Hartsvriendinnen (15) - De eindsprint - slot

Wat vooraf ging: De twee hartsvriendinnen Maaike en Marloes gaan een maandje met hun vrienden Frederik en Tim in een vakantiehuisje zitten. Daar worden ze dag en nacht verwend door de heren. Het lijkt of ze in luilekkerland verkeren, waar ze alleen maar hoeven eten en slapen. De meiden doen een wedstrijd wie in die maand het meeste aankomt. Marloes die altijd al dik is geweest, komt als onbetwiste winnaar uit de bus. Of lukt het Maaike toch revanche te nemen?

Lees eerst het eerste deel: Hoe het begon »

De eindsprint - slot


Drie volle weken van eten zaten erop. Voor de vierde keer stonden ze voor de weegschaal die zondagmorgen. Drie weken terug stond de teller voor beide meiden op 131 kilo, een week later werd het 135 voor Maaike en 138 voor Marloes. Maaike wist een week later evenveel kilo's aan te komen als Marloes en kwam uit uit 142 kilo, terwijl haar vriendin al op 145 kilo stond. Marloes wist nog altijd een kilo per dag aan te komen, waarmee de teller op 152 stond. Maar Maaike wist langzaam op haar in te lopen met 150 kilo. Een ongekende prestatie was 8 kilo in een week was werkelijk ongewoon veel. Zoveel was een heuse prestatie.

Die avond lagen ze samen uit te buiken op de banken in de kamer. Frederik had een extra kussentje achter Maaikes rug gestopt, zodat ze lekker comfortabel lag. Hij schoof haar een shake toe. Ze dronk, ook al was ze boordevol. Ze dacht aan de overwinning. Altijd was haar vriendin vetter geweest dan zij. Altijd had Marloes geworsteld met haar gewicht. Maaike had gewoon nooit geweten hoe lekker eten eigenlijk is, totdat ze kennismaakte met de maaltijden van Marloes. Sindsdien dacht ze de hele dag aan eten. Toen ze vervolgens merkte wat al dat eten met haar lichaam deed, was ze over. Dit wilde ze.

Maaike had die hele dag zich volgepropt. Na een overvloedige pastamaaltijd met zware nagerechten waarbij ze het grootste deel van de tiramisu had verorberd, lagen ze uit te buiken in de jacuzzi in de tuin. Ze zag haar vriendin Marloes ook liggen. Het was heerlijk om met dit formaat in een bad te liggen. Het lichaam werd half omhoog gestuwd doordat al het vet ervoor zorgde dat je dreef. De soortelijke massa van vet is namelijk lichter dan de soortelijke massa van water. Het voelde heerlijk hoe al die bubbels tegen haar nieuwe vet aan tikten en hoe haar lichaam in beweging kwam. Ze voelde hoe zelfs haar klitje een beetje samentrok door al die beweging. Het wond haar verschrikkelijk op.

'Wat zie je er mooi uit', zei Marloes tegen haar. 'Ik heb nooit zo erg in de gaten gehad dat dikke mensen gewoon heel mooi zijn. Altijd vond ik mezelf dik en lelijk. Want als je dik bent, dan ben je lelijk. Nu ik jou zo tot volle wasdom zie komen, besef ik dat het ontzettend mooi is.' Ze kroop een beetje naar haar toe en streelde haar langs de nieuwe vetrol op haar zij. Hij was de laatste dagen weer enorm gegroeid. Het leek ook wel een beetje of haar lichaam meer en meer de breedte opzocht. De buik was wel iets voller geworden, maar hij groeide voornamelijk in de breedte. 'Wat voelt die buik van jou lekker aan', fluisterde ze.

Maaike liet zich strelen door haar vriendin. Marloes hing nu half over haar heen en liet haar handen over haar buik glijden. Wat een vetmassa was dit geworden. Wat een verschil maakte die 19 kilo die ze 3 weken geleden nog niet gewogen had. Ze merkte dat de hand verder zakte, zich verstopte in de enorme vetplooi onder haar buik. Daar voelde het altijd warm. Ze had al gemerkt dat ze haar handen daar heerlijk kon verbergen en opwarmen. Maaike betrapte zichzelf vaak op het spelen met haar enorme buik. De vetrollen deinden zo lekker mee en voelden zacht en stevig tegelijk. De vetplooien zorgden voor veel variatie. Iets waar haar Frederik ook gek op was.

