De revanche (3) – Intensieve training

Wat vooraf ging: Nicole zit werkloos thuis en ze vindt zichzelf te zwaar. Nicole is altijd al dik geweest en ze baalt van haar dikte. Het wordt nog allemaal veel erger als ze haar oude buurmeisje Sandra in het park tegenkomt. Sandra biedt aan Nicole te helpen net zo'n sexy lichaam te krijgen als zij. Daarom gaan de 2 meiden naar het afgelegen vakantiehuisje voor een zeer intensieve training.

Lees eerst het eerste deel van dit vervolgverhaal: Werkloos »

Intensieve training


De volgende dag arriveerden de meiden bij het bungalowtje in de bossen. Nicole hielp met het uitpakken van het eten dat Sandra had ingekocht. Dit was ronduit verschrikkelijk. Veel fruit en groenten, magere gehakt, meergranenbrood, magere yogurt, magere melk en vezelrijke muesli. Bij al het eten dat ze uit de auto laadde, zat geen junk-food, geen snoep, geen chips, geen koek of chocolade. Alles was gezond wat de klok sloeg. Niks was onverantwoord of bevatte een grammetje vet. Voor Nicole leek het op een strafkolonie te gaan uitmonden. Het zweet brak haar uit. Dit gaat moeilijk worden, dacht ze.


De volgende morgen om 7 uur stond Sandra naast haar bed. 'Kom op, wakker worden. Het is veel te mooi weer om op je nest te blijven liggen. Het is tijd om een flink tochtje te gaan joggen.' Nicole draaide zich nog een keer om, kreunde en gaapte immens. Ze stapte met moeite uit het bed. Sandra was al druk bezig met allerlei rek en strek oefeningen. Ze leek wel een jonge olympische atlete, zo actief was ze al op dit vroege tijdstip. Nicole keek nog eens goed naar haar slanke vriendin. Zo wil ik ook zijn. Vastberaden stapte ze uit bed. Ze had een doel.

Nicole stapte met haar vriendin Sandra uit het vakantiehuisje. Nu was goed te zien hoe dik Nicole eigenlijk was. Ze droeg een veel te strak zittend shirt. Haar borsten welfden over de te kleine sportbeha, dat kon je zo door het shirt heen zien. Overal welfden de vetrollen en plooien overheen. Over haar strakke broek, stak een flink eind buik uit. Hij blubberde helemaal over de broekband en bedekte een groot deel van haar schaamstreek. Haar benen schuurden tegen elkaar aan. Haar billen leken elk moment uit de joggingbroek te willen barsten. Zo vol en rond waren ze. Haar bovenarmen werden strak afgekneld door het shirt. Het vet blubberde eronder uit en viel een eindje over haar ellebogen heen. Als ze liep dan bewoog al haar vet en leek het een grote bewegende massa.

Nicole liep op haar vriendin af met gespreidde armen. Het vet van haar bovenarmen schudde heen en weer. 'O Sandra, ik ben er helemaal klaar voor. Meester vertel me maar wat ik moet doen om er goed uit te zien.' Sandra keek met een enorme walging naar haar vroegere buurmeisje. 'Kom, laten we gaan', giegelde ze. Toen Nicole haar passeerde tikte ze met haar vlakke hand tegen de dikke billen van haar afslankproject. Het vet van de enorme kont trilde nog na en schokte mee met het weglopen van Nicole.

Ze gaf nog eens een klap met de vlakke hand op de vette kont. Ze hoorde hoe het vet kletste. Sandra liep een paar stappen achter har afslankproject en keek naar het poetische ritme dat het vet van Nicole's billen maakte. Zij liep prachtig in een atletische beweging en zag hoe al het vet meesidderde bij elke stap die haar vroegere buurmeisje maakt. Het leek wel of een walrus een marathon probeerde te lopen, terwijl zij relaxt en ontspannen bewoog. Nicole hijgde en pufte. Ze sleepte zich vooruit en transpireerde ongelooflijk. Elk deel van haar lichaam was in de cadans waar de eigenaresse het in gebracht werd. Alles bewoog en schudde.

Sandra keek nog eens naar Nicole. 'Wat dacht je van een donut. Heb je daar geen zin in?' Ze holde Nicole voorbij en liep een meter of 20 voor haar uit. Sandra draaide zich om en trok een sprintje naar haar oude vriendin terug. Ze kneep Nicole in haar lovehandle die op haar zij heen en weer wiegde. 'Jeetje, de kalkoen van kerst vliegt door de lucht, vetgemest en wel. Maar niemand heeft zin in zo'n bolle bal vet.' Sandra sloeg Nicole opnieuw op haar vette kont en sprintte weer weg. Nicole werd rood van verlegenheid en schaamte, maar even later zette ze zich daar overheen en liep verder.

Ze holden over een landelijke weg in het buitengebied en werden ingehaald door een auto. De wagen reed de 2 meiden tegemoet. Ze zagen een jongen achter het stuur zitten die hier uit de buurt kwam. Sandra trok gelijk haar 'kijk jongen wat ben ik mooi'-gezicht en Nicole deed net of ze er niet was. De auto reed voorbij en stopte iets verderop langs de weg. De meiden begonnen te giechelen. De wagen keerde en reed weer terug in de richting waar de meiden liepen.

Hij reed even hard als de meiden aan het joggen waren. De jongen draaide het raampje van de auto open. Sandra keek opnieuw met een blik die weinig goeds voorspelde. Ze keek hem aan met zo'n blik van 'kom lekker ding, dan gaan we iets leuks doen.' 'Zo waar komen deze 2 knappe meiden vandaan?' vroeg de bestuurder met duidelijk het accent van de streek. 'Uit de stad', antwoordde Sandra. Ze kon zo heel charmant en gevoelig overkomen op jongens, dacht Nicole. 'Ik kom hier vandaan', zei de jongen. 'Waar zitten jullie? O ja, ik heet Bas.' 'Mijn vakantiehuisje zit een eindje terug, onderaan de weg. Op nummer 54 zitten we. Ik heet Sandra.'

Bas keek in de richting van Nicole die te verlegen is om op te kijken. 'En jij bent?' vroeg hij. 'O sorry, ik ben Nicole', antwoordde ze terwijl ze het zweet van haar voorhoofd afveegde. 'Tjonge wat leuk jullie hier gezien te hebben. Ik vond het leuk jullie ontmoet te hebben. Misschien kom ik binnenkort wel even langs om gedag te zeggen.' 'O je bent van harte welkom', zei Sandra met haar zwoele blik in de ogen. ' Bas keek vooral naar Nicole, maar dat had ze niet in de gaten. Hij reed weer weg van de meiden.

'Wat een schatje, niet?' vroeg Sandra aan haar vriendin toen ze weer holden. 'Ja, het is een leuke jongen', antwoordde Nicole. 'Ik hoop dat hij langskomt', zei Sandra. Nicole keek de auto na die langzaam kleiner werd. Ze wist dat Sandra niet kansloos zou zijn bij deze jongen. En ze wist ook wel dat ze wel in was voor een avontuurtje met hem. Ze besefte eveneens dat ze van hem zou profiteren en hem zou gebruiken voor haar eigen gewin. Zo was Sandra, dat wist Nicole als geen ander. En Sandra wist precies van mannen te profiteren, voor haar eigen pleziertjes. Sandra is altijd dezelfde gebleven, dacht Nicole. Ze is niks veranderd.

Lees het vierde deel: Donuts »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)