Forensen (9) - Epiloog

Wat vooraf ging: Michael is helemaal blij met Lisa. Eindelijk heeft hij iemand gevonden die dezelfde passie met hem deelt. Hij vindt het opwindend dat ze dikker wordt. Ze laat zich met liefde door hem vetmesten.

Lees eerst het eerste deel: In de trein »

Epiloog


Lisa en Michael gingen helemaal op in het vetmesten. Een wens van beiden ging in vervulling. Ze vonden hier allebei veel genoegdoening in. Allebei maakten ze kennis met een hele nieuwe wereld en experimenteren met eten, seks en het dikker worden. Ze werden smoorverliefd op elkaar.

Ze besloten snel dat Lisa het mooiste appartement had en Michael trok bij haar in. Ze maakten goed gebruik van de weegschaal die tot 250 kilo ging. Samen deelden ze de sensatie als ze met haar steeds meer uitdijende lichaam op de weegschaal ging staan. Elke keer stond er weer een nieuw, nog hoger getal op de weegschaal. Haar groeiende lichaam en steeds meer toenemende gewicht zorgde ervoor dat het voor Lisa lastiger werd om de dingen in het huishouden te doen. Michael nam ze met liefde van haar over. Lisa kon zich hierdoor nog beter volproppen met eten.

Op een dag waren ze in de wasserette onderin het appartement. Ze liet hem zien hoe leuk ze het vond wat er met haar kleren gebeurde. Niet dat haar kleren veel gewassen konden worden. De kleren waren al te klein nog voordat ze deze goed vuil kon maken. Maar gelukkig zorgden de vele knoeivlekken van al het eten dat ze naar binnen werkte, voor de nodige wasbeurten. Ze waren daar aan het wachten terwijl hun kleren in de droger droogden.

Terwijl ze daar zaten te wachten op hun kleren, kwam een mooie vrouw binnen. Michael keek direct op. Hij schatte haar gewicht op 130 kilo. Dat was 30 kilo zwaarder dan toen hij haar leerde kennen en 30 kilo lichter dan toen ze hem verliet. Michael herkende Suzanne, het laatste vriendinnetje voor Lisa, onmiddellijk. Het was niet de ontmoeting waar hij lange tijd naar had uitgezien. Maar tot zijn verbazing begroetten Lisa en Suzanne elkaar eerst.

'Jullie kennen elkaar?' vroeg hij verbaasd.

'Ja', zei Lisa. 'We zijn in dit appartementencomplex tegelijk komen wonen. En we maakten dikwijls tegelijk gebruik van de wasserette. We hebben hier heel vaak met elkaar gekletst.'

'Hoi Michael', zei Lisa tegen haar vroegere vriendje. Daarna keek ze met medelijden in haar blik naar Lisa. 'Toen we hier zaten en ik vertelde waarom ik met hem gebroken had, heb ik je gewaarschuwd. Ik wilde je waarschuwen voor zijn obsessie om vrouwen vet te mesten en dik te maken. Ik heb je zelfs gewaarschuwd door te vertellen met welke trein hij iedere dag naar zijn werk ging. Waarom heb je niet geluisterd naar wat ik allemaal vertelde over deze verschrikkelijke vent?'

'Ik heb geluisterd naar je', antwoordde Lisa. 'Woord voor woord.'

Einde

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)