'Eigenlijk heeft het mij enorm opgewonden', fluisterde Marloes. Haar vingers gleden nu over haar venusheuveltje. Ze knepen in het zachte vet. Ook hier was iets gebeurd. Het vet nestelde zich overal. Het klampte zich aan ieder lichaamsdeel vast. De hand gleed nu tussen de benen en de vingers kwamen in een nog gevoeligere zone. 'Je werd zo mooi rond. Ik kreeg het al na een paar dagen in de gaten toen je voor mij mijn eten opat. Je deed het gretig en met zoveel passie. En met zulke grote hoeveelheden. Dat kon niet zonder gevolgen blijven.'

Marloes kreunde. Ze merkte dat iemand iets in haar mond stopte. Een candybar. De suikers verspreidden zich in haar mond en ze kauwde zachtjes. Onder gebeurde van alles en toen de candybar op was, kwam de tong van Marloes in haar mond. Ze zoenden heel intens. Marloes draaide met haar vingertoppen zo lekker over haar klitje en de bespeling van het zachte vet zette haar in vuur en vlam. Het leek of een vulkaan op springen stond. 'Hier drink maar', een rietje kwam nu in haar mond en ze zoog. Ze voelde een calorierijk vocht naar binnen glijden. Het wond haar immens op. Wat voelde dit goed. Het leek wel of ze ontplofte. Zoveel passie en verlangen kwam eruit.

Daarna gleden haar handen over de enorme vetmassa's van Marloes. Wat was ze dik geworden. Ook Maaike vond dat haar vriendin met elke kilo meer schoonheid won. Zou dit ooit ergens ophouden? Het verlangen naar meer en dikker leek oneindig. Haar volle lichaam deinde. Ze merkte dat de buik van Marloes één massief geheel vormde. Een grote bal die ze voor haar uit droeg. Het zag er imposant uit. Bij haar splitste haar buik zich een eindje boven de navel op. Eerst vormden zich boven de onderbuik, die er vol en rond uitzag, 2 losse vetkwabben. Nu ze zo intens aankwam, leken de 2 kwabben naar elkaar toe te groeien en een band te gaan vormen. Frederik greep zich er soms heerlijk aan vast en schudde hem dan heen en weer. Dat voelde heel lekker. De band ondersteunde haar immense borsten, die heel hard gegroeid waren en nog altijd aan een onstuitbare opmars bezig waren. Bij Marloes rustten de enorme memmen op haar zware buik. De buik wees een flink eind verder naar voren dan de borsten. Het leek wel of haar buik nooit zou hangen, maar dat was een misvatting. Bij Maaike hing haar onderbuik wel een beetje en de vetmassa tikte bij het lopen tegen haar bovenbenen, venusheuveltje en klitje aan.

Ook bij Marloes voelde Maaike dat ze groeide. Met verbazing voelde ze de vetplooien op de rug van haar vriendin. Daar ontwikkelden zich heuse kwabben, die zich iets onder haar schouderbladen hadden gevestigd. Ze voelden stevig aan en ze kon er heerlijk mee spelen. Net zoals met de kont van Marloes. Die billen bleven kogelrond, maar ontwikkelden zich wel verder. Ze werden voller en ronder en deinden heerlijk heen en weer bij het lopen. Maaike merkte dat ze bekeken werden. Bij het zwembad stonden Frederik en Tim. Ze waren erbij gekomen en gaven hun nog heerlijk te eten en te drinken. Daarna barste een orgie los van eten, seks en liefde. En nu wist Maaike het: dit was volmaakt geluk.

De dagen erna leek het wel of ze non-stop aan het eten was. Bewegen was er niet meer bij. Alleen het hoognodige deed ze. En het voelde of haar hele lichaam aan het groeien was. Nu bolde haar buik rond de navel weer enorm op. Het leek of zich daar een nieuw vetheuveltje nestelde rond de navel. Het voelde heerlijk zacht en warm aan. Ze kon haar vingers er niet van loslaten en speelde er de hele tijd mee. wat voelde dat geweldig, dat enorme lichaam die ze zich had aangemeten. En de liefde waarmee Frederik haar vetmestte. Hij maakte haar nu ook 's nachts wakker om wat extra's te nemen. En ze at nu iedere morgen een volle taart nadat ze eerste een liter shake had gedronken. Wat voelde het goed en ze hoopte zo dat ze haar vriendin zou inhalen.

