na ieder hapje dat ze wegslikt kijkt ze me ondeugend aan. Aawww, mijn buik begint zeer te doen. Geen wonder, ik ben ook al de hele dag aan het vreten. Ik moet even liggen. Ze probeert zich uit de stoel op te hijsen. Het lukt niet ze valt kreunend weer in haar stoel. Ik help haar met alle kracht die ik heb uit de stoel. Ze is weer zwaarder geworden, merk ik. Kreunend en hijgend staat ze naast me. Ze staat even stil want ze voelt het eten weer naar boven komen. Het lukt haar om het binnen te houden. Ze pakt de rand van de tafel beet en staat wijdbeens, met haar armen gespreid leunend op de tafel. Ik heb nog nooit zo vol gezeten, klaagt ze. .Ja je buik draait nu overuren. Ik leg mijn hand op haar buik. Hij staat inderdaad superstrak, zelfs strakker als bij haar zwangerschap.

Dan help ik haar naar de bank..breng haar maar even naar boven, hoor ik haar moeder zeggen. Langzaam klimmen we de trap op. Het lijkt wel of we een berg aan het beklimmen zijn. Boven snakt ze naar adem. Haar tieten kijken me geschrokken aan. Ze gaan snel op en neer bij iedere ademteug. Morgen zullen dikker zijn. Het zal niet lang meer duren of het worden dikke volle hangtieten. Haar nieuwe jurk zit al zo strak rond haar buik. Ik zie haar navel door de strakgespannen stof. Haar buik staat als een dikke bal stoer en fier recht vooruit. De verbouwing is duidelijk op volle toeren. Het vele overtollige vet en calorieën wordt omgezet in nieuw lichaamsvet wat het jonge meisjes lichaam van mijn vrouw nog verder zal veranderen.

Ze gaat zitten en op dat moment scheurt haar jurk bij haar heupen. 'O, mijn nieuwe jurk', zegt ze. Ze lacht een beetje geschrokken. Haar buik schudt hard met het lachen mee. Met mijn vingers maak ik de scheur wat groter, totdat mijn hele hand erin past. Ik scheur de jurk met een ruk open. Ze hijgt opgewonden. Ik zie nu haar buik in vol ornaat. 'Ik vind je zo mooi', zeg ik. Ik hijs haar overeind en scheur de jurk van haar vette lijf en maak haar bh los. Ze is opgelucht en lacht wat gespannen. Immers, haar ouders zitten beneden. Haar volle buik wordt steeds een beetje met schokjes naar binnen getrokken. Ik streel die enorme buik. Alles voelt zo lekker. Wat zijn je handen lekker warm zegt ze. Ik merk dat ze wat gespannen is. Laat je gaan, je bent een vrouw aan het worden lieverd. Dat zien je ouders ook. Ze zijn ook trots op jou. Je bent als een vlinder die uit een rupsencocon komt. Een bloem die uit de knop komt. Ik merk dat ze begint te kreunen. Mijn hand gaat over haar buik omlaag en ik leg hem op haar kut. Ik voel een heerlijk bobbel, eigenlijk twee bobbels met daartussen een gaatje.

En ik ga verder en droom dat ze nog vetter wordt. Ik voel hoe mijn keiharde pik zich een weg baant door die vetschacht. Jeetje, wat is ze ongelooflijk vet geworden. Haar buik schudt heen hen weer. Bij elke stoot die ik geef, siddert het vet nog even na. Soms maakt het zelfs een tegengestelde beweging en schiet het weg bij de nieuwe stoot die ik geef. 'Een beetje rustiger', kreunt ze. 'Ik zit zo vol.' Haar vette pens heeft zoveel eten te verstouwen. Dat kan ze bijna niet binnen houden. Ik doe rustiger aan en merk dat het haar nog meer opwindt. Ik kijk goed naar al het nieuwe vet dat zich aan haar lichaam gekleeft heeft. Ze durft niet op de weegschaal, maar ik weet zeker dat het in de richting van de 120 kilo gaat. Jeetje, dan zou ze in een jaar meer dan 20 kilo moeten zijn aangekomen. Wie weet, krijg ik haar nog vetter en zal de wijzer van de weegschaal meer en meer omhoog gaan. Nog verder en nog vetter. 'Ik wil nog vetter worden', kreunt ze. 'Ik ga mijn best doen, schat en je verwennen', gil ik. Iik kom zo onwijs klaar in haar vette kut. Ik voel hoe haar hele vette lijf siddert en schudt. 'Ja, ik ga je nog vetter maken en je hoeft alleen maar te eten, eten en eten. Precies wat je vandaag gedaan hebt.'

We kruipen dicht tegen elkaar aan. Ik voel haar dikke kont en weet dat hij nog dikker zal worden. We vallen allebei in een diepe slaap en dromen allebei precies hetzelfde...

Lees ook over Fanza's voorkeur voor dikke vrouwen: Er schuilt een feeder in mij »

Reacties

  1. schaamteloos geil verhaal. Moest masturberen en stelde me voor dat ik boven haar openstaande vette kut klaarkwam.
    Arno.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)