Oogst in handen - Buik (196)


Ze houdt de oogst van jaren in haar handen: een prachtig buikje. Ze is de 100 kilo al een tijdje terug gepasseerd. Deze jonge vrouw mag onwijs trots zijn op het buikje dat ze bij elkaar heeft gegeten. Wat een heerlijke buik en al heel wat om vast te houden.

Niets mooiers dan een vrouwenbuik vasthouden. Als het dan je eigen buik is, dan hou je vast wat je zo bij elkaar gewonnen hebt. Elk pondje komt door het mondje, zeggen ze immers en dat klopt voor haar zeker. Ze snoept heel wat af sinds ze het feederisme heeft ontdekt. 

Laten gebeuren

Niks lekkerder dan eten waar je zin in hebt en de rest te laten gebeuren. Haar handen breed gespreid laten zien hoe groot haar buik is. Haar vingers buigen mee met de grote weelde die een eindje voor haar uit steekt. Hier zie je een vrouw die laat zien wat ze heeft: kijk maar goed. Hier ben ik trots op, lijkt ze te willen zeggen.

De aanzet van haar buik is zo ontzettend mooi. Hier kun je zo lang van genieten, die plooi tussen venusheuvel en de buik. Je ziet hoe haar striemen mooi meebollen met haar volle pens. Haar navel is een kleine, maar zo diepe krater in deze vetweelde. Wat een ronding. Haar borsten rusten op haar bovenbuik.

Benen gespreid

Ze heeft haar benen een stukje gespreid zodat je goed zicht krijgt wat ze eigenlijk in haar handen vasthoudt. Wat een lijf. Hier zit een zelfverzekerde vrouw die tussen het eten door laat zien wat al dat eten met haar doet. 

Ze maakt haar rondingen en bollingen nog boller, voller en groter. Zo heerlijk. Echt om van te genieten. Helemaal als kijker. Een vetmassa waar je alleen maar naar kunt verlangen.

Ook een mooie buik?

Een mooie buikblog over jouw buik? Stuur gerust een mailtje naar mooidik@gmail.com. En wie weet zie je binnenkort een mooie bespreking van jouw buik hier staan.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

All inclusive - Moeder en dochter (15)

Moeder en dochter (1)

Het tussenjaar - Vette snackbar (1)