Het meisje en de bakker (3) - Het 100 kilo feestje

Wat vooraf ging: Margot werkt bij de bakker in haar dorp. Ze mag er pakken waar ze zin in heeft, wat ze dan ook zeker doet. Samen met haar dikke collega Anja proeft ze ook nieuwe taarten die Wim ontwikkelt. Het heeft haar bij de 100 kilo gebracht, waarvoor volgens Anja best een feestje gevierd mag worden.

Lees eerst het eerste deel: Het begin »

Het 100 kilo feestje


Anja vertelde dat zij twee jaar geleden nog honderd kilo woog. Sinds mijn komst in de bakkerij was haar gewicht enorm toegenomen. In dat kleine halfjaar had haar lichaam wel dertig kilo extra volume gekregen. Haar man vond het alleen maar geil en wilde iedere avond seks hebben met haar. Ze had het gevoel dat ze nu pas werkelijk begeerd werd en dacht daarom helemaal niet aan lijnen. 'We gaan het volgende week vieren met een heerlijke barbecue,' zei ze in de pauze toen we ons aan een stel grote puddingbroodjes onderwierpen. Ik was het helemaal met haar eens.

De volgende dagen at ik me ieder moment goed vol om zo snel mogelijk het rechte stokje met twee nullen op mijn weegschaal te zien. Vier dagen later was het zover: de weegschaal liet mij een rond getal zien. Die avond gingen we heerlijk barbecuen. Het feestje was bij Wim in de tuin en hij had goed ingeslagen. Ik had expres een oudere jurk aangetrokken. De zomerjurk zat net niet te strak, maar toonde wel mijn aanwinst van de afgelopen maanden. Mijn buik stak enthousiast en uitnodigend naar voren en mijn borsten waren groter dan ooit. Als twee kussentjes puilden ze zich rond mijn bh-bandje. Je kon het verschijnsel zien door de lichte stof van mijn jurk heen.

Wim had grote schalen met salades gemaakt en we begonnen aan de grote hoeveelheid worstjes die al enige tijd op de barbecue lagen. Ik liet het mij allemaal goed smaken. Anja kon er ook wat van. De tien worstjes die op de gril lagen waren dan ook vliegensvlug verdwenen in onze magen. De salade schoot ook in mijn buik en ik deed even enthousiast mee met de volgende ronde vlees. Het smaakte buitengewoon goed en Anja genoot net als ik van de goede bereidingswijze van Wim. Hij wist ieder etenswaar tot een overheerlijke maaltijd om te zetten. We aten onze buikjes rond.

Ik plofte een paar uurtjes later verzadigd in een tuinstoel. Mijn buik lag tevreden en groots boven op mijn lichaam. De jurk die zojuist nog ietwat losjes rond mijn lichaam gespannen was, omhelsde mijn ronde lichaamsdelen innig. Ik liet mijn hand over mijn grote buik glijden. Wat was hij immens geworden het afgelopen jaar dat ik bij de bakkerij werkte. Ik voelde hoe weldadig het vet zich overal was gaan nestelen. Mijn buik viel het meeste op, dat was zeker waar, maar mijn heupen waren een stuk breder geworden.

Anja kwam met 2 enorm gevulde borden naar mij toegelopen. Op de borden lag kip cordon bleu en een paar flinke worsten. 'Toe, neem nog wat', zei ze. Het is zo lekker. En het is zo jammer als we het weg moeten gooien.' Mijn mond ging weer open en ik proefde het vlees. Anja had er veel saus bij gedaan en de salade was ook met veel olie aangemaakt. Alles proefde zo zuiver en zo echt. 'Lekker he', verzuchtte Anja. Het vet van het worstje dat ze opat, droop over haar lip en zakte over haar kin naar beneden. 'Ik ben zo gek op eten. Je wordt er dik van, maar dat hindert niet. Ik vind het stiekem heel lekker om dik te worden. Net als dat ik het onwijs lekker vind hoe jij je ontwikkelt.' 'O ja?' zei ik. 'Zeker, je denkt toch niet dat we je zomaar volproppen met eten. Het is gewoon fantastisch om te zien hoe een slank meisje groeit tot een dikke vrouw.' Ze pakte mijn buik en schudde het langzaam. Ik voelde hoe haar volle lichaam langzaam wat ruimte kreeg. Wat was dit lekker. 'Lekker he', steunde Anja. 'Dan krijg je wat meer ruimte en kun je nog meer eten. Toe laat je lekker gaan, daar groei je van.' Ik nam het eten en at door.

Ik dacht dat ik plofte, maar toen kwam Wim met zelfgemaakt ijs, overdadig aan calorieën. 'Ik kan niet meer', zuchtte ik. 'Toe. Je kunt het.' Hij stopte een lepel met het heerlijke ijs in mijn mond. Ik proefde de zoetigheid na al die hartige dingen. Wat smaakte dit heerlijk. Ik hoefde alleen maar mijn mond open te doen en Wim liet weer een lepel in mijn mond glijden. Heerlijk. Ik voelde mijn buik gespannen zijn. Die kon elk moment uit elkaar barsten, zo leek het. Maar de ene lepel na de andere gleed naar binnen. Mijn buik stak onder mijn shirt vandaan. Het shirt was te klein geworden. Wim maakte een grapje over mijn shirt en ik moest lachen. Zo hard dat het knoopje van mijn broek losschoot. 'Sorry. Ik heb hem iets teveel verwend.' 'Geeft niks', zei Wim. Hij pakte mijn buik van onderen en voelde hoe zwaar hij geworden was. 'Jeetje', zei hij. 'Wat ben jij vet geworden zeg. Ik zie dan nog weleens in gedachten het meisje dat hier een halfjaar terug binnenkwam. Je hebt sindsdien dag en nacht gegeten.' Ik zag dat er in zijn broek een bobbel groeide. Hij kuste mij en kneep daarna in mijn wang. 'En je buik is niet het enige dat gegroeid is. Je wangen zien er weldoorvoed uit. Net als dit. hij streelde over mijn nieuwe onderkin. Het verse vet sidderde een beetje mee.'

De laatste hap ijs ging naar binnen. Daarna nam Wim mij mee naar zijn slaapkamer. Hij kneedde mijn buik en voerde me nog wat chocolaatjes. Het voelde heerlijk. Hij voelde tussen mijn benen. 'Je bent dik geworden', zei hij steeds. 'Wil je nog dikker worden?' vroeg hij. Ik knikte. Voelde hoe vol mijn pens was en hij neukte me. Keihard schudde mijn vette lijf heen en weer op zijn ritme. Ik voelde hoe mijn nieuwe lijf snakte naar meer. Hij lag bovenop en greep mijn lovehandles bij het neuken. Ik merkte hoe het vet weg wilde, maar niet kon. Het voelde zo heerlijk en geil. Hij kwam langzaam en van heel diep, was ontzettend intens en geil. Hoe ver hij naar binnen spoot, weet ik niet, maar ook deze calorieën kon mijn lichaam goed gebruiken.

Lees het laatste en vierde deel: De weegsessie »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)