Hartsvriendinnen (4) - Het weekendje bij Marloes

Wat vooraf ging: de magere Maaike helpt haar dikke vriendin Marloes af te vallen door haar eten voor haar op te eten. Het helpt echter onvoldoende en Marloes vraagt of Maaike een keer een weekend wil langskomen om ook thuis haar eten op te eten.

Lees eerst het eerste deel Hoe het begon »

Het weekendje bij Marloes


Tijdens de lunch op vrijdag een paar maanden later, kwam Frederik naar Maaike toen ze klaar was met eten. Marloes was al naar de volgende les. Frederik glimlachte naar haar en zei: 'He Maaike, wij hebben toch samen les.' Ze keek geschrokken omhoog omdat hij haar aansprak, maar vooral omdat ze net twee volle broodtrommels met eten had verorberd. Ze liepen samen maar de les. 'Je ziet er goed uit vandaag', zei Frederik terwijl ze naar de klas liepen. 'Ik ben nu ergens rond de 40 kilo aangekomen. Misschien is het hem opgevallen', dacht ze. Nog voordat ze bij de les waren. 'Hier heb je mijn telefoonnummer, voor als je hulp nodig hebt bij het een of ander', zei hij vlak voordat ze de les binnenliepen. Maaike keek omhoog en zag zijn lieve ogen. 'Tuurlijk, dat lijkt me wel wat.'

De volgende dag ging ze met Marloes mee naar huis. 'Hoi Maaike, hoe is het met je? Ik heb het idee dat je wat gevulder bent dan de vorige keer', zei Marloes' moeder toen ze haar begroette. 'Jullie zullen wel honger hebben gekregen van de lessen.' Ze kwam terug uit de keuken met een blik vol koekjes en twee grote glazen melk. Maaike viel de schaal aan en had de helft van de trommel leeggegeten nog voordat Marloes aarzelend een paar koekjes eruit pakte.

Ze zaten op de bank televisie te kijken en Maaike at de rest van de trommel leeg. Ze merkte dat twee dunne vetrollen zich rond haar taille hadden genesteld. Ze trok haar shirt recht, maar merkte dat ze nog steeds zichtbaar waren. Ze merkte eveneens dat haar dijen zachter en breder waren geworden. Marloes' moeder kwam terug en gaf ze allebei de helft van een zelfgebakken kwarktaart. Maaike accepteerde het, maar voelde zich door de koeken toch wat opgeblazen. Haar moeder was alweer weg en zij begon te denken wat ze aan het worden was. Het leek wel of ze 120 kilo woog, in plaats van de 89 die ze vanmorgen had gezien toen ze op de weegschaal stond. Haar gewicht was mooi verdeeld over haar heupen, dijen, buik en billen. Ze at langzaam haar stuk taart, waarna ze Marloes's stuk kwarktaart ook op haar bord legde om te verorberen.

'Je eetlust is net zo groot als de mijne, Maaike', zei Marloes terwijl ze televisie keken. 'Weet je het zeker dat je dit wilt doen?'
'Ja, natuurlijk. Ik vind het heerlijk hoe je moeder kookt.' Ze keek naar het goed gevulde lichaam van Marloes en dacht bij zichzelf dat ze net zo dik wilde worden als zij. Ze moest nauwelijks afgevallen zijn. Haar gewicht moest rondschommelen rond de honderd kilo, dacht Maaike. Ze keken verder televisie en spraken onderwijl over de jongens op school. 'O, ik heb Frederiks telefooonnumer gekregen', grinnikte Maaike. 'Echt? Dan zou ik maar letten op je lijn', zei Marloes terwijl Maaike glimlachte, denkend waar ze op doelde, maar dan anders.

Het diner kwam en Marloes's moeder bracht een schaal vol met zelfgemaakte kip, een kom vol aardappelpurree met vette jus en zelfgebakken brood met gesmolten boter erop. 'Dit zal wel smaken', zei Maaike. 'U kookt altijd zo overheerlijk.'
'Ik hoop dat ik genoeg heb klaargemaakt, want je hebt zo'n goede eetlust gekregen', zei haar moeder. 'Trouwens je ziet er ook heel goed uit.' Maaike at snel haar deel op, want ze wist dat ze het deel van Marloes ook te verstouwen kreeg. Marloes' moeder liep de kamer uit voor het toetje. Snel schoof Marloes haar bord toe. 'Ik ben tonnetje rond hierna', zei Maaike. Ze kreunde van opwinding toen ze 7 stukken kip naar binnen had gewerkt, terwijl Marloes niet verder kwam dan een halve kip.

Maaike voelde zich erg vol toen Marloes' moeder binnenkwam met overheerlijke roomcake. Maaike kreeg een groter stuk dan ze kreeg bij de lunch. Haar stuk was nog niet op of Marloes' moeder legde een nieuw stuk op haar bord nog voor ze de kans kreeg om het te weigeren. Marloes' moeder zei tegen ze: 'Ik wil dit bord helemaal leeg hebben. Als ik het langer bewaar is het niet zo lekker meer.' Al snel waren ze weer alleen en Marloes gaf haar stuk aan Maaike. Traag nam ze een hap van haar cake terwijl Marloes ononderbroken doorkletste. Rond half negen was de schaal eindelijk leeg. Maaike was bommetje vol, ze leunde achterover in haar stoel en wreef over haar overvolle maag. Ze kreunde en steunde. 'Ik heb nog nooit iemand zoveel zien eten in mijn leven', reageerde Marloes met verbazing. 'Ik eet graag iets als het goed smaakt', antwoordde Maaike met kleine boertjes. Haar buik welfde een enorm eind naar voren door al het voedsel dat erin zat.


Lees eerst het vijfde deel Uit de kleren »
---
Deze hele week verschijnt het vervolgverhaal Hartsvriendinnen op Mooi dik. Mooi dik is op zoek naar nieuwe weight gain verhalen. Heb je ook een verhaal? Of wil je graag iets vertalen? Stuur je verhaal dan op. Dan kunnen we vaker dit soort mooie verhalen publiceren.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)