Zo zat ze die laatste zondagmorgen naakt in de stoel. Ze merkte dat de armleuningen nu tegen haar klemden. Een maandje terug deden ze dat niet. Ze voelde hoe de band rond haar zij enorm groot was geworden. Kon ze eerst net de kleine plooi tussen haar vingers klemmen, nu kon ze haar volle hand er omheen leggen. Hier was een flink deel van die nieuwe kilo's gaan zitten. Net als op het heuveltje rond haar navel. Het voelde zo heerlijk zacht aan. Ook nu betrapte ze zich er weer op dat ze zichzelf over het plekje bestreelde. Marloes kwam ook de kamer binnen. Ze vormde een minstens zo imposante verschijning. Toen ze zich in de stoel liet zakken, rustte de zware buik op haar bovenbenen. Het zag er waanzinnig sexy uit. Ook omdat haar borsten zo tevreden lagen op de vetmassa van haar buik. Wat zag een dikke vrouw er toch mooi uit.

Maaike mocht als eerste op de weegschaal gaan staan. Ze wist dat ze enorm aangekomen was deze week. Ze sleepte veel meer kilo's met zich mee dan een week terug. Ze merkte het bij het lopen. Als ze de trap opliep naar de slaapkamer stond ze bovenaan de trap echt te hijgen. Het vervetten had de nodige consequenties voor de conditie. De wijzer van de weegschaal schoot over de 150 heen, naar de 155 en ging al wat trager omhoog in de richting van de 160. Zou het waar zijn? Zou Maaike bij de 160 uitkomen? Dat zou betekenen dat ze 10 kilo was aangekomen die week. Dat zou een ongekende prestatie zijn. Ze tuurde naar de wijzer. Ze hing half voorover, anders kon ze het getal dat ergens onder haar buik verscheen niet meer zien. Inderdaad. Het gebeurde. De wijzer stopte bij 160. Dit was ongelooflijk. Ze voelde zich helemaal blij. Dit was ongekend. In de 4 weken dat ze hier geweest was, was ze 29 kilo aangekomen. De trainingen hadden geholpen.

Nu was het de beurt aan haar vriendin Marloes. Zij was deze weken constant geweest door elke week 7 kilo aan te komen. Ze hoefde maar iets extra's te zijn aangekomen of Maaike kon de overwinning vergeten. Ze zag de enorme verschijning die Marloes geworden was in de richting van de weegschaal waggelen. Hier liep iemand met overgewicht. Marloes zag er adembenemend uit. Haar wangen waren nog eens boller geworden en de kin onder haar onderkin was flink aangewassen. Ze zetten haar been op de weegschaal en schoof de andere ernaast. Alle vier de mensen in de kamer waren gespannen. Want zou Marloes gewonnen hebben? Of was het Maaike gelukt haar vriendin te overtreffen. De wijzer ging omhoog, passeerde de 150 en schoot door naar 155 in de richting van 160. Wat zou op die display verschijnen?

'160', verscheen op de display. 'Dit is ongelooflijk', zei Maaike. 'We wegen precies evenveel.' Marloes was zelf ook nog een beetje verbaasd. Ze had het die 4 weken vrij constant gehouden door wekelijks 7 kilo aan te komen en in de laatste week 8. Maaike had echt een opbouw in haar gewichtstoename. Begon ze de eerste week met 4 kilo, de weken erna kwam ze 7, 8 en de laatste week zelfs 10 kilo aan. 'Er is geen winnaar', zei Marloes met spijt in haar stem. 'We gaan gelijk op. Ik kom constant aan en jij maakt een enorme spurt door. Wie had dat ooit gedacht, dat we even dik zouden zijn.' 'En dat we er allebei trots op zouden zijn', vulde Maaike haar vriendin aan.

Ze feliciteerden elkaar. De dikke blote buiken drukten tegen elkaar. Het voelde onwijs geil om het verse vet van elkaar te voelen. Wat waren die buiken gegroeid. Wat waren ze fors geworden. Tim en Frederik vonden het niet erg dat er geen winnaar was. Er was genoeg om van te houden en ze knuffelden hun grote liefdes tot ze niet meer konden. Ook gaven ze de dames nog eens extra lekker te eten. De groei was nog niet voorbij. Dat beseften ze allevier. Maar min of meer gelijk op zou het wel blijven gaan. Daarvoor vonden ze allebei eten en het bijbehorende aankomen veel te aantrekkelijk.

---
Dit is de laatste aflevering van het vervolgverhaal Hartsvriendinnen op Mooi dik. Mooi dik is op zoek naar nieuwe weight gain verhalen. Heb je ook een verhaal? Of wil je graag iets vertalen? Stuur je verhaal dan op. Dan kunnen we vaker dit soort mooie verhalen publiceren.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)